Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 1.056
Εδω και 2 χρόνιαΗ Ratu νομίζω έχει σταματήσει από το Galaxy
Εδω και 2 χρόνιαΗ Ratu νομίζω έχει σταματήσει από το Galaxy
Λίγο δύσκολο το βλέπω να παίζει κάτι.Καλημέρα συναγωνιστές!! Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Το ξέρω.. ρε παιδιά κάτι πρέπει να παίζει απο Μελίσσια και πάνω. Δε γίνεται!!Λίγο δύσκολο το βλέπω να παίζει κάτι.
Κάποτε υπήρχε μια πίσω από το Σισμανόγλειο, δεν πρόλαβα να πάω γιατί δεν τα είχαμε βρει στη διαθεσιμότητα. Όποιος έχει εμπειρία με την κυρία ας πει να θυμηθούμε! Βλέπω επίσης, μια με αγγελία στο car gr για μασάζ κατοικον στη δροσιά ονόματι μέλινα αν σε ενδιαφέρει.Το ξέρω.. ρε παιδιά κάτι πρέπει να παίζει απο Μελίσσια και πάνω. Δε γίνεται!!
Είχα πάει εγώ, αρκετές φορές. Ήταν αρκετά καλή περίπτωση. Ωραίο χυμώδες σώμα και το μασάζ πολύ καλό. Έχει φύγει εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε βρεθεί και στο bill κάποιες φορές. Γενικά ήταν καλή περίπτωση. Την έχω χάσει εδώ και αρκετά χρόνια!Κάποτε υπήρχε μια πίσω από το Σισμανόγλειο, δεν πρόλαβα να πάω γιατί δεν τα είχαμε βρει στη διαθεσιμότητα. Όποιος έχει εμπειρία με την κυρία ας πει να θυμηθούμε! Βλέπω επίσης, μια με αγγελία στο car gr για μασάζ κατοικον στη δροσιά ονόματι μέλινα αν σε ενδιαφέρει.
καλησπερα φιλε εγω πηρα τηλεφωνο και μιλησα στα αγγλικα.
Ρωτησα τιμη και ειπα απτο τηλεφωνο αν πεζει happy end η κατι μου ειπε οχι.Ρωτησα αν κανουν μασαζ στα αρχιδια κτλπα και γελουσε τελος παντων εγω πηγα απο εκει το ειπα παλι στην υποδοχη και εκατσε. Φραπε κανει παντως μια κοπελα μονο ρωτα απλα για φραπεδακια
αν με ρωτας δλδ παρε τηλεφωνο πες θελω happy end. Θα σου κλισει ραντεβου με την κοπελα που κανει αν πας χυμα στο κυμα και δεν ειναι η κοπελα που κανει εκτονωση τοτε δεν θα γινει τπτ! Εγω ωστοσο 2-3 φορες επεισα 2 κοπελες να μ κανουν μασαζ στα αρχιδια και εγω να τον πεζω
Κάποτε υπήρχε μια πίσω από το Σισμανόγλειο, δεν πρόλαβα να πάω γιατί δεν τα είχαμε βρει στη διαθεσιμότητα. Όποιος έχει εμπειρία με την κυρία ας πει να θυμηθούμε! Βλέπω επίσης, μια με αγγελία στο car gr για μασάζ κατοικον στη δροσιά ονόματι μέλινα αν σε ενδιαφέρει.
κανει φραπε?Συνέχεια της αναζήτησης, ενα καινούργιο που άνοιξε ειναι το: Μασάζ Aθήνα | Υπηρεσίες μασάζ και σπα - SonoSoma
Η τυπισα που φαίνεται σαν θεραπεύτρια, φαίνεται ικανή να σου στραγγίζει και τον μυελό τον οστών.
Έχει πάει κανείς??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δώσε λινκ γιατί δε τη βρισκω
της ειπα masaz here plz? και της τα έδειχνα σήκωνα την πεσέτα χαχαBro, τι φάση, λες κυριολεκτικά "θέλω μασαζ στα αρχίδια" ή το λες κάπως πιο ευγενικά;![]()
Πήγα εγώ πέταξα ένα πενηντάρι και έφυγα. Μασάζ αδιάφορο με πετσέτα και εσώρουχο σε ένα πολύ μικρό χώρο σε υπόγειο που ίσα που χώραγε το κρεβάτι. Οι φωτό πειραγμένες και πρόσωπο και σώμα. Δεν υπήρχε καμία υπόνοια για παραπέρα....κανει φραπε?
ζηταγε παραλογα ποσα για εξτρα?Πέρασμα από Γκάλαξι.Ηφωτο της Χρυσάνθης πρέπει να είναι από την πενταήμερη της τρίτης λυκείου.
λαθος δεν ηταν για εδω η ερωτηση σορυΠέρασμα από Γκάλαξι.Ηφωτο της Χρυσάνθης πρέπει να είναι από την πενταήμερη της τρίτης λυκείου.
Σ εμένα ήταν κάθετη ότι δεν προχωράει φίλε ταρίφα..ζηταγε παραλογα ποσα για εξτρα?
Σωστό αυτή δεν προχωράει.Σ εμένα ήταν κάθετη ότι δεν προχωράει φίλε ταρίφα..
Ωραιο video !Ξερει καποιος για την Ποπη ? Φαινεται δυνατο
περασες με Χρυσανθη αδερφε?Σωστό αυτή δεν προχωράει.