Update απο galaxy.
Επιβεβαιώνω κι εγώ τα όσα έχουν γράψει κάποια μέλη σχετικά με τη μη επιλογή κοπέλας για ραντεβού.
Έπαψε να είναι η εξαίρεση κι έγινε ο κανόνας.
Τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού πριν κάποιες μέρες κι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με Αριστούλα
-Καλησπέρα. Θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού για τάδε ώρα με την τάδε κοπέλα.
-Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεσμεύσω κοπέλα για κάποιο ραντεβού. Δεν λειτουργεί έτσι το κατάστημα. Θα κλείσουμε ραντεβού κι όταν έρθετε όποια κοπέλα είναι διαθέσιμη θα σας εξυπηρετήσει.
Κρατιέμαι εγώ να μην αρχίσω τα γαλλικά…
-Είναι κάτι καινούριο αυτό? Συνήθως κλείνω ραντεβού κι επιλέγω την κοπέλα.
-Μπορεί να έτυχε…
Συνεχίζω να κρατιέμαι…
-Δεν έτυχε, αλλά τέλος πάντων. Οκ το αφήνουμε το ραντεβού κι άμα με βγάλει ο δρόμος μου θα περάσω, κι αν υπάρχει κάποια κοπέλα διαθέσιμη που να με ενδιαφέρει θα μπω μαζί της.
-Α ούτε αυτό γίνεται!
Ρε να σου γαμησω…
-Τί εννοείτε δεν γίνεται? Μου λέτε ότι θα με διώξετε αν έρθω χωρίς ραντεβού? Έχω έρθει άπειρες φορές έτσι και με έχετε εξυπηρετήσει.
-Μπορεί να έτυχε… Σήμερα είναι όλα τα ραντεβού μας κλεισμένα.
Ε ρε γαμω την τύχη μου σήμερα…
Ρε μαντάμ, τη μία μου λες ότι δεν κλείνεις ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα, ενώ έχω κλείσει άπειρες φορές. Μου λες να κλείσουμε ραντεβού που θα δεσμεύει μόνο την ώρα, και λίγα δευτερόλεπτα μετά μου λες ότι όλα τα ραντεβού σας είναι κλεισμένα.
Με τα πολλά μου γυρνάει το μάτι, και λέω δεν γαμιεται. Θα πάω χωρίς ραντεβού κι ο,τι γίνει.
Σκάω μύτη χωρίς ραντεβού στο μαγαζί, κοντά στην ώρα που της είχα πει αρχικά ότι ήθελα να κλεισω. Δεν ήταν η ίδια στη ρεσεψιόν.
-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα σας. Έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού?
-Όχι, είδα φως και μπήκα.
-Χαχα κανένα πρόβλημα. Έχουμε τρεις κοπέλες διαθέσιμες, την Χ την Ψ και την Ω.
-Ωραία θα περάσω με την Χ.
Περνάω στο δωμάτιο, ρίχνω ένα φρεσκάρισμα, έρχεται η κοπέλα (την έχω ξαναπάρει, είχα αφήσει και τιπ χωρίς να το ζητήσει και με θυμόταν).
-Τί κάνεις?
-Καλά εσύ?
-Τί θες να κάνουμε σήμερα?
-Τα γνωστά…
-Εεεε….
-Τί έγινε?
-Εεεε τίποτα… Θες και χέρι δηλαδή εκτός από μασάζ?
-Ε να μην θέλω?
-Εεεε… οκ οκ.
-Συμβαίνει κάτι?
-Όχι οχι, όλα καλά. Απλά μην αναφέρεις κάτι σε παρακαλώ.
-Σαν τί να αναφέρω? Σε ποιον και γιατί να το αναφέρω?
-Όχι όχι τίποτα. Απλά μην πεις κάτι έξω.
-Δεν σκόπευα…
Το κρατάμε αυτό γιατί θα επιστρέψω παρακάτω…
Περνάνε μερικές μέρες και ξαναπηγαίνω στο κατάστημα. Ρεσεψιόν ή Αριστούλα. Αρχικά με χαμόγελο. Μόλις με ρωτάει αν έχω κλείσει ραντεβού και της απαντάω όχι, εξαφανίζεται το χαμόγελο. Μου λέει να κάτσω λίγο να δει τι μπορεί να κάνει. Δεν περνάνε 2 λεπτά, και ξεκινάει ο παρακάτω διάλογος
-Ελάτε μαζί μου.
-Πριν έρθω μαζί σας αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε ποια κοπέλα ειναι ελεύθερη?
-Καμία. Θα περάσετε, και η πρώτη κοπέλα που θα είναι διαθέσιμη θα σας εξυπηρετήσει.
-Εεεε ναι… Ξέρετε… νομίζω καλυτερα να περιμένω εδώ να δω ποια κοπέλα θα τελειώσει πρώτη για να σας πω αν θέλω να περάσω ή όχι.
-Ξεχάστε το, δεν γίνεται αυτό.
-Καλό σας απόγευμα τότε.
-Επισης
Συμπέρασμα? Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
Κάθε φορά που κάποιος επιχειρηματίας υιοθετεί μια πολιτική, μπαίνω στη διαδικασία να προσπαθήσω να καταλάβω με ποιο σκεπτικό αποφάσισε να την υιοθετήσει.
Αυτό δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα. Είναι κάτι που το κάνω πάντα και στη δουλειά μου και γενικά. Κάθε φορά που μια πολιτική μου φαίνεται παραξενη, αντί να βγάλω τρελό τον επιχειρηματία, κρατάω μια πισινή και σκέφτομαι «Τι διάολο έχει περάσει από το μυαλό του που μου διαφεύγει εμένα? Εγώ είμαι ο έξυπνος κι αυτός ο χαζός?»
Ε λοιπόν, όσον αφορά το galaxy, δεν έχω απάντηση να δώσω, πέρα από το ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνα, όπως έγραψα και πριν.
Το τι έχει στο μυαλό της η ιδιοκτήτρια και πώς πιστεύει ότι αυτή η πολιτική μπορεί να οφελήσει την τσέπη της, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Δεν ξέρει τί κάνουν οι κοπέλες στα δωμάτια? Νομίζει ότι πηγαίνουμε εκεί για το σούπερ μασαχαχαχαχαχα που ξέρουν τα κορίτσια? Κι ακόμα κι αν πηγαίναμε μόνο για το μασάζ, εφόσον δεν μπορώ να διαλέξω κοπέλα, γιατί να έρθω σε εσένα και να σκάσω 50€ για μια ώρα, και να μην πάω σε ένα lemassage mymassage κλάινμάινmassage και να δώσω 30€?
Τί είναι το μασάζ? Φούρνος που ζητάς μια φρατζόλα ψωμί, και δεν σε νοιάζει αν σου έπιασε ο φούρναρης την κάτω δεξιά ή την πάνω αριστερά, αφού όλες είναι ίδιες?
Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αρχικά δεν επιλέγουμε κοπελα… Έπειτα, από τη συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο, ΥΠΟΘΕΤΩ ότι ΙΣΩΣ έχει δοθεί κάποια οδηγία να αρχίσουν να κόβουν τα έξτρα και να μένουν μόνο στο μασάζ.
Αν πέφτω μέσα στην υπόθεση μου, πραγματικά θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο και να δω ποια θα είναι η αντίδραση του πελάτη που θα περιμένει τον φραπέ του και θα του φέρουν μόνο νερό…
Αν συνεχιστούν αυτά και δεν κάνει στροφή 180 μοιρών το καταστημα, δεν του δίνω πάνω από 6 μήνες ζωή.
Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί αποτελούσε μια καλή λύση για εμας τους ολιγαρκείς που θέλουμε μόνο κάνα φραπέ (άντε και καμιά πίπα βαριά βαριά) και μας βόλευε η περιοχή.
Μαύρο κατάμαυρο στο μαγαζί, αν δεν αλλάξει τροπάρι.