Νέα

Μας πετάνε σιγά-σιγά εκτός Σένγκεν;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DoctorWh?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Καλά κάνουν αφού είμαστε μαλάκες .... αντί να κάνουν μποϋκοτάζ σε γερμανικά προϊόντα σήμερα ξεπουλάνε τα σαπάκια τους. Εχεί πολύ πιο κάτω από εκεί που είμαστε....
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
Καλά κάνουν αφού είμαστε μαλάκες .... αντί να κάνουν μποϋκοτάζ σε γερμανικά προϊόντα σήμερα ξεπουλάνε τα σαπάκια τους. Εχεί πολύ πιο κάτω από εκεί που είμαστε....

ναι και αν κάνουμε μποικοτάζ στα προιόντα τους θα χρεοκοπήσει η Γερμανία
 

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Μηνύματα
146
Like
21
Πόντοι
1
Οι Δ.Υ. δεν προκειται ποτέ να απολυθούν διοτι είναι το θερμοκήπιο, ο ζ. κήπος των ψηφοφορων που εξασφαλίζει την συνεχεια αυτού του παρασιτικού κράτους.
Η καθε κυβέρνηση εχει σχεση αγαπης και μισους με τον εσμό των Δ.Υ. αλληλοεκβιάζονται, κοροιδευει ο ενας τον αλλο, αλλα ολους τους ενδιαφέρει η συνεχεια της σχέσης.
Το ιδιο γινεται και στις υπολοιπες "δημοκρατιες της Δύσης".
Οσοι πραγματικά γνωρίζουν τι γίνεται, τι θα έπρεπε να γίνει για να σωθεί αυτή η χώρα,
έφυγαν.
Το θέμα μας πρεπει να ειναι,
εμεις τι κάνουμε;
Πως μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτη την εξάρτηση και να πάμε να ζήσουμε σε μια ειρηνική χώρα νόμιμα και λογικά διοτι,
δεν υπάρχει τιποτα χειρότερο,
να γνωρίζεις που πάει αυτή η χώρα
να γνωρίζεις τι πρεπει να γίνει,
να υπομενεις στοικά την παρακμή την σήψη τον αργό θάνατο,
και να μην κανεις τίποτα.
 

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.578
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Δεν έχουν παραβεί καμία παράγαραφο της Σένγκεν οι Γερμανοί, επειδή κάνουν ελέγχους στην είσοδο.
Κι εμείς έχουμε τέτοιο δικαίωμα, και όλοι.
Θα μπορούσαν (κι εμείς μπορούμε) να σταματάνε τον κόσμο μετά το αεροδρόμιο, έξω για εξακρίβωση στοιχείων. Αυτό όμως θα ήταν τρομερή ταλαιπωρία για πάρα πολλούς ανθρώπους.
Το ότι εμείς δεν σταματάμε αυτούς που έρχονται με βάρκες από την Τουρκία ή την Αφρική, δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι της συνθήκης Σένγκεν θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Ο Μαλάκας
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν
Μετά τα γερμανικά αεροδρόμια έλεγχοι στους επιβάτες από Ελλάδα και στις Βρυξέλλες

«Όλοι οι επιβάτες περάσαμε από έλεγχο στις Βρυξέλλες για πρώτη φορά» καταγγέλλει στο protothema.gr ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος

Ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακολουθούν το «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα, καθώς μετά την περίπτωση της Γερμανίας με τους νέους αυστηρότερους ελέγχους και την Ιταλία που επιβάλει δειγματοληπτικούς έλεγχους στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα τις οποίες χαρακτηρίζει «ευαίσθητες», τη σειρά παίρνει το Βέλγιο.


Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Ε.Ε, τις Βρυξέλλες, επιβάτες πτήσης από την Αθήνα έπρεπε να υποστούν αυστηρούς ελέγχους στα ταξιδιωτικά τους έγγραφα με συνέπεια να υπάρξει ταλαιπωρία και αγανάκτηση, από τους -και επισήμως πλέον- πολίτες της τρίτης ευρωπαϊκής κατηγορίας». 


Υπό τον φόβο εισόδου στην χώρα παράτυπων και παράνομων μεταναστών με πλαστά ελληνικά έγγραφα και λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα με τις αρχές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες να βρίσκονται σε συναγερμό για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες, οι έλεγχοι των επιβατών στις πτήσεις από την Ελλάδα, γίνονται σιγά – σιγά καθεστώς.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/12/05/kirttttsssss.png[/img[/URL]]

Πώς περιέγραψε τους ελέγχους ο κ Κύρτσος μιλώντας στο protothema.gr


Έλληνες ευρωβουλευτές που ταξίδευαν για τις Βρυξέλλες και οι οποίοι υπέστησαν τους ελέγχους, επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την νέα πραγματικότητα. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «ευρωπαϊκό διασυρμό» της Ελλάδας «εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει τα βιομηχανικής κλίμακας κυκλώματα παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα. Χθες είχαμε ελέγχους διαβατηρίων των επιβατών της Aegean και στις Βρυξέλλες, καρδιά της Ε.Ε.»


Μιλώντας στο protothema.gr ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος περιγράφει τη διαδικασία. «Η πτήση από Αθήνα αναχώρησε στις 15.00 και στις 17.30 ώρα Βρυξελλών προσγειωθήκαμε. Ήδη, μέσα από το αεροπλάνο το πλήρωμα μας είχε ενημερώσει ότι θα περάσουμε από έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά. Τρεις αστυνομικοί με περιβραχιόνια έλεγξαν όλους τους επιβάτες»


Αλλά και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα‏ στον λογαριασμό της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά «Κερδίζει σε αξιοπιστία η Ελλάδα. Μετά τη Γερμανία και το Βέλγιο αγνοεί τη Σένγκεν και μας ελέγχει στις πτήσεις».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/12/05/sakor.png[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/world/article/738371/meta-tin-germania-kai-tin-italia-to-velgio-eleghei-tous-epivates-apo-tin-ellada-/[/URL]

οι πεταμενοι;

τεταρτοκοσμικη χωρα μας καταντησε  η νεοδεξια αποφυση της κουμουνδουρου





 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.284
Κριτικές
15
Like
5.781
Πόντοι
1.496
Οταν ολη η Ευρωπη παρακολουθει αποσβολωμενη επι χρονια διακυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ να ανοιγει η Ελλαδα τα συνορα της και να δεχεται τους παντες, ορδες λαθρομεταναστων, αρκει αυτοι να καταφερουν να πατησουν το ποδι τους σε ελληνικο εδαφος και αυτοματως γινονται δεκτοι. Οταν βλεπει να ανθει στην Ελλαδα η βιομηχανια παραγωγης πλαστων εγγραφων σε αλλοδαπους λαθρομεταναστες για να μπορεσουν αυτοι εν συνεχεια να πατησουν το ποδι τους σαν κυριοι στην Ευρωπη. Οταν βλεπει ολα αυτα λοιπον η Ευρωπη, κατι πρεπει να κανει. Πρωτο σωστο πανευρωπαικο βημα, το κλεισιμο της βαλκανικης οδου απο Σκοπιανες αρχες. Και λεω αρχες επειδη πλεον στην Ελλαδα δεν υφισταται κατι τετοιο. Στα Σκοπια Στρατος Αστυνομια επιτελουν το εθνικο και κοινωνικο τους εργο αποκρουοντας λαθρομεταναστες. Με επιτυχια. Στην Ελλαδα; Βλεπουμε ολοι τι συμβαινει. Και ποιος εδωσε εντολη στους Σκοπιανους να κλεισουν τα συνορα; Απο μονοι τους; Θυμομαστε οτι υπηρξε φανερη προσυνεννοηση με προεξαρχονες τους Αυστριακους. Κλεισαν λοιπον τα συνορα. Τωρα κλεινουν και τα αεροδρομια για τους Ελληνες. Οχι κλεινουν ακριβως. Απλως ενω ολοι οι Ευρωπαιοι περνανε αερα, οι Ελληνες υποκεινται σε απιστευτη ταλαιπωρια και εξονυχιστικους ελεγχους. Πρωτα Γερμανια, τωρα Βελγιο, και επεται συνεχεια. Ταλαιπωρηθηκε και ο Κυρτσος που δεν ειναι ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι ομως ειναι αυτα. Η κυβερνηση ειναι ολων μας. Και οι αποφασεις της επηρεαζουν ολους τους Ελληνες. Συνηθως οι Ελληνες αν δεν αγγιζει κατι τους ιδιους, λενε Σκοτιστηκσ. Οτι αρχιζει και αγγιζει πλεον τους ιδιους και αισθανονται τις συνεπειες σε πολλους τομεις των εργων του ΣΥΡΙΖΑ, μονο ευχαριστο ειναι.
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.336
Κριτικές
16
Like
13.425
Πόντοι
5.577
Να τους κανουμε κι εμεις τα ιδια να διωξουμε τους βρωμοτουριστες τους  :takethis:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom