Νέα

Μας πετάνε σιγά-σιγά εκτός Σένγκεν;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DoctorWh?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αμφιβάλλεις ? αν γίνουν ξανά εκλογές ποιός θα τις παρει ? το ΑfD ??

Δεν εννοούσα το δικό σου πόστ ως τρολλάρισμα άλλα το σκηνικό που περιέγραψες, άλλωστε το υποννόησα ότι μπορεί να συμβεί πρώτος. Η ανάλυση σου είναι σωστή. Λογικό είναι να χάσουν αυτοί που είπες ποσοστά. 
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
Δεν εννοούσα το δικό σου πόστ ως τρολλάρισμα άλλα το σκηνικό που περιέγραψες, άλλωστε το υποννόησα ότι μπορεί να συμβεί πρώτος. Η ανάλυση σου είναι σωστή. Λογικό είναι να χάσουν αυτοί που είπες ποσοστά. 

Αν η Μέρκελ πετύχει αυτοδυναμία (έστω και οριακά) ο Σόιμπλε θα ξαναγίνει υπουργός Οικονομικών..
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αν η Μέρκελ πετύχει αυτοδυναμία (έστω και οριακά) ο Σόιμπλε θα ξαναγίνει υπουργός Οικονομικών..

Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να το αξιοποιήσει και ανάλογα αυτό το σενάριο κιόλας προεκλογικά.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.648
Like
28.818
Πόντοι
6.056
Καλα κανουν οι Γερμανοί και επανέφεραν τους ελέγχους, μακάρι να το κάνουν και τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Οταν εισαι τριμπουρδελο κράτος και δεν μπορείς να φτιάξεις μια ταυτότητα της προκοπής και οχι αυτο το κωλόχαρτο που έχουμε τωρα καλα μας κάνουν μας αξιζει.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.576
Πόντοι
4.765
αν ξαναγίνουν εκλογές το FPD θα καταποντιστεί το SPD θα πέσει και άλλο και η Ανγκελα θα βγεί αυτοδύναμη... 

οπότε Σόιμπλε Υπουργός Οικονομικών και πάλι...
fdp το λενε και θα γάμησει τα κωλαράκιά όλων των αριστεροπρασινομπλε κρατικόδιαιτων δω χαμού,  καρεκλάκιας και χοντρή τελειωσανε
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
fdp το λενε και θα γάμησει τα κωλαράκιά όλων των αριστεροπρασινομπλε κρατικόδιαιτων δω χαμού,  καρεκλάκιας και χοντρή τελειωσανε

το FdP αν ξαναγίνουν εκλογές δεν θα είναι στην βουλή... δεν θα πιάσει το όριο... το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους πράσινους...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
τι μας πρηζετε με την σενγκεν

εδω το παιντι παιρνει βραβεια

Σήμερα η διπλή απονομή στο Παρίσι
«Όργια» στο twitter για τη #βραβευση_τσιπρα επειδή είχε το σθένος για kolotoumba

Πολύ σκληρά σχόλια για τον πρωθυπουργό που έσπευσε στο Παρίσι προκειμένου να βραβευτεί - Για το «πολιτικό σθένος» αλλά και τη «δέσμευσή του στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες» οι διακρίσεις - Διαχωρίζουν οι Γάλλοι τη θέση τους από το θέμα που επέλεξε ο Τσίπρας για την ομιλία του

Τρολάρουν οι Ευρωπαίοι τον Τσίπρα και κατ' επέκτασιν τον λαό του που ανέχεται κάθε τυχοδιωκτική kolotoumba; Ή μήπως οι Γάλλοι αυτο-τρολάρονται, μιας και προηγουμένως παρουσίαζαν τον Αλέξη Τσίπρα σαν «τσαρλατάνο» και επικίνδυνο ταραξία για την Ενωμένη Ευρώπη; Υπάρχει κάποιο λόμπι που ενορχηστρώνει κρυφίως, με μη προφανή προς το παρόν σκοπιμότητα, τις αλλεπάλληλες βραβεύσεις του κ. Τσίπρα, οπότε απλώς εμείς παρακολουθούμε απλώς τις πρώτες σκηνές ενός ευρύτερου «έργου»;
Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να διακρίνει τη λογική πίσω από τη βράβευση ενός πολιτικού ηγέτη που καταπάτησε τις ιδεολογικές του αρχές -μολονότι συνεχίζει να τις επικαλείται- που έδρασε ενάντια στην εκπεφρασμένη θέληση του λαού του, μόνο και μόνο για να δώσει λύση σε μια κρίση που ο ίδιος εξώθησε στα άκρα. Όπως και να 'χει, η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η πλήρης υποταγή στους δανειστές και η οικονομική αφαίμαξη του λαού, η αθέτηση όλων των προεκλογικών δεσμεύσεων κ.λπ., φαίνεται ότι υπερτερούν ως κριτήρια για τους Έλληνες που εκφράζονται μέσω twitter και λοιπών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ανθρώπους που δεν πείθονται ότι το «Prix de courage politique» απονέμεται δικαίως σε έναν ηγέτη που είπε «ναι σε όλα» ενώ είχε εξασφαλίσει το βροντερό «όχι σε όλα» των Ελλήνων με το 61,3% στο δήμοψήφισμα του Ιουλίου 2015. Και δικαίως θα αναρωτιώταν κάποιος τι θα έκαναν οι Γάλλοι εάν ο Αλέξης Τσίπρας έμενε πιστός στις δεσμεύσεις που προεκλογικώς ανέλαβε, εάν υλοποιούσε τις υποσχέσεις και το πρόγραμμα που εξήγγειλε, εάν ήταν, τελικά, ένας συνεπής αριστερός. 

Και ενώ στην πολύνεκρη καταστροφή της Δυτικής Αττικής ο κ. Τσίπρας απλώς πετάχτηκε για μερικά λεπτά και απεχώρησε τάχιστα, εις Παρισίους θα διαμείνει για όσες ημέρες χρειάζεται προκειμένου α) να παραλάβει τα δύο βραβεία του, β) να μοιραστεί το όραμά του για την Ευρώπη δίνοντας διάλεξη σε Δικηγορικό Σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας, γ) να συναντήσει τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν. Η σημασία της βράβευσης του κ. Τσίπρα τονίζεται εμμέσως από την αναβολή μιας κρίσιμης συζήτησης στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία και τους αμφιλεγόμενους χειρισμούς του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Πιθανώς ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι, ως τροπαιούχος, ο λόγος του θα έχει προσαυξημένο κύρος όταν από βδομάδα θα προσπαθεί να καλύψει, για άλλη μία φορά, τον εταίρο του στην κυβέρνηση.

Το πρώτο βραβείο, το «Prix de courage politique» («Βραβείο πολιτικού σθένους») θα απονεμηθεί στον Έλληνα πρωθυπουργό από το περιοδικό Politique Internationale. Η σχετική τελετή είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισιού. Της απονομής θα προηγηθεί πρόγευμα με τα στελέχη του περιοδικού, αλλά και προσκεκλημένους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα. Εν συνεχεία ο ίδιος αναμένεται να έχει επαφές με επιχειρηματίες και επενδυτές.

«Ο κ. Τσίπρας επιθυμεί...»

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι όμως και η δεύτερη τιμή που θα αποδοθεί στον κ. Τσίπρα, το «Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες», το οποίο προφανώς δεν έρχεται σε αντίφαση με τα φλογερά συνθήματα που συνήθιζε να εξαπολύει πριν από μερικά χρόνια ο νυν πρωθυπουργός, όπως το αείμνηστο «go back κυρία Μέρκελ, go back κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης». Στο πρόγραμμα του Maison du Barreau, δηλαδή ενός παρισινού Δικηγορικού Συλλόγου, αναφέρεται ότι την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, μεταξύ 18:30 και 20:30 διοργανώνεται «Μεγάλη Ευρωπαϊκή Διάσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας, εξέφρασε την επιθυμία/πρόθεση να ανταλλάξει απόψεις με τους νομικούς των Παρισίων σχετικά με τον χαρακτήρα της δημοκρατίας στην Ευρώπη» αναγράφεται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Πίσω από αυτή την αναφορά στην «επιθυμία» του κ. Τσίπρα, θα μπορούσε ίσως να διαβάσει κάποιος μια διακριτική αποστασιοποίηση εκ μέρους του γαλλικού Δικηγορικού Συλλόγου. Αυτό το «a souhaité» του πρωτοτύπου είναι οπωσδήποτε μια τυποποιημένη έκφραση κοσμιότητας, ταυτόχρονα όμως δηλώνει σαφώς ότι το θέμα της ομιλίας το επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας και κανένας άλλος. Συνεπώς, παρόλο που το Maison du Barreau διαφημίζει ότι ο Έλληνας ηγέτης «θα αναλύσει το όραμά του για την Ευρώπη και θα επανέλθει στις μάχες που έδωσε για τη δημοκρατία», επί της ουσίας ουδείς του ζήτησε να κάνει κάτι τέτοιο. 

Εν πάση περιπτώσει, πάντως, η πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους να διαφωτιστούν από την πολιτική σοφία του κ. Τσίπρα, καταλήγει ως εξής: «Ας ανακαλύψουμε το μονοπάτι προς την αρχαιοελληνική 'αγορά'. Ας αδράξουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τον στοχασμό του Αλέξη Τσίπρα και να του θέσουμε τα ερωτήματα γύρω από το δικό του όραμα για το κοινό μας μέλλον».

Ακολουθεί μικρό απάνθισμα από το τρολάρισμα της διπλής βράβευσης του Αλέξη Τσίπρα στο twitter:

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/23/Courage_000.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/23/Courage_002.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/23/Courage_08.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/23/Courage_09.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/23/Courage_000000.jpeg[/img[/URL]]

[video]http://www.protothema.gr/politics/article/734325/orgia-sto-twitter-gia-ti-vraveusi_tsipra-epeidi-eihe-to-sthenos-gia-kolotoumba/[/video]

το δουλεμα παει συννεφο
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.158
Κριτικές
3
Like
1.317
Πόντοι
566
Είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν πληθώρα από πλαστα ελληνικά διαβατήρια....

Πλαστά ελληνικά διαβατήρια στο dark web για... 5 ευρώ!

Ελληνικά διαβατήρια συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ταξιδιωτικά έγγραφα διάφορων χωρών που πωλούνται στο «dark web», όπου οργανωμένες ομάδες «μαύρων» χάκερ έχουν στήσει μία παγκόσμια βιομηχανία οργανωμένου εγκλήματος. 

 

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.928
Κριτικές
26
Like
2.313
Πόντοι
6.955
Ανέκαθαν μας αντιμετώπιζαν ως χώρα προτεκτοράτο, χώρα με περιορισμένη εθνική κυριαρχία.
Καλά κάνουν οι γερμανοί και ελέγχουν αφού εμείς ακολουθούμε πολιτική ανοιχτών συνόρων. Σας υπεθμίζω οτι προ διετίας είχαν κατεβασει στρατό στα σύνορα με τα σκόπια και ετσιθελικώς θεώρησαν τα σύνορα Ελλάδας Σκοπίων ως σύνορα της Ευρωπης. Κατα εμέ η πράξη αυτή είναι προσβλητική για εμάς.
Απο μόνοι μας πρέπει να βγούμε απο την Σένγκεν και απο την συνθήκη του Δουβλίνου.
 

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Μηνύματα
146
Like
21
Πόντοι
1
Οι ταυτότητές μας είναι παλαιας τεχνολογίας και πρεπει άμεσα να αντικατασταθουν με συγχρονες τσιπάτες.
Πάντως εγω είδα ουρές "Ελλήνων" στον έλεγχο διαβατηρίων,
Σε περίοδο κρίσης, σε περίοδο που δεν εχουμε διακοπές γιορτές και επιστροφή αδειούχων,
τι πώς και γιατί ταξιδευουν ολοι αυτοί σε μια ακριβή χώρα οπως η Γερμανία;
Και οι τιμές των εισητηρίων στα ύψη όλο το χρόνο, επειδη το ψάχνω για φτηνό!
Συμφέρει να πας ΒΚΚ παρά ΜUC ή BER.
Τόχουν και μονοπωλιακά δυο εταιρείες και απ την άλλη βλέπω ουρές.
Εχουμε οικονομική κρίση ή δεν έχουμε;
Για να ξέρω δηλαδή.
 

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Είναι μετανάστες και συγγενείς που τους επισκέπτονται. Αυτοί εκεί και εμείς εδω με τους εποίκους απο το ισλάμ που ήρθαν να τους αντικαταστήσουν
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.158
Κριτικές
3
Like
1.317
Πόντοι
566
Ανέκαθαν μας αντιμετώπιζαν ως χώρα προτεκτοράτο, χώρα με περιορισμένη εθνική κυριαρχία.
Καλά κάνουν οι γερμανοί και ελέγχουν αφού εμείς ακολουθούμε πολιτική ανοιχτών συνόρων. Σας υπεθμίζω οτι προ διετίας είχαν κατεβασει στρατό στα σύνορα με τα σκόπια και ετσιθελικώς θεώρησαν τα σύνορα Ελλάδας Σκοπίων ως σύνορα της Ευρωπης. Κατα εμέ η πράξη αυτή είναι προσβλητική για εμάς.
Απο μόνοι μας πρέπει να βγούμε απο την Σένγκεν και απο την συνθήκη του Δουβλίνου.

Δηλαδη να μείνουμε εντός δεν παίζει τύπε? Να εφαρμοσουμε τις συμφωνίες και να κανουμε ότι πρέπει με τα πλαστά διαβατήρια μας?


Μια προσωπικη ιστορία. Πριν καποια χρόνια εκαναν διαρρηξη στο σπιτι μου, μεταξύ όλων εκλεψαν το Αυστραλιανό Διαβατηριο μου.

Πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας και δήλωσα αμέσως την κλοπή και φυσικα την κλοπή του διαβατηρίου. Ο Αξιωματικός υπηρεσιας με βαριεστημένο ύφος καταγραψε το συμβάν σε ενα βιβλίο (προσοχή όχι σε κάποιο πληροφοριακό σύστημα!!!) και μου είπε ότι να μην πειραξω τιποτα στο σπίτι μέχρι να ερθει η σημανση για αποτυπώματα .... σε 2-3 μέρες!!!

Την άλλη μέρα πήγα στην Αυστραλιανη Πρεσβεία για να δηλωσω την κλοπή και να εκδόσω νέο διαβατήριο. Με μεγάλο ενδιαφέρον με οδηγησαν σε ενα αλλο δωματιο, μου πήραν καταθεση 2 υπαλληλοι, ο ενας μπροστα στον υπολογιστή να καταγραψει τα γεγονότα.

Αφου τελειώσαμε, μου είπε πως από αυτή την στιγμή οι Αυστραλιανες Αρχες (Πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, Αστυνομία, Τελωνεία, Εφορία, κλπ) γνωριζουν οτι το εν λόγο διαβατήριο είναι κλεμένο και κανείς δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει πουθενά.

Τους είπα πως ενημερωσα και την Ελληνική Αστυνομία και τους εδειξα το χειρογραφο αντιγραφο από το βιβλιο συμβαντων. Απλά το αγνόησαν, μου είπαν πως δεν υπάρχει συνεργασία από τις Ελληνικές Αρχές και ότι αν εγώ δεν δήλωνα την κλοπή δεν υπήρχε περίπτωση να τους γνωστοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Εννοείται πως το περίμενα, αλλά αν βρεθεί ενας τρομοκράτης με το κλεμενο μου διαβατήριο το οποιο κλαπηκε στην Ελλάδα, η χώρα μας θα απαντήσει πως δεν γνωρίζει τίποτα, θα εκτεθεί για μια ακόμα φορά, γιατί απλα το συμβάν είναι καπου σε ενα χειρογραφο βιβλίο.

Ισως από την παραπάνω ιστορία, μπορειτε να καταλαβετε ποια χώρα είναι σοβαρή και ποια για τον πούτσο.
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.336
Κριτικές
16
Like
13.427
Πόντοι
5.577
Παιδιά που είναι το επιτελείο του ΣΚΑΙ να υπερασπιστούν ολοι σύσσωμοι τους Γερμανούς χαχαχαχαχα

Το μπορδελο σκαι ασχολειται 10 μερες τωρα με τα 60 μυρια του καμμενου και οχι με το μειζον προβλημα της χωρας που ειναι η καθημερινη επελαση μεταναστων και οι επιπτωσεις στο μελλον αυτου του τοπου
:heavymetalbig:
 

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Μηνύματα
304
Like
46
Πόντοι
1
Αν δεν θυσιάσουμε στο βωμό της θεας Αθηνας ολα αυτα τα βλαχαδερά δημόσιο υπαλληλακια που μπήκαν υστερα απο γλυφοκωλι που εκανε η μανα και ο πατερας τους στον τοπικο βουλευτή μας περιμένει ενα υπόγειο και να δουλεύουμε μετανάστες καπου στην βορεια ευρωπη για ενα πιατο φαι και εαν οχι εμεις γιατι προλάβαμε και σπουδάζαμε καπου τα παιδια μας σίγουρα θα γίνουν δούλοι εκεί. Για εμενα ολη αυτη η μπιχλα ανθρώπων που συναντάς μέσα σε εφορείες δεη οτε ευδαπ τραπεζες και τους βλέπεις να παίζουν με το στυλο ολη μερα ειναι η αίτια της κατάντιας της Ελλαδας.Το δημόσιο θελει ξεκαθάρισμα να απομακρυνθούν τα ((βυσματα)) επιτελούς!
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.868
Κριτικές
3
Like
1.461
Πόντοι
216
Και πολύ καλα κανουν οι Γερμανοι, με το μπουρδελο που ειμαστε εδώ χαμω.

Για ποιον λογο η κάθε σοβαρη χωρα να δεχεται ετσι ελευθερα οποιον να ναι, από μια χωρα που υποθαλπτει την τρομοκρατια (βλ. αποθεωση κουφοντινα από γιο προεδρου βουλης, αποστολή μπομπας μεσω ελτα στον σοιμπλε κτλπ), και που καπηλευεται το ασυστολο μάντρωμα μεταναστών εντος προκειμενου να κονομάνε οι φορεις των συγγενών των πολιτικων?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πολύ καλα θα κανουν να ξεψαχνισουν οτιδήποτε ερχεται από αυτό το κωλοχωρι, και θα πρεπει να είναι επιφυλακτικοι!

Στην τελικη, να μαθουμε να τηρουμε νομους και κανονες, προκειμενου να μας φερθουν αναλογα!
Προσωπικα απορω πως στο διαολο δεχονται ελευθερα ετσι ελληνες στην Αμερικη, πχ.
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.158
Κριτικές
3
Like
1.317
Πόντοι
566
Αν δεν θυσιάσουμε στο βωμό της θεας Αθηνας ολα αυτα τα βλαχαδερά δημόσιο υπαλληλακια που μπήκαν υστερα απο γλυφοκωλι που εκανε η μανα και ο πατερας τους στον τοπικο βουλευτή μας περιμένει ενα υπόγειο και να δουλεύουμε μετανάστες καπου στην βορεια ευρωπη για ενα πιατο φαι και εαν οχι εμεις γιατι προλάβαμε και σπουδάζαμε καπου τα παιδια μας σίγουρα θα γίνουν δούλοι εκεί. Για εμενα ολη αυτη η μπιχλα ανθρώπων που συναντάς μέσα σε εφορείες δεη οτε ευδαπ τραπεζες και τους βλέπεις να παίζουν με το στυλο ολη μερα ειναι η αίτια της κατάντιας της Ελλαδας.Το δημόσιο θελει ξεκαθάρισμα να απομακρυνθούν τα ((βυσματα)) επιτελούς!

Ολες οι χώρες εχουν δημοσίους υπαλληλους τύπε. Η διαφορά είναι πως στις περισσότερες ευρωπαικες χώρες ο δημοσιος τομεας είναι αποτελεσματικός, εδώ όχι.

Η προτασή μου είναι απόλυση 100.000 ΔΥ που δεν μπηκαν με ΑΣΕΠ, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Υποχρεωτικής και η προσληψη 50.000 νεων με πτυχια ΑΕΙ και μεταπτυχιακά με γραπτό διαγωνισμό.
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.336
Κριτικές
16
Like
13.427
Πόντοι
5.577
Οχι σιγα σιγα.
Πιο γρηγορα να μας πεταξουν.
Αυστριακοι κλπ δεν μας πηραν ακομα χαμπαρι?

Ολοι οι λαθρο εδω  :takethis:
 

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Μηνύματα
304
Like
46
Πόντοι
1
Ολες οι χώρες εχουν δημοσίους υπαλληλους τύπε. Η διαφορά είναι πως στις περισσότερες ευρωπαικες χώρες ο δημοσιος τομεας είναι αποτελεσματικός, εδώ όχι.

Η προτασή μου είναι απόλυση 100.000 ΔΥ που δεν μπηκαν με ΑΣΕΠ, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Υποχρεωτικής και η προσληψη 50.000 νεων με πτυχια ΑΕΙ και μεταπτυχιακά με γραπτό διαγωνισμό.
Το ξερω οτι ολες οι χωρες εχουν δημοσιους υπαλληλους αλωστε μοτε δεν ειπα να απολυθουν ΟΛΟΙ. 700.000 καφρους μεσα σε 1.000.000 Δ,Υ  ομως καμια χωρα δεν εχει. Εγω θα ελεγα αμεση απολυση οσων λουφαρουν και ξανα ΟΛΟΙ διαγωνισμό με ασεπ. Οσοι μπήκαν με βύσμα να μην μπορούν να συμμετέχουν ξανα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom