Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παναγο σε βλεπω υποψηφιο(mr.malakas)φετοςΥπήρχε πιο πίσω στο forum όλα καλώς ευχαριστώ![]()

Τύπος την Αντιγόνη θα την δεις μόνο μαζί με Μαρίνα, οπότε το πώς είναι το πρόσωπο της περισσεύει..Ρε παιδια, εγω ρωτησα για το προσωπο της Αντιγωνης πως ειναι. Τι μου βαζετε το λινκ με το τηλ της Μαρινας; Για το προσωπο της Αντιγωνης αν ξερει κανεις να μας πει
Τύπος την Αντιγόνη θα την δεις μόνο μαζί με Μαρίνα, οπότε το πώς είναι το πρόσωπο της περισσεύει..
Απλά ετοιμάσου για πόλεμο..
Επειδή μιλάει πολύ, με το που αρχίσει να παρλάρει, τις βάζεις τη πούτσα στο στόμα και σταματάει. Το έκανα τη τελευταία φορά και έπιασεΡε παιδια, εγω ρωτησα για το προσωπο της Αντιγωνης πως ειναι. Τι μου βαζετε το λινκ με το τηλ της Μαρινας; Για το προσωπο της Αντιγωνης αν ξερει κανεις να μας πει
Ας γαμιουντουσαν οι μπουμπουδες του μπου σαν την μαρίνα και ας ήταν μουγγριζαν.. :S :S :SΤοσα γαμησια έχει φαει αυτή η κοπελα αλλά ουτε μια πραγματική της φωτο δεν παιζει......
από κάτι άλλες φαλαινίτσες με μια γλωσσάρα να... καλύτερα η Μαρίνα που και κορμάρα είναι και δεν το δείχνει κι όλας!Τοσα γαμησια έχει φαει αυτή η κοπελα αλλά ουτε μια πραγματική της φωτο δεν παιζει......
από κάτι άλλες φαλαινίτσες με μια γλωσσάρα να... καλύτερα η Μαρίνα που και κορμάρα είναι και δεν το δείχνει κι όλας!
ποιο ειναι το δευτερο μερος χρυσε μου?οτι δε δειχνει τι κορμαρα εχει?Συμφωνώ ως προς το πρώτο μέρος ΚΟΡΜΑΡΑγια το δεύτερο μην ορκιζεστε κιόλας
![]()
οτι τι καλε μου? οτι δε βαζει?δεν ασχολειται?καλα κανει,οχι?Οι φώτο χρυσέ μου ...

Άντε κομμάτια να γίνει