Διαγραμμένο μέλος 85518
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ θέλω τον αριθμό της Μαρίνας. Ευχαριστώ
:oμπορω να εχω το τηλ της για μια σιναντηση σημερα ?

Η Μαρινα ανεβασε την ταριφα σε 130 την ωρα και μια εκτονοση μονον.. Ετσι για να σταματησουν οι ερωτησεις για το τηλεφωνο της.

Η Μαρινα ανεβασε την ταριφα σε 130 την ωρα και μια εκτονοση μονον.. Ετσι για να σταματησουν οι ερωτησεις για το τηλεφωνο της.![]()
![]()
χααχαχαχ καλο το ανεκδοτο..χααχχααχαχ τοσα θα μας δωσει για να παμε μαζι της?Γιατι μεχρι τα 60 ηταν καλα..!Η Μαρινα ανεβασε την ταριφα σε 130 την ωρα και μια εκτονοση μονον.. Ετσι για να σταματησουν οι ερωτησεις για το τηλεφωνο της.![]()
![]()
Η Μαρινα ανεβασε την ταριφα σε 130 την ωρα και μια εκτονοση μονον.. Ετσι για να σταματησουν οι ερωτησεις για το τηλεφωνο της.![]()
![]()
και γω πουλαω ενα daytona sprinter 5 χιλιαρικα πες της οποτε θελει να ερθει να το δει δεκτος καθε ελεγχος!
![]()
μπορω να εχω το τηλ της για μια σιναντηση σημερα ?

Πολλοί δεν κατάλαβαν το post. Αλλα εννόησαν.
Σοβαρα τωρα πιστευω αν ρωτησεις καπου στην Αθηνα εναν περαστικο ποιο ειναι το τηλεφωνο της Μαρινας60 θα σου το πειΕιδες πως σταματησαν οι ερωτησεις για το τηλεφωνο της? Δια μαγειας!!![]()
![]()

Σοβαρα τωρα πιστευω αν ρωτησεις καπου στην Αθηνα εναν περαστικο ποιο ειναι το τηλεφωνο της Μαρινας60 θα σου το πει![]()
![]()

κι εσυ την ειδες χθες? κι εγω![]()
![]()
![]()
![]()