Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.270
Πόντοι
481
Φίλε μου αυτό με τις κάμερες πως το συμπεραίνεις?Το έχεις δει κάπου αλλού?
καλησπερα. ρε φιλε μου. Πεταει ο καθενας την μαλ....... εδω και τσιμπας? Καταρχην απαγορευεται να υπαρχουν καμερες . Μονο στο σαλονι. Το 95% των μαγαζιων αυτων εχουν καμερες σαλονι σκαλες εισοδους .Και αφου εχει παει πολλες φορες το μαγαζι εγινε για κλαματα ..... Δεν θελω να γραψω αλλα γιατι εχω εναν βλακα εδω που με λεει προμοτορα. ( βεβαια παντα κανει πισω μετα )

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Τελικά δοκίμασε κανένας την Έλενα από το Galaxy;

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.915
Πόντοι
216
καλησπερα. ρε φιλε μου. Πεταει ο καθενας την μαλ....... εδω και τσιμπας? Καταρχην απαγορευεται να υπαρχουν καμερες . Μονο στο σαλονι. Το 95% των μαγαζιων αυτων εχουν καμερες σαλονι σκαλες εισοδους .Και αφου εχει παει πολλες φορες το μαγαζι εγινε για κλαματα ..... Δεν θελω να γραψω αλλα γιατι εχω εναν βλακα εδω που με λεει προμοτορα. ( βεβαια παντα κανει πισω μετα )
Το 95% αυτών των μαγαζιών γράφουν τους κανόνες στα π@π@ρι@ τους. Την επόμενη φορά που θα πας γίνε λίγο πιο προσεκτικός στο βλέμμα σου

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
10
Τελικά δοκίμασε κανένας την Έλενα από το Galaxy;
Την πήρα πριν δύο μέρες. Καλή είναι και στο μασαζ και στο φραπέ. Εμφανισιακά δεν μου πολυαρεσε(στην φώτο του site μου φάνηκε πιο ωραία) αλλά είναι πολύ ευχάριστη και άνετη τυπισα.

Jack_of_all_trades

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
1.151
Πόντοι
360
Την πήρα πριν δύο μέρες. Καλή είναι και στο μασαζ και στο φραπέ. Εμφανισιακά δεν μου πολυαρεσε(στην φώτο του site μου φάνηκε πιο ωραία) αλλά είναι πολύ ευχάριστη και άνετη τυπισα.

Βγάζει ρούχα?
Αφήνει πιασίματα?
Από σώμα τι λέει?

antegeia20000

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρουμε αν έχει έρθει κμ ενδιαφέρουσα περίπτωση στο Λένορμαν 233?

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Μου ήρθε μυνημα ότι τo Thai dream massage έφερε μια από Σιέρα Λεόνε λέω την άλλη βδομάδα να περάσω μια βόλτα.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.984
Πόντοι
1.446
Μου ήρθε μυνημα ότι τo Thai dream massage έφερε μια από Σιέρα Λεόνε λέω την άλλη βδομάδα να περάσω μια βόλτα.
φίλε μου από Σιερα Λεονε είναι αυτή η μαυρουλα η Μισελ που δούλευε galaxy,είδα που το ανέφερες κ από περιεργια μπήκα στο σαιτ του γαλαξία δε την έχουν πια στις φοτο της ομάδας τους ενώ δέσποζε στις πρώτες θέσεις.Εχω παρατηρήσει ότι είναι συνηθισμένη μετακίνηση galaxy-Thai dream ,έχει γίνει κ από άλλες φραπετζουδες με σκοπό καλύτερες οικονομικές κ γενικώς συνθήκες στο Thai dream έτσι τουλάχιστον εχει αναφερθεί από κοπέλες.
Τώρα εάν είναι αυτή η Μισελ είναι ένα όμορφο ευγενικό κορίτσι ,από μασαζ μη περιμένεις παπάδες ασχολείται αρκετά με τα πόδια κ γύρω από το κωλο χαϊδεύοντας τ αρχιδια,εγώ όταν είχα πάει μαζί της , είχα πει να ασχοληθεί περισσότερο με τη πλάτη μου.Τελος δεν είχε ζητήσει έξτρα για το φραπε αλλά εγώ της έδωσα,επίσης δεν έκλεβε στο χρόνο κ θεωρώ ότι προχωράει με το αντίστοιχο αντίτιμο,βέβαια δε γνωρίζω μέχρι έως τι σημείου.
*Στο γαλαξία είχα περάσει μαζί της

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
φίλε μου από Σιερα Λεονε είναι αυτή η μαυρουλα η Μισελ που δούλευε galaxy,είδα που το ανέφερες κ από περιεργια μπήκα στο σαιτ του γαλαξία δε την έχουν πια στις φοτο της ομάδας τους ενώ δέσποζε στις πρώτες θέσεις.Εχω παρατηρήσει ότι είναι συνηθισμένη μετακίνηση galaxy-Thai dream ,έχει γίνει κ από άλλες φραπετζουδες με σκοπό καλύτερες οικονομικές κ γενικώς συνθήκες στο Thai dream έτσι τουλάχιστον εχει αναφερθεί από κοπέλες.
Τώρα εάν είναι αυτή η Μισελ είναι ένα όμορφο ευγενικό κορίτσι ,από μασαζ μη περιμένεις παπάδες ασχολείται αρκετά με τα πόδια κ γύρω από το κωλο χαϊδεύοντας τ αρχιδια,εγώ όταν είχα πάει μαζί της , είχα πει να ασχοληθεί περισσότερο με τη πλάτη μου.Τελος δεν είχε ζητήσει έξτρα για το φραπε αλλά εγώ της έδωσα,επίσης δεν έκλεβε στο χρόνο κ θεωρώ ότι προχωράει με το αντίστοιχο αντίτιμο,βέβαια δε γνωρίζω μέχρι έως τι σημείου.
Δεν ξέρω αν είναι αυτή, πιθανόν, όταν πάω θα ενημερώσω εκτός αν προλάβει άλλος.

loomit

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Like
442
Πόντοι
20
Το κορίτσι με τα μπορντό κόκκινα μαλλιά στην υποδοχή του γκαλαξυ μπορούμε να το πάρουμε; Ξέρει κανείς Ελληνίδα περίπου 20;ετών ; Έχει κάνει κανείς νηξη;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201
Το κορίτσι με τα μπορντό κόκκινα μαλλιά στην υποδοχή του γκαλαξυ μπορούμε να το πάρουμε; Ξέρει κανείς Ελληνίδα περίπου 20;ετών ; Έχει κάνει κανείς νηξη;
παλιοτερα που πηγαινα ηταν στην υποδοχη μια μικρη νοστιμη δεν θυμαμαι μαλλια η οποια ηταν κορη της Αριστουλας !!! δεν εκανε συνεδριες,τωρα αν αλλαξε κατι και περναει επιλεκτικα στο δωματιο...θελει ψαξιμο !!! επισης σε αναρτηση στο instagram ηβΑριστουλα μας παροτρυνει να ζητησουμε την ιδια την Αριστουλα για μασαζ,βεβαια ισως στο τελος της συνεδριας να φωναζει αλλη κοπελα για τον φραπε,οποιος γουσταρει ας δοκιμασει :-)

Monokwlo

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Like
268
Πόντοι
20
Μια γεματουλα ε?και γω ημουνα στο τσακ να τη ρωτησω χυμα,αλλα οντως πρεπει να ειναι κορη της αριστουλας,μοιαζουν κιολας

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
165
Πόντοι
0
Ναι κόρη της είναι αλλά εγώ έχω μείνει πως δεν περνούσε δωμάτιο. Πιστεύω πως δεν θα έχει αλλάξει κάτι... Όντως ήταν τουμπανακι!

Vasilis66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω γνώμες τι προτείνετε. Όπως έχω ξαναπεί νέος στο χώρο με μοναδική εμπειρία μέχρι στιγμής την Ζωή στο Vip Πανόρμου. Θα κατέβω Αθήνα για μια μέρα για δουλειά τι θα προτείνατε για επίσκεψη? Ξανά Vip με τα γνωστά μιλφογκιλφ και να ελπίζω σε καλύτερο τελείωμα ? Δοκιμή στο thai dream η εφόσον δεν με πειράζει η διαφορά στην τιμή να δοκιμάσω nuru σε ένα από τα δύο γνωστά ιδρύματα?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.540
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω γνώμες τι προτείνετε. Όπως έχω ξαναπεί νέος στο χώρο με μοναδική εμπειρία μέχρι στιγμής την Ζωή στο Vip Πανόρμου. Θα κατέβω Αθήνα για μια μέρα για δουλειά τι θα προτείνατε για επίσκεψη? Ξανά Vip με τα γνωστά μιλφογκιλφ και να ελπίζω σε καλύτερο τελείωμα ? Δοκιμή στο thai dream η εφόσον δεν με πειράζει η διαφορά στην τιμή να δοκιμάσω nuru σε ένα από τα δύο γνωστά ιδρύματα?
Δοκίμασε vip nuru αξίζει την διαφορά , διάλεξε Μπιάνκα ή και Σάρα ,Βικτώρια εναλλακτικά

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
856
Πόντοι
361
vip nuru χωρις δευτερη σκεψη...καλυτερη φαση ανετο στρωμα και βεβαια καθαριοτητα.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
6.328
Πόντοι
2.036
Την ρώτησα και μου είπε Amira την λένε.
Δεν θυμάμαι το όνομα αλλά είναι μια μαυρουλα αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο.
Από μασάζ περνάει από παντού αλλά μην φανταστείτε κάτι το ουαου.
Από μόνη της μου είπε για στοματικό με 30. Δεν πήρα.
Με χέρι με τελείωσε.
Αν κάποιος θέλει να πάρει στοματικό μην πληρώσει 50 για μασάζ με happy end.
Να πάρει το απλό μασάζ με 30 και μέσα να κανονίσει με την κοπέλα για το εξτρα

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
632
Πόντοι
81
Σορρυ τυποι, αυτο που είναι στην Δάφνη λετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom