Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν είναι αυτή, πιθανόν, όταν πάω θα ενημερώσω εκτός αν προλάβει άλλος.
Πήγα προχτές....μαυρουκα κορμαρα μασάζ μέτριο όχι κάτι τρομερό φραπες μέτριος προς το γλυκό....προτιμώ την νεπαλιωτισσα....εγώ απέφυγα το μασάζ στο ισόγειο και της ζήτησα από πριν στο κλείσιμο του ραντεβού να κάνω μασάζ στο πάνω όροφο που ναι στο πλάι....

• Like
Αντιδράσεις: Champ

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
Εάν πάρεις τηλέφωνο και πεις θέλω ραντεβού με τη τάδε ποτε είναι διαθέσιμη,κανονικά δηλαδή επιλέγεις.Τουλαχιστον εγώ όσες φορές έχω πάει γκαλαξι έτσι έχω κάνει κ έχω επιλέξει πάντα,εκτός από μια φορά π πήγα εκεί χωρίς ραντεβού κ ρώτησα εάν έχει κενο η Μαίρη,είχε κ πέρασα μαζί της.Τελος ρε παιδιά νταξει λες κ δε ξέρετε πως είναι αυτά τα μαγαζιά πέφτετε από τα σύννεφα,πας εκεί κ οκ ποια έχουν διαθέσιμη να στη φορτώσουν κ θα την ευχαριστήσουν κ θα βγάλουν μαρούλι κ θα γεμίσουν το πρόγραμμα.Αποψη μου πάντα ραντεβού από πριν κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Για αυτούς τους λόγους ένα μεγάλο Χ από μένα στο συγκεκριμένο παρόλο που το είχα στάνταρ 2-3 φορές το μήνα και σε μεγάλα πρόγραμματα .
Τρελή εκμετάλλευση και δεν αξίζει.
Χωρια ότι παίζει συνεννόηση των κορασίδων με το «αφεντικό» και παίζει καυλαντα με υποσχέσεις εκατερωθεν αλλα τελικά πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα .
Κάθε περισυ και καλύτερα , μετά την έλευση συγκεκριμένων κορασίδων ( να μην επαναλαμβανόμαστε) χάλασε το έργο και έχει γίνει πανακριβο

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Όπως τα λες είναι κορμαρα αλλά από υπηρεσίες λίγα πράγματα. Κάνει έξτρα πίπα ζητάει 30 αλλά μετά το έριξε στο 20αρικο είναι 22 ετών αφήνει χούφτωμα κατεβάζει λίγο το κολάν και έπεσε πιπίλα στο βυζι όλα αυτά σε 40 λεπτά.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.979
Πόντοι
1.446
Για αυτούς τους λόγους ένα μεγάλο Χ από μένα στο συγκεκριμένο παρόλο που το είχα στάνταρ 2-3 φορές το μήνα και σε μεγάλα πρόγραμματα .
Τρελή εκμετάλλευση και δεν αξίζει.
Χωρια ότι παίζει συνεννόηση των κορασίδων με το «αφεντικό» και παίζει καυλαντα με υποσχέσεις εκατερωθεν αλλα τελικά πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα .
Κάθε περισυ και καλύτερα , μετά την έλευση συγκεκριμένων κορασίδων ( να μην επαναλαμβανόμαστε) χάλασε το έργο και έχει γίνει πανακριβο
Τι να σ πω,εγώ προσωπικά όπως είπα είχα πάει κάποιες φορές κ δεν είχα κανένα απολύτως θέμα ποτε.Σιγουρα δεν έχω πάει τις φορές που έχεις πάει εσυ κ με τέτοια συχνότητα.Εννοειτε πως η πλειοψηφία λέει άσχημα λόγια αλλά απ’οτι φαίνεται μυαλό δε βάζουν,υπάρχει λογικά πελατεία και σίγουρα ο ανταγωνισμός δεν είναι κ ιδιαιτέρως βάση χώρου,εμφάνισης,υπηρεσιών κόστους.Τελος πάντων το ανέφερα κ σ άλλο ποστ έχω δει αρκετά να γίνεται η διαδρομή galaxy-thai dream από κοπέλες,επίσης όλες όσες έκαναν αυτή τη μεταγραφή έχουν να πούνε τα χειρότερα για το πρώην τους ίδρυμα.

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά προσπαθω να βρω διεύθυνση από Thai dream massage αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Μια βοήθεια κάποιος ;

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
584
Πόντοι
81
Συνεδρία με Αριστούλα...καυλιάρικο και αισθησιακό μασάζ...στο μπρούμυτο, κάνει περάσματα στα επίμαχα σημεία και σου ψιθυρίζει καυλόλογα στο αυτί...
Ανάσκελα, αφήνει χουφτώματα στην κωλάρα της, δε βγάζει ρούχα, πλησιάζει τα χείλια της στα δικά σου και στο τέλος - το οποίο στο ξεκαθαρίζει απ την αρχή - σου λέει να την παίξεις για πάρτη της (η εναλλακτική είναι να ρθει άλλη κοπέλα).
Γενικά ενδιαφέρουσα εμπειρία...Θα ξανάκανα μαζί της αν βάραγε φραπεδιά και αν πέταγε έξω τις βυζάρες της...

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
140
Πόντοι
1
Συνεδρία με Αριστούλα...καυλιάρικο και αισθησιακό μασάζ...στο μπρούμυτο, κάνει περάσματα στα επίμαχα σημεία και σου ψιθυρίζει καυλόλογα στο αυτί...
Ανάσκελα, αφήνει χουφτώματα στην κωλάρα της, δε βγάζει ρούχα, πλησιάζει τα χείλια της στα δικά σου και στο τέλος - το οποίο στο ξεκαθαρίζει απ την αρχή - σου λέει να την παίξεις για πάρτη της (η εναλλακτική είναι να ρθει άλλη κοπέλα).
Γενικά ενδιαφέρουσα εμπειρία...Θα ξανάκανα μαζί της αν βάραγε φραπεδιά και αν πέταγε έξω τις βυζάρες της...
Κόστος? Ανάσκελα κάνει καθόλου μασάζ?

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
140
Πόντοι
1
Έχω πάει 7-8 φορές στο κατάστημα και έχω μια οικειότητα με Αριστούλα αλλά μασάζ δεν κάνει όσες φορές τη ρώτησα.
Για αυτό ρωτάω κι εγώ..... Μου φανηκε λίγο περίεργο. Εκτός κι αν άλλαξε το πράγμα. Θα έχει ενδιαφέρον.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
584
Πόντοι
81
Κόστος? Ανάσκελα κάνει καθόλου μασάζ?
Ανάλογα το μασάζ που θα διαλέξεις...από 50€ έως 90€....μου το άφησε στα 70€, μιας και της είπα πόσες φορές είχα ξαναπάει και με ποιες κοπέλες....
Κάνει ανάσκελα αλλά χάιδεμα, όχι μασάζ..λίγα πράγματα

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
584
Πόντοι
81
Για αυτό ρωτάω κι εγώ..... Μου φανηκε λίγο περίεργο. Εκτός κι αν άλλαξε το πράγμα. Θα έχει ενδιαφέρον.
Εγώ μία φορά της ζήτησα να πάμε μαζί και αρχικά με ρώτησε 'γιατί εμένα? Έχεις δει τις κοπέλες μου ? Ειναι πολυ όμορφες κτλ' Της έκανα σαφές ότι ήρθα για κείνη μόνο και περάσαμε στο δωμάτιο...Τώρα τι να πω? Έτυχε σε μένα?
Το περίεργο είναι ότι ενώ στο fb λέει στο βίντεο να ζητήσουμε εκείνη, από κοντά μπορεί με άλλους να περνάει δωμάτιο και με άλλους όχι..
Ελπίζω να βοήθησα.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
496
Πόντοι
21
για ποια Αριστουλα μιλαμε ρε παιδια?εχω χασει επεισοδια μου φαινεται..

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
Εγώ μία φορά της ζήτησα να πάμε μαζί και αρχικά με ρώτησε 'γιατί εμένα? Έχεις δει τις κοπέλες μου ? Ειναι πολυ όμορφες κτλ' Της έκανα σαφές ότι ήρθα για κείνη μόνο και περάσαμε στο δωμάτιο...Τώρα τι να πω? Έτυχε σε μένα?
Το περίεργο είναι ότι ενώ στο fb λέει στο βίντεο να ζητήσουμε εκείνη, από κοντά μπορεί με άλλους να περνάει δωμάτιο και με άλλους όχι..
Ελπίζω να βοήθησα.
Γνωστό παραμύθι , είπαμε καυλαντα και μετά ότι υπάρχει διαθέσιμο .

Χ

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.855
Πόντοι
746
Μιλάμε για το galaxy ? Τι φάση πότε έγινε αυτό;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.236
Πόντοι
506
παλιοτερα που πηγαινα ηταν στην υποδοχη μια μικρη νοστιμη δεν θυμαμαι μαλλια η οποια ηταν κορη της Αριστουλας !!! δεν εκανε συνεδριες,τωρα αν αλλαξε κατι και περναει επιλεκτικα στο δωματιο...θελει ψαξιμο !!! επισης σε αναρτηση στο instagram ηβΑριστουλα μας παροτρυνει να ζητησουμε την ιδια την Αριστουλα για μασαζ,βεβαια ισως στο τελος της συνεδριας να φωναζει αλλη κοπελα για τον φραπε,οποιος γουσταρει ας δοκιμασει :-)
Ωραίο φετίχ είναι να μένει στο δωμάτιο και να δίνει εντολές πως θα τον παίζει η μαθητευόμενη..

mad13man

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
160
Πόντοι
0
Και τι ? Καθόταν και κοίταζε να τον παίζεις; Δεν έκανε τίποτα εκείνη την ώρα?

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
934
Πόντοι
81
Οι πυρφοροι τρέχουν
Και τι ? Καθόταν και κοίταζε να τον παίζεις; Δεν έκανε τίποτα εκείνη την ώρα?
τραγωδια ,πληρωσε για να παιξει μαλακια ,,,καλα σας κανουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom