Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
40
Πόντοι
10
Πέρασμα από Vip (Πανορμου).. Τα ίδια και τα ίδια.. Καμία ανανέωση.. Δύο κοπέλες , η Ζωή και η Βικτωρία.. Στο άλλο που έχουν ανοίξει στην Ερμού μου είπε η αφεντικινα αυστηρά μονο μασαζ.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Πέρασα με την πρώτη.. Μέτριο μασάζ όπως και ο φραπες..

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Σε κάποια σημείο, η κοπέλα αναφέρει για κάποιον άνδρα που της έδειξε - αν θυμάμαι την εξιστόρηση της -
χαχα η ο δανης απο γκαλαξι η ο δροσερος στο τηλεφωνο στο νουρου χαχα...παντως καποιος ειχε πει οτι λιγο μαζεμενες ειναι στο γκαλαξι με τον φραπε...μηπως φοβουνται κανα ντου???μηπως εκει εγινε η μαλακια???μας γαμησε αυτη που βγηκε στον αερα...η μηπως ειναι βαλτη...ποιος ξερει...ειδωμεν...

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
χαχα η ο δανης απο γκαλαξι η ο δροσερος στο τηλεφωνο στο νουρου χαχα...παντως καποιος ειχε πει οτι λιγο μαζεμενες ειναι στο γκαλαξι με τον φραπε...μηπως φοβουνται κανα ντου???μηπως εκει εγινε η μαλακια???μας γαμησε αυτη που βγηκε στον αερα...η μηπως ειναι βαλτη...ποιος ξερει...ειδωμεν...
Μια φορά εχω πάει στο Galaxy, δεν θα ξαναπήγαινα

Στο nuru που αναφέρεις, δεν εχω πάει ποτέ.

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Μια φορά εχω πάει στο Galaxy, δεν θα ξαναπήγαινα

Στο nuru που αναφέρεις, δεν εχω πάει ποτέ.
απαραδεκτος για πορνος...να πας πριν γινει ντου και τα κλεισουν

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Πέρασμα από Vip (Πανορμου).. Τα ίδια και τα ίδια.. Καμία ανανέωση.. Δύο κοπέλες , η Ζωή και η Βικτωρία.. Στο άλλο που έχουν ανοίξει στην Ερμού μου είπε η αφεντικινα αυστηρά μονο μασαζ.. Δεν ξέρω αν ισχύει.. Πέρασα με την πρώτη.. Μέτριο μασάζ όπως και ο φραπες..
η μια χειροτερη απο την αλλη...και σκατα ο χωρος...

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
...και χωρίς ντους... και χωρίς να σε πάνε στο δωμάτιο όταν έρχεται κάποιος άλλος.
και παντοφλες λαστιχενιες ελληνικου στρατου που τις φορανε ολοι χαχα...σιγουρα κολλας μυκητες εμπολα και αλλα πολλα:grin::grin:μεγαλη κριση ο χωρος γενικα

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
508
Πόντοι
301

απαράδεκτα πράγματα...

εντωμεταξύ ο Μπογδάνος η σουπιά , ύποπτα ενημερωμενος.

ποιο μέλος είναι άραγε?....
άμα μας διαβάζει, να του πούμε ότι μας έδωσε λίγο γέλιο, να είναι πάντα καλά

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Το έχει γαμησει το μαγαζί η Μαρία (αφεντικινα) , δε ξέρω γιατί αλλά έρχονται κοπέλες κάθονται μια μέρα και φεύγουν... Ή λενε ότι θα ξεκινήσουν Δευτέρα και δεν πατάνε ποτέ.... Δε ξέρω τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα...

Kelvin96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Κριτικές
14
Like
552
Πόντοι
290
Το έχει γαμησει το μαγαζί η Μαρία (αφεντικινα) , δε ξέρω γιατί αλλά έρχονται κοπέλες κάθονται μια μέρα και φεύγουν... Ή λενε ότι θα ξεκινήσουν Δευτέρα και δεν πατάνε ποτέ.... Δε ξέρω τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα...
Και από εμφάνιση δεν λένε τίποτα
Δεν λέει γενικά

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Και από εμφάνιση δεν λένε τίποτα
Δεν λέει γενικά
Και να έλεγε από εμφάνιση ρε φίλε , εγώ πιστεύω ότι το μαγαζί είναι 2 χρόνια ? Νομίζω... Θέλει τις αλλαγές του στο προσωπικό....

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.509
Πόντοι
216
το άθλημα είναι στα πρόθυρα του θανάτου.
μόνο αρπαχτές από απατεώνισσες .

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.245
Πόντοι
1.056
Έχεις μπερδέψει τις ταυλανδεζες
έχει αναφερθεί ότι δεν κάνει φραπέ, και εαν θέλει ο πελάτης και έχει άτομο διαθέσιμο, βάζει την άλλη για το τελείωμα. Αυτό κοστολογειται 50. Χωρίς φραπέ έπρεπε να σου πάρει 35. Αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μερα.. .για αυτό τα ρωτάς από πριν αυτά και φροντίζεις να τα έχεις ακριβως γιατί μην περιμένεις ρέστα από 40. Είναι καταπληκτική στο μασαζ της πάντως. Ξέρει. Έχει κάνει χιλιόμετρα. Οπότε χαλάλι.

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
301
Πόντοι
21
Απο αγιο δημητριο ενα τηλεφωνο το μασαζ

Ilisia_66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
74
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, έψαχνα μέρη κοντά στην περιοχή που θα μείνω Αθήνα για μασάζ, και βρήκα κάτι προσφορές για το olotropiki. Μετά από έρευνα και εδώ είδα έχει διάφορες αναφορές, έχει πάει κάποιος τώρα πρόσφατα να πει εμπειρία? Πάνε μέχρι τέλος η μέχρι φραπέ η Καλαμάκι?
Προφανώς ξέρω ότι με την προσφορά δεν θα πάρω όλο το πακέτο αλλά να ξέρω τι παίζει μιας και λογικά θα το προσπαθήσω

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
273
Πόντοι
21
στα μασατζιδικα που φραπας που βρισκονται τα μεγαλυτερα στηθη?

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.245
Πόντοι
1.056
Καλημέρα σε όλους, έψαχνα μέρη κοντά στην περιοχή που θα μείνω Αθήνα για μασάζ, και βρήκα κάτι προσφορές για το olotropiki. Μετά από έρευνα και εδώ είδα έχει διάφορες αναφορές, έχει πάει κάποιος τώρα πρόσφατα να πει εμπειρία? Πάνε μέχρι τέλος η μέχρι φραπέ η Καλαμάκι?
Προφανώς ξέρω ότι με την προσφορά δεν θα πάρω όλο το πακέτο αλλά να ξέρω τι παίζει μιας και λογικά θα το προσπαθήσω
Προσπάθησε το και πες και σε μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom