Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βρε παιδια το τηλεφωνο της???δεν σου ειναι γραφτο για φετος εεε?![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΑΑΑΑ δεν το βλεπω....κ τωρα αντε να την ξαναβρεις..!δεν σου ειναι γραφτο για φετος εεε?![]()
![]()
![]()
![]()
βρε παιδια το τηλεφωνο της???
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πετυχα χτες.....ΑΛΛΑ δεν ηθελε στο ξενοδοχειο κοντα σε μενα κ εκει που ηθελε αυτη δεν γουσταρα γιατι εχω γνωστους ΓΜΤ..!Θα κανονιστει εκ νεου ραντεβου στο γνωστο κοντα σε αυτη

ρε μάγκες είναι φοβερό αυτό το πράγμα... αφού μπαίνετε στο θρέντ της κοπέλας, δεν γίνετε να κάνετε το κόπο να το διαβάσετε???
έστω και στα γρήγορα να το περνάγατε... στις 20 από τις 40 σελίδες έχει λίνκ με το τηλέφωνο...

γάμησετα!
αυτο με τα pm ειναι κακός μπελάς
ρε μάγκες είναι φοβερό αυτό το πράγμα... αφού μπαίνετε στο θρέντ της κοπέλας, δεν γίνετε να κάνετε το κόπο να το διαβάσετε???
έστω και στα γρήγορα να το περνάγατε... στις 20 από τις 40 σελίδες έχει λίνκ με το τηλέφωνο...
εμενα χθες που καναμε πλακα στο ανεξαρτητες για τη μαρινα και τον apoc μου ηρθαν 4 πμ για το τηλ.της. γαμισε τα![]()
![]()
![]()
![]()

Τι να κανω??????????????αφου δεν ηθελε στο αλλο hotel... δεν πειραζει τουλαχιστον τεσταραμε την θεια πιανουν τα βου-ντου4? απο 10 και πανω.και για ολα αυτα φταιει ο apoc.αν ειχε παει θα γλυτωναμε![]()
![]()
![]()
Oυτε ενας δεν θα παρει απο οσους δωσεις το τηλ..!Κ εαν παρει καποιος δεν θα γραψει ενημερωση....!Κ μετα πως να μην εχει κλειστο το τηλεφωνο της η ανεβασει τις τιμεςκαλά ρε σεις τόσο σουξέ η Μαρίνα; πήρα πολλά pm...
Αυτο ειναι το προβλημα σου και δε δινεις το τηλεφωνο ;Oυτε ενας δεν θα παρει απο οσους δωσεις το τηλ..!Κ εαν παρει καποιος δεν θα γραψει ενημερωση....!Κ μετα πως να μην εχει κλειστο το τηλεφωνο της η ανεβασει τις τιμες

Eσυ αυτο καταλαβες??????????ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ειναι οχι προβλημα μου...ΕΞΑΛΟΥ μερικες σελιδες πισω ειναι το blog με το τηλεφωνο της...!Αυτο ειναι το προβλημα σου και δε δινεις το τηλεφωνο ;
![]()
![]()
![]()
Oυτε ενας δεν θα παρει απο οσους δωσεις το τηλ..!Κ εαν παρει καποιος δεν θα γραψει ενημερωση....!Κ μετα πως να μην εχει κλειστο το τηλεφωνο της η ανεβασει τις τιμες