Πέρασμα από Vip (Πανορμου).. Τα ίδια και τα ίδια.. Καμία ανανέωση.. Δύο κοπέλες , η Ζωή και η Βικτωρία.. Στο άλλο που έχουν ανοίξει στην Ερμού μου είπε η αφεντικινα αυστηρά μονο μασαζ.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Πέρασα με την πρώτη.. Μέτριο μασάζ όπως και ο φραπες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 481
χαχα η ο δανης απο γκαλαξι η ο δροσερος στο τηλεφωνο στο νουρου χαχα...παντως καποιος ειχε πει οτι λιγο μαζεμενες ειναι στο γκαλαξι με τον φραπε...μηπως φοβουνται κανα ντου???μηπως εκει εγινε η μαλακια???μας γαμησε αυτη που βγηκε στον αερα...η μηπως ειναι βαλτη...ποιος ξερει...ειδωμεν...Σε κάποια σημείο, η κοπέλα αναφέρει για κάποιον άνδρα που της έδειξε - αν θυμάμαι την εξιστόρηση της -
Μια φορά εχω πάει στο Galaxy, δεν θα ξαναπήγαιναχαχα η ο δανης απο γκαλαξι η ο δροσερος στο τηλεφωνο στο νουρου χαχα...παντως καποιος ειχε πει οτι λιγο μαζεμενες ειναι στο γκαλαξι με τον φραπε...μηπως φοβουνται κανα ντου???μηπως εκει εγινε η μαλακια???μας γαμησε αυτη που βγηκε στον αερα...η μηπως ειναι βαλτη...ποιος ξερει...ειδωμεν...
Στο nuru που αναφέρεις, δεν εχω πάει ποτέ.
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 481
απαραδεκτος για πορνος...να πας πριν γινει ντου και τα κλεισουνΜια φορά εχω πάει στο Galaxy, δεν θα ξαναπήγαινα
Στο nuru που αναφέρεις, δεν εχω πάει ποτέ.
Galaxy, δεν έχει ενδιαφέροναπαραδεκτος για πορνος...να πας πριν γινει ντου και τα κλεισουν
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 481
η μια χειροτερη απο την αλλη...και σκατα ο χωρος...Πέρασμα από Vip (Πανορμου).. Τα ίδια και τα ίδια.. Καμία ανανέωση.. Δύο κοπέλες , η Ζωή και η Βικτωρία.. Στο άλλο που έχουν ανοίξει στην Ερμού μου είπε η αφεντικινα αυστηρά μονο μασαζ.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Πέρασα με την πρώτη.. Μέτριο μασάζ όπως και ο φραπες..
...και χωρίς ντους... και χωρίς να σε πάνε στο δωμάτιο όταν έρχεται κάποιος άλλος.η μια χειροτερη απο την αλλη...και σκατα ο χωρος...
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 481
και παντοφλες λαστιχενιες ελληνικου στρατου που τις φορανε ολοι χαχα...σιγουρα κολλας μυκητες εμπολα και αλλα πολλα...και χωρίς ντους... και χωρίς να σε πάνε στο δωμάτιο όταν έρχεται κάποιος άλλος.
golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 508
- Πόντοι
- 301
άμα μας διαβάζει, να του πούμε ότι μας έδωσε λίγο γέλιο, να είναι πάντα καλά
απαράδεκτα πράγματα...
εντωμεταξύ ο Μπογδάνος η σουπιά , ύποπτα ενημερωμενος.
ποιο μέλος είναι άραγε?....
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 456
Εάν κάνει αυτή μασάζ, εγώ είμαι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
Το έχει γαμησει το μαγαζί η Μαρία (αφεντικινα) , δε ξέρω γιατί αλλά έρχονται κοπέλες κάθονται μια μέρα και φεύγουν... Ή λενε ότι θα ξεκινήσουν Δευτέρα και δεν πατάνε ποτέ.... Δε ξέρω τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα...Πέρασμα από Vip (Πανορμου).. Τα ίδια και τα ίδια.. Καμία ανανέωση.. Δύο κοπέλες , η Ζωή και η Βικτωρία.. Στο άλλο που έχουν ανοίξει στην Ερμού μου είπε η αφεντικινα αυστηρά μονο μασαζ.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Πέρασα με την πρώτη.. Μέτριο μασάζ όπως και ο φραπες..
Και από εμφάνιση δεν λένε τίποταΤο έχει γαμησει το μαγαζί η Μαρία (αφεντικινα) , δε ξέρω γιατί αλλά έρχονται κοπέλες κάθονται μια μέρα και φεύγουν... Ή λενε ότι θα ξεκινήσουν Δευτέρα και δεν πατάνε ποτέ.... Δε ξέρω τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα...
Δεν λέει γενικά
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
Και να έλεγε από εμφάνιση ρε φίλε , εγώ πιστεύω ότι το μαγαζί είναι 2 χρόνια ? Νομίζω... Θέλει τις αλλαγές του στο προσωπικό....Και από εμφάνιση δεν λένε τίποτα
Δεν λέει γενικά
το άθλημα είναι στα πρόθυρα του θανάτου.Πέρασμα από Vip (Πανορμου).. Τα ίδια και τα ίδια.. Καμία ανανέωση.. Δύο κοπέλες , η Ζωή και η Βικτωρία.. Στο άλλο που έχουν ανοίξει στην Ερμού μου είπε η αφεντικινα αυστηρά μονο μασαζ.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Πέρασα με την πρώτη.. Μέτριο μασάζ όπως και ο φραπες..
μόνο αρπαχτές από απατεώνισσες .
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις μπερδέψει τις ταυλανδεζες
έχει αναφερθεί ότι δεν κάνει φραπέ, και εαν θέλει ο πελάτης και έχει άτομο διαθέσιμο, βάζει την άλλη για το τελείωμα. Αυτό κοστολογειται 50. Χωρίς φραπέ έπρεπε να σου πάρει 35. Αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μερα.. .για αυτό τα ρωτάς από πριν αυτά και φροντίζεις να τα έχεις ακριβως γιατί μην περιμένεις ρέστα από 40. Είναι καταπληκτική στο μασαζ της πάντως. Ξέρει. Έχει κάνει χιλιόμετρα. Οπότε χαλάλι.
Καλημέρα σε όλους, έψαχνα μέρη κοντά στην περιοχή που θα μείνω Αθήνα για μασάζ, και βρήκα κάτι προσφορές για το olotropiki. Μετά από έρευνα και εδώ είδα έχει διάφορες αναφορές, έχει πάει κάποιος τώρα πρόσφατα να πει εμπειρία? Πάνε μέχρι τέλος η μέχρι φραπέ η Καλαμάκι?
Προφανώς ξέρω ότι με την προσφορά δεν θα πάρω όλο το πακέτο αλλά να ξέρω τι παίζει μιας και λογικά θα το προσπαθήσω
Προφανώς ξέρω ότι με την προσφορά δεν θα πάρω όλο το πακέτο αλλά να ξέρω τι παίζει μιας και λογικά θα το προσπαθήσω
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 273
- Πόντοι
- 21
στα μασατζιδικα που φραπας που βρισκονται τα μεγαλυτερα στηθη?
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 1.056
Προσπάθησε το και πες και σε μαςΚαλημέρα σε όλους, έψαχνα μέρη κοντά στην περιοχή που θα μείνω Αθήνα για μασάζ, και βρήκα κάτι προσφορές για το olotropiki. Μετά από έρευνα και εδώ είδα έχει διάφορες αναφορές, έχει πάει κάποιος τώρα πρόσφατα να πει εμπειρία? Πάνε μέχρι τέλος η μέχρι φραπέ η Καλαμάκι?
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 1.056
Απο το thai dream ή το thai massage center???Απο αγιο δημητριο ενα τηλεφωνο το μασαζ