Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οχι γτ είναι δύσκολο να βρείς το τηλεφωνο της...
Οχι γτ είναι δύσκολο να βρείς το τηλεφωνο της...
δυσκολο μονο? αδυνατο πες καλυτερα.
6 χρονια ειμαι μελος εδω κι ακομα το ψαχνω :S :S :S
Αν και νέο μέλος το τηλέφωνο της το έχω από ένα κολλητό μου απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το δώσω

σοβαρα μιλας?..δεν εχεις το τηλ της μαρινας?...φιλε σε καταλαβαινω...και γω αυτο ψαχνω...δυσκολο μονο? αδυνατο πες καλυτερα.
6 χρονια ειμαι μελος εδω κι ακομα το ψαχνω :S :S :S

Ρε Guru έχει δίκιο ο φίλος! Πολύ δύσκολο να βρείς το τηλέφωνο της Μαρίνας. Πιο εύκολα βρίσκεις το κινητό του Τσίπρα παρά της Μαρίνας!σοβαρα μιλας?..δεν εχεις το τηλ της μαρινας?...φιλε σε καταλαβαινω...και γω αυτο ψαχνω...![]()
σοβαρα μιλας?..δεν εχεις το τηλ της μαρινας?...φιλε σε καταλαβαινω...και γω αυτο ψαχνω...![]()

δεν σε πιστεύω.σοβαρα μιλας?..δεν εχεις το τηλ της μαρινας?...φιλε σε καταλαβαινω...και γω αυτο ψαχνω...![]()
θα βαλω αγγελια στο σαιτ. ανταλλασσω το τηλ της λιζας για να παρω το τηλ της μαρινας60![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ThnxΑθήνα είναι. Την συνάντησα χθες και ήταν super![]()
στειλε πμτι να το κάνεις ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας σε σχέση με το smartphone που έχει το Λιζάκι;
![]()
![]()
ΥΓ εάν το βρεις από κανένα κολλητό στείλε το μου σε ΠΜ και σε μένα!
Υπόχρεος
τι μάρκα είναι...?θα βαλω αγγελια στο σαιτ. ανταλλασσω το τηλ της λιζας για να παρω το τηλ της μαρινας60![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ρε φιλαρακι μου το θελω. στειλτο μου με καποιον τροποΑν και νέο μέλος το τηλέφωνο της το έχω από ένα κολλητό μου απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το δώσω
Παιδιά το τηλ κάποιος;;;;