Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mimiss888

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω . Διαβασα το θέμα και δοκιμασα theworldofmassage παλαιό Φάληρο στην Κλεα πως την λένε. Δεν μου εκανε αυτη μασαζ αλλά μια άλλη μελαχρινή. Περίμενα να μου πει χωρίς εσώρουχο και μου είπε κανονικά με εσώρουχο και απογοητευτικα. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό ωστόσο. Πως θα γίνει να κάνουμε χωρίς εσώρουχο μιας και παίξει καμία φραπεδιά στο τέλος ; Το ζητάω εξαρχής ή θα με διαολοστειλουν;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
872
Πόντοι
361
Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω . Διαβασα το θέμα και δοκιμασα theworldofmassage παλαιό Φάληρο στην Κλεα πως την λένε. Δεν μου εκανε αυτη μασαζ αλλά μια άλλη μελαχρινή. Περίμενα να μου πει χωρίς εσώρουχο και μου είπε κανονικά με εσώρουχο και απογοητευτικα. Το μασάζ ήταν αρκετά καλό ωστόσο. Πως θα γίνει να κάνουμε χωρίς εσώρουχο μιας και παίξει καμία φραπεδιά στο τέλος ; Το ζητάω εξαρχής ή θα με διαολοστειλουν;
δεν ξερω αν εχει γραψει καποιος για φραπε εκει..αν ναι τοτε ρωτα με τροπο αν παιζει εκτονωση.αν οχι μην ρωτησεις καν...και μονο που σου ειπε με εσωρουχο ειναι μαλλον στα δεν...και με κινδυνο να φας γαμηδια :cheesy::cheesy::cheesy:

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
230
Πόντοι
20
Δεν δει μην ξαναπάς.

tsoglanos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω ! Εχει καποιος εικονα απο μασαζακι στο κολωνακι;;

JohnFystikis80

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής κάτι για αυτό?

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
465
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής κάτι για αυτό?
Η απάντηση της όταν τις έστειλα :
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με κατ’ οίκον επισκέψεις στην Αθήνα.

Είδη Μασάζ & Τιμές:

♂️ Χαλαρωτικό Μασάζ – Για απόλυτη χαλάρωση & απομάκρυνση του στρες
▫️ 40€ / 60 λεπτά
▫️ 70€ / 120 λεπτά
Βεντούζες (Cupping Therapy) – Αποτοξίνωση, βελτίωση κυκλοφορίας
▫️ 45€ / 60 λεπτά
Deep Tissue Μασάζ – Βαθιά μάλαξη για μυϊκούς πόνους και ένταση
▫️ 45€ / 60 λεπτά
️‍♂️ Αθλητικό Μασάζ – Ιδανικό για αθλητές & άτομα με έντονες δραστηριότητες
▫️ 45€ / 60 λεπτά
️‍♂️ Αθλητικό Μασάζ με Φωτιά – Συνδυασμός κλασικού και θερμικού μασάζ
▫️ 50€ / 60 λεπτά
Λεμφικό Μασάζ – Απομάκρυνση τοξινών & ενίσχυση ανοσοποιητικού
▫️ 45€ / 60 λεπτά
Ενεργειακό Μασάζ με Φωτιά – Χαλάρωση και ενεργειακή εξισορρόπηση
▫️ 50€ / 60 λεπτά
▫️ 80€ / 120 λεπτά

VIP Μασάζ – Απόλυτοι ολοκλήρωση
▫️ 80€ / 60 λεπτά

Διαθέτω έντονη, θηλυκή ενέργεια που περνάει μέσα από τα χέρια μου.
Χωρίς να κάνω τίποτα "παραπάνω", οι άνδρες κάτω από το άγγιγμά μου συχνά νιώθουν έντονη διέγερση — κάτι απολύτως φυσικό.
Θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς κάτω από τα χέρια μου.

Αν επιθυμείς ένα ολοκληρωμένο μασάζ που περιλαμβάνει και τις ευαίσθητες περιοχές με χαλάρωση, η τιμή είναι 80€ ανά ώρα.

Δεν προσφέρω σεξουαλικές υπηρεσίες ή οποιαδήποτε επαφή με το δικό μου σώμα.
Εργάζομαι αποκλειστικά με τα χέρια μου, με επαγγελματισμό, φροντίδα και απόλυτο σεβασμό.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
508
Πόντοι
21
Η απάντηση της όταν τις έστειλα :
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με κατ’ οίκον επισκέψεις στην Αθήνα.

Είδη Μασάζ & Τιμές:

♂️ Χαλαρωτικό Μασάζ – Για απόλυτη χαλάρωση & απομάκρυνση του στρες
▫️ 40€ / 60 λεπτά
▫️ 70€ / 120 λεπτά
Βεντούζες (Cupping Therapy) – Αποτοξίνωση, βελτίωση κυκλοφορίας
▫️ 45€ / 60 λεπτά
Deep Tissue Μασάζ – Βαθιά μάλαξη για μυϊκούς πόνους και ένταση
▫️ 45€ / 60 λεπτά
️‍♂️ Αθλητικό Μασάζ – Ιδανικό για αθλητές & άτομα με έντονες δραστηριότητες
▫️ 45€ / 60 λεπτά
️‍♂️ Αθλητικό Μασάζ με Φωτιά – Συνδυασμός κλασικού και θερμικού μασάζ
▫️ 50€ / 60 λεπτά
Λεμφικό Μασάζ – Απομάκρυνση τοξινών & ενίσχυση ανοσοποιητικού
▫️ 45€ / 60 λεπτά
Ενεργειακό Μασάζ με Φωτιά – Χαλάρωση και ενεργειακή εξισορρόπηση
▫️ 50€ / 60 λεπτά
▫️ 80€ / 120 λεπτά

VIP Μασάζ – Απόλυτοι ολοκλήρωση
▫️ 80€ / 60 λεπτά

Διαθέτω έντονη, θηλυκή ενέργεια που περνάει μέσα από τα χέρια μου.
Χωρίς να κάνω τίποτα "παραπάνω", οι άνδρες κάτω από το άγγιγμά μου συχνά νιώθουν έντονη διέγερση — κάτι απολύτως φυσικό.
Θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς κάτω από τα χέρια μου.

Αν επιθυμείς ένα ολοκληρωμένο μασάζ που περιλαμβάνει και τις ευαίσθητες περιοχές με χαλάρωση, η τιμή είναι 80€ ανά ώρα.

Δεν προσφέρω σεξουαλικές υπηρεσίες ή οποιαδήποτε επαφή με το δικό μου σώμα.
Εργάζομαι αποκλειστικά με τα χέρια μου, με επαγγελματισμό, φροντίδα και απόλυτο σεβασμό.
το πιασαμε το υπονοουμενο,στα 80 παιρνεις δωρο φραπεδια

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
167
Πόντοι
0
Αυτό είναι στο Μαρούσι αν έχω καταλάβει σωστά ;;
Ναι σωστά αλλά δεν αξίζει ντιπ όπως λένε στα μέρη μου. Κάτι χρόνια πριν που είχε ένα μωράκι μπιμπελό την Κατερίνα, θα σου έλεγα τρέχα. Τώρα ούτε απ'έξω

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
508
Πόντοι
21
πριν λιγο στην σελιδα του Galaxy..καινουρια μεταγραφη ονοματι Χρυσανθη περιγραφεται ως"Reiki therapist"

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.564
Πόντοι
5.595
Ναι σωστά αλλά δεν αξίζει ντιπ όπως λένε στα μέρη μου. Κάτι χρόνια πριν που είχε ένα μωράκι μπιμπελό την Κατερίνα, θα σου έλεγα τρέχα. Τώρα ούτε απ'έξω

Αδελφή της Φρόσως. Την είχα πάρει την πρώτη μέρα που δούλεψε. Ωραίο μουνέτο και ευχάριστο τυπάκι..

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.564
Πόντοι
5.595
Και όντως ούτε απέξω πλέον

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.270
Πόντοι
481
πριν λιγο στην σελιδα του Galaxy..καινουρια μεταγραφη ονοματι Χρυσανθη περιγραφεται ως"Reiki therapist"
Φίλε τώρα την είδα και εγώ. Πριν 10 ημέρες που είχα πάει δεν ήταν. Μάλλον τώρα ηρθε. Φαίνεται γλυκιά κοπέλα. Θα ξαναπάω πάλι.....

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, θα ανέβω Αθήνα τον άλλο μήνα και ένα μασαζακι είναι απαραίτητο. Έχω πάει μια φορά στο vip beauty με πολυ χλιαρό τελείωμα. Υπάρχει κάποιος να έχει πάει πρόσφατα να πει καλύτερη εμπειρία? Αλλιώς σκεφτόμουν κάποιο άλλο αντίστοιχο ίδρυμα σε τιμή? Ή μήπως αξίζει περισσότερο το nuru για την διπλάσια τιμή?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.678
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα σε όλους, θα ανέβω Αθήνα τον άλλο μήνα και ένα μασαζακι είναι απαραίτητο. Έχω πάει μια φορά στο vip beauty με πολυ χλιαρό τελείωμα. Υπάρχει κάποιος να έχει πάει πρόσφατα να πει καλύτερη εμπειρία? Αλλιώς σκεφτόμουν κάποιο άλλο αντίστοιχο ίδρυμα σε τιμή? Ή μήπως αξίζει περισσότερο το nuru για την διπλάσια τιμή?
Μάλλον nuru αν δεν έχεις κάνει μια φορά καλό είναι

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Μάλλον nuru αν δεν έχεις κάνει μια φορά καλό είναι
Nuru δεν έχω ξανακάνει. Έχω κάνει με την Ίριδα μασάζ στην Θεσσαλονίκη τύπου νουρου, που έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να βρω αντιστοιχίες υπηρεσίες σε κατάστημα έξω. Γι αυτό ψάχνω το λιγότερο κακο

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
872
Πόντοι
361
nuru 1000 φορες φιλε.100αρικο μεν περνας καλα δε...αν εισαι φιλος του φραπε γιατι συνηθως δεν παιζει κατι παραπανω πλην απο καποιες εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως...

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
872
Πόντοι
361
αυτο το reiki therapist μου θυμιζει μια τρελλη που σου κανει κατι σαν εξορκισμο χωρις να σε αγγιζει...πλακα θα εχει να κανει κατι τετοια :grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom