Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
27
Like
1.774
Πόντοι
1.076
Παιδιά πριν ουτε μηνα ειχε βγαλει το Grace ανακοίνωση για συνεργασία με κοπέλα που εκανε Tantra, nuru, 4 hands κτλ. Πήγε κανεις μήπως?
Δεν προχωρησε σε συνεργασια,οποτε δεν ισχυει η νεα κοπελα.

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
283
Πόντοι
21
Καλησπέρα Βικτώρια στο vip έχει δοκιμάσει κανείς ?

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.913
Πόντοι
216

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Καλημέρα!
Επειδή απέχω πολύ καιρό από τα μασσάζ και έχω χάσει την επαφή, ψάχνω μία φάση για μασσάζ και φραπεδιά! Δεν με νοιάζει τίποτα παραπάνω από φραπέ.
Μου αρέσει όμως η κοπέλα να είναι όμορφη και περιποιημένη, να έχει ωραία νύχια, να βλέπω να φτιάχνομαι! (γούστα είναι αυτά!)
Που προτείνετε να απευθυνθώ?
Στα νούρου κάνουν και απλό μασσάζ? Και σε τι τιμές τα απλά? Γιατί για ένα φραπέ δεν αξίζει να σκάσεις 100αρικο...
Αλλιώς σε ποια άλλα μαγαζιά θα βρω μια τέτοια περίπτωση?
Και μακριά από παχουλές!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
320
Πόντοι
21
Καλημέρα!
Επειδή απέχω πολύ καιρό από τα μασσάζ και έχω χάσει την επαφή, ψάχνω μία φάση για μασσάζ και φραπεδιά! Δεν με νοιάζει τίποτα παραπάνω από φραπέ.
Μου αρέσει όμως η κοπέλα να είναι όμορφη και περιποιημένη, να έχει ωραία νύχια, να βλέπω να φτιάχνομαι! (γούστα είναι αυτά!)
Που προτείνετε να απευθυνθώ?
Στα νούρου κάνουν και απλό μασσάζ? Και σε τι τιμές τα απλά? Γιατί για ένα φραπέ δεν αξίζει να σκάσεις 100αρικο...
Αλλιώς σε ποια άλλα μαγαζιά θα βρω μια τέτοια περίπτωση?
Και μακριά από παχουλές!
Βικτώρια κ ινεσα από massage deluxe

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Βικτώρια κ ινεσα από massage deluxe
Αυτό βλέπω κάνει συνεδρίες μόνο σε δικό μου χώρο. Ισχύει ή έχουν και δικό τους?
Επίσης βλέπω η συνεδρία στα 70 ευρώ. Βάλε και 25 το ξενοδοχείο, πάλι το φτάσαμε το 100ρικο. Τουλάχιστον ο φραπές είναι σίγουρος και μέσα στην τιμή ή θα θέλει έξτρα?

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Οπότε μιλάμε πάλι για τιμές που ξεφεύγουν, για μια ...χερομάλαξη!

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Όπως τα λες είναι κορμαρα αλλά από υπηρεσίες λίγα πράγματα. Κάνει έξτρα πίπα ζητάει 30 αλλά μετά το έριξε στο 20αρικο είναι 22 ετών αφήνει χούφτωμα κατεβάζει λίγο το κολάν και έπεσε πιπίλα στο βυζι όλα αυτά σε 40 λεπτά.
Για ποια αναφετεσαι?

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.472
Πόντοι
1.346
IMG_1842.jpeg

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν στο λένορμαν 233 αφήνουν χουφτώματα και ποιές?
Και ας μην παίζει φραπες ή κατι αλλο.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν στο λένορμαν 233 αφήνουν χουφτώματα και ποιές?
Και ας μην παίζει φραπες ή κατι αλλο.
κατα καιρους απο Λενορμαν εχουν περασει τυπισες που φραπεδιαζουν(κυριως ασιατισες)υπαρχει και μια κοντοχοντρη ελληνιδα με γυαλια ονοματι Κωνσταντινα η οποια επισης προσφερει φραπε,γενικα η πολιτικη του μαγαζιου δεν ειναι ξεκαθαρη ,εχω να περασω περιπου δυο χρονια απο εκει

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.248
Πόντοι
481
κατα καιρους απο Λενορμαν εχουν περασει τυπισες που φραπεδιαζουν(κυριως ασιατισες)υπαρχει και μια κοντοχοντρη ελληνιδα με γυαλια ονοματι Κωνσταντινα η οποια επισης προσφερει φραπε,γενικα η πολιτικη του μαγαζιου δεν ειναι ξεκαθαρη ,εχω να περασω περιπου δυο χρονια απο εκει
Σε αυτό το μαγαζί το oiseau libre υπήρξε ποτέ κάποια Αιγύπτια ή Μαροκινή που μίλαγε ελληνικά με όμορφο σώμα ελαφρώς τσουπωτουλα; Νομίζω ονόματι Μαρω; Αν ναι, έπαιζε φραπές;

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21
Σε αυτό το μαγαζί το oiseau libre υπήρξε ποτέ κάποια Αιγύπτια ή Μαροκινή που μίλαγε ελληνικά με όμορφο σώμα ελαφρώς τσουπωτουλα; Νομίζω ονόματι Μαρω; Αν ναι, έπαιζε φραπές;
δεν την θυμαμαι αυτη φιλε μου ισως ηταν πριν χρονια εγω πηγα πρωτη φορα εκει προ πενταετιας

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
80
Πόντοι
1
Δεν προχωρησε σε συνεργασια,οποτε δεν ισχυει η νεα κοπελα.
Καλύτερα δοκιμάστηκε η (μεγάλο κοπέλα) που ήταν για συνεργασία και δεν άξιζε καθόλου.
Δεν τον έβαζε μέσα όλον.. ήθελε εξτρά για στόμα, δεν τα έπαιρνε στο στόμα και δεν θυμίαμα και τι άλλο... στο μασάζ ελεγε για ρεικι και κάτι τέτοια .
Στα δεν μακριά κρατήστε τα λεφτά σας εγώ τα πέταξα στην ουσία.
Έχει αγγελία στο καρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom