Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές!! Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486
Το ξέρω.. ρε παιδιά κάτι πρέπει να παίζει απο Μελίσσια και πάνω. Δε γίνεται!!
Κάποτε υπήρχε μια πίσω από το Σισμανόγλειο, δεν πρόλαβα να πάω γιατί δεν τα είχαμε βρει στη διαθεσιμότητα. Όποιος έχει εμπειρία με την κυρία ας πει να θυμηθούμε! Βλέπω επίσης, μια με αγγελία στο car gr για μασάζ κατοικον στη δροσιά ονόματι μέλινα αν σε ενδιαφέρει.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.009
Πόντοι
86
Κάποτε υπήρχε μια πίσω από το Σισμανόγλειο, δεν πρόλαβα να πάω γιατί δεν τα είχαμε βρει στη διαθεσιμότητα. Όποιος έχει εμπειρία με την κυρία ας πει να θυμηθούμε! Βλέπω επίσης, μια με αγγελία στο car gr για μασάζ κατοικον στη δροσιά ονόματι μέλινα αν σε ενδιαφέρει.
Είχα πάει εγώ, αρκετές φορές. Ήταν αρκετά καλή περίπτωση. Ωραίο χυμώδες σώμα και το μασάζ πολύ καλό. Έχει φύγει εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε βρεθεί και στο bill κάποιες φορές. Γενικά ήταν καλή περίπτωση. Την έχω χάσει εδώ και αρκετά χρόνια!

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
83
Πόντοι
0
Bro, τι φάση, λες κυριολεκτικά "θέλω μασαζ στα αρχίδια" ή το λες κάπως πιο ευγενικά; :cheesy:
καλησπερα φιλε εγω πηρα τηλεφωνο και μιλησα στα αγγλικα.
Ρωτησα τιμη και ειπα απτο τηλεφωνο αν πεζει happy end η κατι μου ειπε οχι.Ρωτησα αν κανουν μασαζ στα αρχιδια κτλπα και γελουσε τελος παντων εγω πηγα απο εκει το ειπα παλι στην υποδοχη και εκατσε. Φραπε κανει παντως μια κοπελα μονο ρωτα απλα για φραπεδακια

αν με ρωτας δλδ παρε τηλεφωνο πες θελω happy end. Θα σου κλισει ραντεβου με την κοπελα που κανει αν πας χυμα στο κυμα και δεν ειναι η κοπελα που κανει εκτονωση τοτε δεν θα γινει τπτ! Εγω ωστοσο 2-3 φορες επεισα 2 κοπελες να μ κανουν μασαζ στα αρχιδια και εγω να τον πεζω

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Συνέχεια της αναζήτησης, ενα καινούργιο που άνοιξε ειναι το: Μασάζ Aθήνα | Υπηρεσίες μασάζ και σπα - SonoSoma

Η τυπισα που φαίνεται σαν θεραπεύτρια, φαίνεται ικανή να σου στραγγίζει και τον μυελό τον οστών.

Έχει πάει κανείς??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δώσε λινκ γιατί δε τη βρισκω

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
273
Πόντοι
21
Συνέχεια της αναζήτησης, ενα καινούργιο που άνοιξε ειναι το: Μασάζ Aθήνα | Υπηρεσίες μασάζ και σπα - SonoSoma

Η τυπισα που φαίνεται σαν θεραπεύτρια, φαίνεται ικανή να σου στραγγίζει και τον μυελό τον οστών.

Έχει πάει κανείς??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δώσε λινκ γιατί δε τη βρισκω
κανει φραπε?

DoubleAnal

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2026
Like
46
Πόντοι
0

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
112
Πόντοι
0
Πήγα εγώ πέταξα ένα πενηντάρι και έφυγα. Μασάζ αδιάφορο με πετσέτα και εσώρουχο σε ένα πολύ μικρό χώρο σε υπόγειο που ίσα που χώραγε το κρεβάτι. Οι φωτό πειραγμένες και πρόσωπο και σώμα. Δεν υπήρχε καμία υπόνοια για παραπέρα....

Babis80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2026
Like
1.191
Πόντοι
201
Παίξει τίποτα βόρεια προάστια?

Stories

Νέο!

Stories