Μαρινα+αντιγονη....απλα τα σπανε..Έκανες επίσκεψη με τουλούμπα και λουλουδικό ώρε?

Μαρινα+αντιγονη....απλα τα σπανε..Έκανες επίσκεψη με τουλούμπα και λουλουδικό ώρε?

Σε ολα συμφωνουμε...εκτος απο αυτο ;)Επιτελους η επιστροφη της Μιλφομανας !!! Η επιστροφη της απολυτης Ρωσσιδας σολιστ στα πνευστα , η γυναικα που εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες επιστρεφει στην πολη που τοσο την λατρεψε αλλα και την ανεδειξε , Ποποοο μιλαμε παιζει να εχει ερθει πολυ αγριεμενη και πολυ καυλομενη-διψασμενη για σπερμα![]()
![]()
![]()
, τυχεροι οι πρωτοι που θα βρει στο περασμα της η Μεγαλη Κυρια ( Grand Seniora ) !!!!
Τα δώρα ακούστηκαν χθες σε όλο το διάδρομο του 4ου από συμπαίκτη ;)
πως γίνεται κάθε φορά και καλλίτερα!!!
Και εγώ όμως δεν έμεινα παραπονεμενος ;)
Τις παντευτηκες τελικα ? Κατι λεγεται στον δρομο οτι σε αγαπανε και οι δυο παρα πολυ ;)Μαρινα+αντιγονη....απλα τα σπανε..![]()
Εγώ έπαιζα μπάλα στον 1ο![]()

Ειμαι μορφονιος..Τις παντευτηκες τελικα ? Κατι λεγεται στον δρομο οτι σε αγαπανε και οι δυο παρα πολυ ;)

Εχω μεγαλη αδυναμια σε zardeνακο και GeorgeΡε παιδια, αυτη η Ατιγονη λεει τιποτα?
!!! Τωρα μεταξυ μας στα αληθεια το ρωτας για Αντιγονη η βαλθηκες να μας τρελανεις

Αααααα, οκ...Απλως ηθελα να ηξερα αν καπνιζει...Δεν το ειχα διαβασει πουθενα αυτο....Εχω μεγαλη αδυναμια σε zardeνακο και George![]()
!!! Τωρα μεταξυ μας στα αληθεια το ρωτας για Αντιγονη η βαλθηκες να μας τρελανεις
![]()
???!!! Παντως απο φιλο που ενημερωθηκα γιατι με ετρωγε κι εμενα ο πωπος μου , μου ειπε αχλαδωτη Ελληνιδα καπνιστρια , και amatur κατασταση στα υπολοιπα !!! Παντως πιστευω θα μαθει γρηγορα διπλα σε αυτη την μεγαλη Δασκαλα του Ερωτα
![]()
![]()
Αν και δεν ειμαι φαν σε ντουετα , ειναι ενα ντουετο που θελω να δοκμασω σιγουρα την καινουργια αυτη χρονια , ειναι κι ενας καλος λογος βασικα να ξαναδω και την Μαρινα ,διοτι δεν την εχω δει τωρα με την καινουργια χρονια !!!Αααααα, οκ...Απλως ηθελα να ηξερα αν καπνιζει...Δεν το ειχα διαβασει πουθενα αυτο....

Αν και δεν ειμαι φαν σε ντουετα , ειναι ενα ντουετο που θελω να δοκμασω σιγουρα την καινουργια αυτη χρονια , ειναι κι ενας καλος λογος βασικα να ξαναδω και την Μαρινα ,διοτι δεν την εχω δει τωρα με την καινουργια χρονια !!!

Καταλαβα,ενα δωματιο γεματο κ@ποτες..Σήμερα έγινε ΤΟ γλέντι με Μαρίνα και Αντιγόνη
Ανέβασαν στροφές στον κόφτη και οι δύο, η Μαρίνα κλασσικά σαν να μην υπάρχει αύριο, η Αντιγόνη ανεβασμένη κάργα σε λεσβοσκηνικό, χύσια να φαν και οι κότες, και τα μυαλά στα κάγκελα...![]()
![]()
![]()
Βοήθησε και η σαμπάνια και χάθηκε η μπάλα...ο αγώνας κράτησε σχεδόν δίωρο, και καπάκι τρίωρος ύπνος για να πάρω τα πόδια μου...ρεμάλι κατάντησα![]()

Σήμερα έγινε ΤΟ γλέντι με Μαρίνα και Αντιγόνη
Ανέβασαν στροφές στον κόφτη και οι δύο, η Μαρίνα κλασσικά σαν να μην υπάρχει αύριο, η Αντιγόνη ανεβασμένη κάργα σε λεσβοσκηνικό, χύσια να φαν και οι κότες, και τα μυαλά στα κάγκελα...![]()
![]()
![]()
Βοήθησε και η σαμπάνια και χάθηκε η μπάλα...ο αγώνας κράτησε σχεδόν δίωρο, και καπάκι τρίωρος ύπνος για να πάρω τα πόδ
ια μου...ρεμάλι κατάντησα![]()

Βρε τι έχουμε παθει...Αν δεν πάω με Μαρινα θα μου μείνει αποθημενο..!!