Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Koprogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.073
Πόντοι
201
Πήγα τη περασμένη εβδομάδα. Ζήτησα χαλαρωτικό που πάει στα 60. Μέσα, στο μιλητό έμαθα πως με 20 έξτρα παίζει φραπεδακι. Λίγο διαδικαστικό θα έλεγα αλλά σαν σύνολο μαζί με το μασαζ που ήταν άνω του μετρίου, αξίζει. Τουλάχιστον για μας στα βορεια. Ψάχνω συναγωνιστές να σκαναρουμε και προς Κηφισιά και Ερυθραία. Πιστεύω όλο και κάτι ακόμα θα παίζει!!

Ποια σου έκανε; Έχω πάει 20 φορές στο μέρος για κανονικό μασάζ, ποτέ με εσώρουχο. Δεν παίζει φραπές πλέον. Έχω δοκιμάσει και τις τρεις
Δε παίζει φραπές γενικά εκει
Το αναφέρω γιατί έγραψες "πλέον"

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
54
Πόντοι
0
Δε παίζει φραπές γενικά εκει
Το αναφέρω γιατί έγραψες "πλέον"
Το "δεν" μπήκε γιατί υπάρχει αναφορά σε άλλο νήμα ότι πρίν ανοίξει στην Αμφιθέας προχωρούσε. Τώρα από εμένα είναι στα ΔΕΝ.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.182
Πόντοι
201
Γκάλαξι ανακοίνωσε μία Χρυσάνθη. Καμία εμπειρία; Βλέπω έχει βυζάκι καλούτσικο στη φωτό.

natura

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
35
Like
1.729
Πόντοι
2.411
Αν είναι καλή ελπίζω να μην φύγει κι αυτή. Πολλές αλλαγές εκεί

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
27
Like
1.774
Πόντοι
1.076
Calmora δεν παιζει φραπεδακι παιδια,δεν ξερω παλια τι γινοταν,αλλα εγω που πηγαινω συχνα κ λογω σαουνας δεν εχει γινει ουτε η παραμικρη αναφορα.Ισως δεν ειμαι ωραιος εγω κ δεν θελουν να μου την παιξουν,αλλα παντως τα λεφτα μου το ιδιο χρωμα εχουν...Μην γραφεται ανακριβιες

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
360
Update απο galaxy.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα όσα έχουν γράψει κάποια μέλη σχετικά με τη μη επιλογή κοπέλας για ραντεβού.

Έπαψε να είναι η εξαίρεση κι έγινε ο κανόνας.

Τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού πριν κάποιες μέρες κι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με Αριστούλα

-Καλησπέρα. Θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού για τάδε ώρα με την τάδε κοπέλα.
-Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεσμεύσω κοπέλα για κάποιο ραντεβού. Δεν λειτουργεί έτσι το κατάστημα. Θα κλείσουμε ραντεβού κι όταν έρθετε όποια κοπέλα είναι διαθέσιμη θα σας εξυπηρετήσει.

Κρατιέμαι εγώ να μην αρχίσω τα γαλλικά…

-Είναι κάτι καινούριο αυτό? Συνήθως κλείνω ραντεβού κι επιλέγω την κοπέλα.
-Μπορεί να έτυχε…

Συνεχίζω να κρατιέμαι…

-Δεν έτυχε, αλλά τέλος πάντων. Οκ το αφήνουμε το ραντεβού κι άμα με βγάλει ο δρόμος μου θα περάσω, κι αν υπάρχει κάποια κοπέλα διαθέσιμη που να με ενδιαφέρει θα μπω μαζί της.
-Α ούτε αυτό γίνεται!

Ρε να σου γαμησω…

-Τί εννοείτε δεν γίνεται? Μου λέτε ότι θα με διώξετε αν έρθω χωρίς ραντεβού? Έχω έρθει άπειρες φορές έτσι και με έχετε εξυπηρετήσει.
-Μπορεί να έτυχε… Σήμερα είναι όλα τα ραντεβού μας κλεισμένα.

Ε ρε γαμω την τύχη μου σήμερα…

Ρε μαντάμ, τη μία μου λες ότι δεν κλείνεις ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα, ενώ έχω κλείσει άπειρες φορές. Μου λες να κλείσουμε ραντεβού που θα δεσμεύει μόνο την ώρα, και λίγα δευτερόλεπτα μετά μου λες ότι όλα τα ραντεβού σας είναι κλεισμένα.

Με τα πολλά μου γυρνάει το μάτι, και λέω δεν γαμιεται. Θα πάω χωρίς ραντεβού κι ο,τι γίνει.

Σκάω μύτη χωρίς ραντεβού στο μαγαζί, κοντά στην ώρα που της είχα πει αρχικά ότι ήθελα να κλεισω. Δεν ήταν η ίδια στη ρεσεψιόν.

-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα σας. Έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού?
-Όχι, είδα φως και μπήκα.
-Χαχα κανένα πρόβλημα. Έχουμε τρεις κοπέλες διαθέσιμες, την Χ την Ψ και την Ω.
-Ωραία θα περάσω με την Χ.

Περνάω στο δωμάτιο, ρίχνω ένα φρεσκάρισμα, έρχεται η κοπέλα (την έχω ξαναπάρει, είχα αφήσει και τιπ χωρίς να το ζητήσει και με θυμόταν).

-Τί κάνεις?
-Καλά εσύ?
-Τί θες να κάνουμε σήμερα?
-Τα γνωστά…
-Εεεε….
-Τί έγινε?
-Εεεε τίποτα… Θες και χέρι δηλαδή εκτός από μασάζ?
-Ε να μην θέλω?
-Εεεε… οκ οκ.
-Συμβαίνει κάτι?
-Όχι οχι, όλα καλά. Απλά μην αναφέρεις κάτι σε παρακαλώ.
-Σαν τί να αναφέρω? Σε ποιον και γιατί να το αναφέρω?
-Όχι όχι τίποτα. Απλά μην πεις κάτι έξω.
-Δεν σκόπευα…

Το κρατάμε αυτό γιατί θα επιστρέψω παρακάτω…

Περνάνε μερικές μέρες και ξαναπηγαίνω στο κατάστημα. Ρεσεψιόν ή Αριστούλα. Αρχικά με χαμόγελο. Μόλις με ρωτάει αν έχω κλείσει ραντεβού και της απαντάω όχι, εξαφανίζεται το χαμόγελο. Μου λέει να κάτσω λίγο να δει τι μπορεί να κάνει. Δεν περνάνε 2 λεπτά, και ξεκινάει ο παρακάτω διάλογος

-Ελάτε μαζί μου.
-Πριν έρθω μαζί σας αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε ποια κοπέλα ειναι ελεύθερη?
-Καμία. Θα περάσετε, και η πρώτη κοπέλα που θα είναι διαθέσιμη θα σας εξυπηρετήσει.
-Εεεε ναι… Ξέρετε… νομίζω καλυτερα να περιμένω εδώ να δω ποια κοπέλα θα τελειώσει πρώτη για να σας πω αν θέλω να περάσω ή όχι.
-Ξεχάστε το, δεν γίνεται αυτό.
-Καλό σας απόγευμα τότε.
-Επισης

Συμπέρασμα? Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.

Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

Κάθε φορά που κάποιος επιχειρηματίας υιοθετεί μια πολιτική, μπαίνω στη διαδικασία να προσπαθήσω να καταλάβω με ποιο σκεπτικό αποφάσισε να την υιοθετήσει.

Αυτό δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα. Είναι κάτι που το κάνω πάντα και στη δουλειά μου και γενικά. Κάθε φορά που μια πολιτική μου φαίνεται παραξενη, αντί να βγάλω τρελό τον επιχειρηματία, κρατάω μια πισινή και σκέφτομαι «Τι διάολο έχει περάσει από το μυαλό του που μου διαφεύγει εμένα? Εγώ είμαι ο έξυπνος κι αυτός ο χαζός?»

Ε λοιπόν, όσον αφορά το galaxy, δεν έχω απάντηση να δώσω, πέρα από το ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνα, όπως έγραψα και πριν.

Το τι έχει στο μυαλό της η ιδιοκτήτρια και πώς πιστεύει ότι αυτή η πολιτική μπορεί να οφελήσει την τσέπη της, δεν μπορώ να το χωνέψω.

Δεν ξέρει τί κάνουν οι κοπέλες στα δωμάτια? Νομίζει ότι πηγαίνουμε εκεί για το σούπερ μασαχαχαχαχαχα που ξέρουν τα κορίτσια? Κι ακόμα κι αν πηγαίναμε μόνο για το μασάζ, εφόσον δεν μπορώ να διαλέξω κοπέλα, γιατί να έρθω σε εσένα και να σκάσω 50€ για μια ώρα, και να μην πάω σε ένα lemassage mymassage κλάινμάινmassage και να δώσω 30€?

Τί είναι το μασάζ? Φούρνος που ζητάς μια φρατζόλα ψωμί, και δεν σε νοιάζει αν σου έπιασε ο φούρναρης την κάτω δεξιά ή την πάνω αριστερά, αφού όλες είναι ίδιες?

Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αρχικά δεν επιλέγουμε κοπελα… Έπειτα, από τη συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο, ΥΠΟΘΕΤΩ ότι ΙΣΩΣ έχει δοθεί κάποια οδηγία να αρχίσουν να κόβουν τα έξτρα και να μένουν μόνο στο μασάζ.

Αν πέφτω μέσα στην υπόθεση μου, πραγματικά θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο και να δω ποια θα είναι η αντίδραση του πελάτη που θα περιμένει τον φραπέ του και θα του φέρουν μόνο νερό…

Αν συνεχιστούν αυτά και δεν κάνει στροφή 180 μοιρών το καταστημα, δεν του δίνω πάνω από 6 μήνες ζωή.

Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί αποτελούσε μια καλή λύση για εμας τους ολιγαρκείς που θέλουμε μόνο κάνα φραπέ (άντε και καμιά πίπα βαριά βαριά) και μας βόλευε η περιοχή.

Μαύρο κατάμαυρο στο μαγαζί, αν δεν αλλάξει τροπάρι.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.327
Πόντοι
216
Τί είναι το μασάζ? Φούρνος που ζητάς μια φρατζόλα ψωμί, και δεν σε νοιάζει αν σου έπιασε ο φούρναρης την κάτω δεξιά ή την πάνω αριστερά, αφού όλες είναι ίδιες?
και στο φούρνο , λέω ακριβώς ποιό καρβέλι θέλω.
"στην πάνω πάνω σειρά , το τρίτο από τα αριστερά".
απαράδεκτη συμπεριφορά, για να πω το πιο ήπιο που μπορώ.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.182
Πόντοι
201

Monokwlo

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Like
302
Πόντοι
20

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
360
Χρυσανθη απο galaxy στα δεν.Δοκιμαστηκε,μασαζ με πετσετα.ελεος

Αμάν αμάν αμάν αμάν…..

Να που τελικά μάλλον πέφτω κοντά στην υπόθεση μου και δεν ήταν απλά ιδέα μου.

Δε νομιζω γιατι ολες τις αλλες που εχω δοκιμασει το πανε κανονικα το γραμμα.

Το πάνε αλλά για πόσο?

Για να δέχτηκε η σερίφισσα να βάλει στο μαγαζί κοπέλα που δεν βαράει φραπέ, εμένα κάτι μου δείχνει αυτό και θεωρώ ότι πάει να περαστεί καινούρια γραμμή.

Τα κορίτσια που είναι ήδη στο μαγαζί και τον βαράνε τον φραπέ τους τίμια κι ωραία, από αυτό ζουν. Από τα έξτρα που βγάζουν.

Αν το μαγαζί επιλέξει να αρχίσει να φέρνει κοπέλες που δεν κάνουν έξτρα, οι πελάτες θα αρχίσουν να αραιώνουν, και θα χάσουν το ψωμί τους κι αυτές που τα κάνουν τα έξτρα, οπότε θα σηκωθούν να φύγουν να πάνε σε άλλο μαγαζί.

Άρα πάει για rebranding όπως διαβάζω το μαγαζί να γίνει σοβαρό μασατζίδικο με υψηλές τιμές.

Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Τώρα το «σοβαρό» πως το εννοεί ο καθένας, είναι άλλη ιστορία.

Εχουμε ένα μαγαζί με κοπέλες που κάνουν μετριότατο στην καλύτερη μασαζ, οι τιμές του είναι υψηλές (αν υποθέσουμε ότι δεν παίζει φραπές), και δεν μπορείς να διαλέξεις και κοπέλα.

Προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο (όχι πολλούς) για να επισκεφτεί κάποιος το συγκεκριμένο μαγαζί, για δεύτερη φορά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
403
Πόντοι
186
Η θεια Αριστεα στο γλαλαξι ειναι σε παραλληλο συμπαν..
Ακομα και σε κανονικα μασατζιδικα και οχι φραπερι ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ θεραπευτη..
Ο λογος ειναι απλος ..Εγω πληρωνω...

Μαυρο μεχρι να αναγκαστει να δινει η ιδια φραπεδες ή να αρχισει να πλενει σκαλες

montechristos

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2025
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Κρίμα είχα σκοπό να πάω αλλά με όλα αυτά που διαβάζω νομίζω είναι εντελώς άσκοπο. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αν θες μασάζ πας για μασάζ, αν θες σεξ πας για σεξ και δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
211
Πόντοι
21
Update απο galaxy.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα όσα έχουν γράψει κάποια μέλη σχετικά με τη μη επιλογή κοπέλας για ραντεβού.

Έπαψε να είναι η εξαίρεση κι έγινε ο κανόνας.

Τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού πριν κάποιες μέρες κι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με Αριστούλα

-Καλησπέρα. Θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού για τάδε ώρα με την τάδε κοπέλα.
-Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεσμεύσω κοπέλα για κάποιο ραντεβού. Δεν λειτουργεί έτσι το κατάστημα. Θα κλείσουμε ραντεβού κι όταν έρθετε όποια κοπέλα είναι διαθέσιμη θα σας εξυπηρετήσει.

Κρατιέμαι εγώ να μην αρχίσω τα γαλλικά…

-Είναι κάτι καινούριο αυτό? Συνήθως κλείνω ραντεβού κι επιλέγω την κοπέλα.
-Μπορεί να έτυχε…

Συνεχίζω να κρατιέμαι…

-Δεν έτυχε, αλλά τέλος πάντων. Οκ το αφήνουμε το ραντεβού κι άμα με βγάλει ο δρόμος μου θα περάσω, κι αν υπάρχει κάποια κοπέλα διαθέσιμη που να με ενδιαφέρει θα μπω μαζί της.
-Α ούτε αυτό γίνεται!

Ρε να σου γαμησω…

-Τί εννοείτε δεν γίνεται? Μου λέτε ότι θα με διώξετε αν έρθω χωρίς ραντεβού? Έχω έρθει άπειρες φορές έτσι και με έχετε εξυπηρετήσει.
-Μπορεί να έτυχε… Σήμερα είναι όλα τα ραντεβού μας κλεισμένα.

Ε ρε γαμω την τύχη μου σήμερα…

Ρε μαντάμ, τη μία μου λες ότι δεν κλείνεις ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα, ενώ έχω κλείσει άπειρες φορές. Μου λες να κλείσουμε ραντεβού που θα δεσμεύει μόνο την ώρα, και λίγα δευτερόλεπτα μετά μου λες ότι όλα τα ραντεβού σας είναι κλεισμένα.

Με τα πολλά μου γυρνάει το μάτι, και λέω δεν γαμιεται. Θα πάω χωρίς ραντεβού κι ο,τι γίνει.

Σκάω μύτη χωρίς ραντεβού στο μαγαζί, κοντά στην ώρα που της είχα πει αρχικά ότι ήθελα να κλεισω. Δεν ήταν η ίδια στη ρεσεψιόν.

-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα σας. Έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού?
-Όχι, είδα φως και μπήκα.
-Χαχα κανένα πρόβλημα. Έχουμε τρεις κοπέλες διαθέσιμες, την Χ την Ψ και την Ω.
-Ωραία θα περάσω με την Χ.

Περνάω στο δωμάτιο, ρίχνω ένα φρεσκάρισμα, έρχεται η κοπέλα (την έχω ξαναπάρει, είχα αφήσει και τιπ χωρίς να το ζητήσει και με θυμόταν).

-Τί κάνεις?
-Καλά εσύ?
-Τί θες να κάνουμε σήμερα?
-Τα γνωστά…
-Εεεε….
-Τί έγινε?
-Εεεε τίποτα… Θες και χέρι δηλαδή εκτός από μασάζ?
-Ε να μην θέλω?
-Εεεε… οκ οκ.
-Συμβαίνει κάτι?
-Όχι οχι, όλα καλά. Απλά μην αναφέρεις κάτι σε παρακαλώ.
-Σαν τί να αναφέρω? Σε ποιον και γιατί να το αναφέρω?
-Όχι όχι τίποτα. Απλά μην πεις κάτι έξω.
-Δεν σκόπευα…

Το κρατάμε αυτό γιατί θα επιστρέψω παρακάτω…

Περνάνε μερικές μέρες και ξαναπηγαίνω στο κατάστημα. Ρεσεψιόν ή Αριστούλα. Αρχικά με χαμόγελο. Μόλις με ρωτάει αν έχω κλείσει ραντεβού και της απαντάω όχι, εξαφανίζεται το χαμόγελο. Μου λέει να κάτσω λίγο να δει τι μπορεί να κάνει. Δεν περνάνε 2 λεπτά, και ξεκινάει ο παρακάτω διάλογος

-Ελάτε μαζί μου.
-Πριν έρθω μαζί σας αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε ποια κοπέλα ειναι ελεύθερη?
-Καμία. Θα περάσετε, και η πρώτη κοπέλα που θα είναι διαθέσιμη θα σας εξυπηρετήσει.
-Εεεε ναι… Ξέρετε… νομίζω καλυτερα να περιμένω εδώ να δω ποια κοπέλα θα τελειώσει πρώτη για να σας πω αν θέλω να περάσω ή όχι.
-Ξεχάστε το, δεν γίνεται αυτό.
-Καλό σας απόγευμα τότε.
-Επισης

Συμπέρασμα? Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.

Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

Κάθε φορά που κάποιος επιχειρηματίας υιοθετεί μια πολιτική, μπαίνω στη διαδικασία να προσπαθήσω να καταλάβω με ποιο σκεπτικό αποφάσισε να την υιοθετήσει.

Αυτό δεν αφορά μόνο τον αγοραίο έρωτα. Είναι κάτι που το κάνω πάντα και στη δουλειά μου και γενικά. Κάθε φορά που μια πολιτική μου φαίνεται παραξενη, αντί να βγάλω τρελό τον επιχειρηματία, κρατάω μια πισινή και σκέφτομαι «Τι διάολο έχει περάσει από το μυαλό του που μου διαφεύγει εμένα? Εγώ είμαι ο έξυπνος κι αυτός ο χαζός?»

Ε λοιπόν, όσον αφορά το galaxy, δεν έχω απάντηση να δώσω, πέρα από το ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνα, όπως έγραψα και πριν.

Το τι έχει στο μυαλό της η ιδιοκτήτρια και πώς πιστεύει ότι αυτή η πολιτική μπορεί να οφελήσει την τσέπη της, δεν μπορώ να το χωνέψω.

Δεν ξέρει τί κάνουν οι κοπέλες στα δωμάτια? Νομίζει ότι πηγαίνουμε εκεί για το σούπερ μασαχαχαχαχαχα που ξέρουν τα κορίτσια? Κι ακόμα κι αν πηγαίναμε μόνο για το μασάζ, εφόσον δεν μπορώ να διαλέξω κοπέλα, γιατί να έρθω σε εσένα και να σκάσω 50€ για μια ώρα, και να μην πάω σε ένα lemassage mymassage κλάινμάινmassage και να δώσω 30€?

Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αρχικά δεν επιλέγουμε κοπελα… Έπειτα, από τη συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο, ΥΠΟΘΕΤΩ ότι ΙΣΩΣ έχει δοθεί κάποια οδηγία να αρχίσουν να κόβουν τα έξτρα και να μένουν μόνο στο μασάζ.

Αν πέφτω μέσα στην υπόθεση μου, πραγματικά θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο και να δω ποια θα είναι η αντίδραση του πελάτη που θα περιμένει τον φραπέ του και θα του φέρουν μόνο νερό…

Αν συνεχιστούν αυτά και δεν κάνει στροφή 180 μοιρών το καταστημα, δεν του δίνω πάνω από 6 μήνες ζωή.

Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί αποτελούσε μια καλή λύση για εμας τους ολιγαρκείς που θέλουμε μόνο κάνα φραπέ (άντε και καμιά πίπα βαριά βαριά) και μας βόλευε η περιοχή.

Μαύρο κατάμαυρο στο μαγαζί, αν δεν αλλάξει τροπάρι.
Φιλε δεν φταιει η Αριστουλα. εσυ φταις που πας και ξαναπας και επιμενεις
αφου την βλεπεις οτι καβαλησε το καλαμι και νομιζει οτι την εχουμε αναγκη
επειδη βρισκει ασιατισες και αφρικανες και γενικα κοπελες που εχουν αναγκη και τους κανει το αφεντικο νομιζει οτι θα διατηρησει το ιδιο στυλ και με τους πελατες
Μην ξαναπας και τελειωσε

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
360
Φιλε δεν φταιει η Αριστουλα. εσυ φταις που πας και ξαναπας και επιμενεις
αφου την βλεπεις οτι καβαλησε το καλαμι και νομιζει οτι την εχουμε αναγκη
επειδη βρισκει ασιατισες και αφρικανες και γενικα κοπελες που εχουν αναγκη και τους κανει το αφεντικο νομιζει οτι θα διατηρησει το ιδιο στυλ και με τους πελατες
Μην ξαναπας και τελειωσε

Πήγαινα και ξαναπήγαινα (και θα ξαναπήγαινα) όσο περνούσα καλά κι έπαιρνα αυτά για τα οποία πλήρωνα.

Θα έφταιγα αν συνέχιζα να πηγαίνω ενώ δεν παίρνω αυτά για τα οποία πληρώνω.

Επίσης εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε.

Το ποστ το έγραψα για να ενημερώσω, όχι για να κλαυτώ.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.940
Πόντοι
456
Αμάν αμάν αμάν αμάν…..

Να που τελικά μάλλον πέφτω κοντά στην υπόθεση μου και δεν ήταν απλά ιδέα μου.

Το πάνε αλλά για πόσο?

Για να δέχτηκε η σερίφισσα να βάλει στο μαγαζί κοπέλα που δεν βαράει φραπέ, εμένα κάτι μου δείχνει αυτό και θεωρώ ότι πάει να περαστεί καινούρια γραμμή.

Τα κορίτσια που είναι ήδη στο μαγαζί και τον βαράνε τον φραπέ τους τίμια κι ωραία, από αυτό ζουν. Από τα έξτρα που βγάζουν.

Αν το μαγαζί επιλέξει να αρχίσει να φέρνει κοπέλες που δεν κάνουν έξτρα, οι πελάτες θα αρχίσουν να αραιώνουν, και θα χάσουν το ψωμί τους κι αυτές που τα κάνουν τα έξτρα, οπότε θα σηκωθούν να φύγουν να πάνε σε άλλο μαγαζί.

Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Τώρα το «σοβαρό» πως το εννοεί ο καθένας, είναι άλλη ιστορία.

Εχουμε ένα μαγαζί με κοπέλες που κάνουν μετριότατο στην καλύτερη μασαζ, οι τιμές του είναι υψηλές (αν υποθέσουμε ότι δεν παίζει φραπές), και δεν μπορείς να διαλέξεις και κοπέλα.

Προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο (όχι πολλούς) για να επισκεφτεί κάποιος το συγκεκριμένο μαγαζί, για δεύτερη φορά.
Ουτε για πρώτη...οι επιλογές είναι άπειρες

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.327
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories