Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε σεις όλοι λέτε για μέτριο έως χάλια πρόσωπο
πώς είναι δηλαδή????
πείτε κανένα παράδειγμα
Νάκυ Αγάθου?
Ζέτα Θεοδωρακοπούλου?
Μαρία Σπυράκη?
πώς είναι,να ξέρω....
Αυτο το συμπερανες απο την επιθετικοτητα που βγαζει και μονο?λοιπον να πω και εγω δυο λογακια για την μαρινα...την ξερω περι τον εναμιση χρονο τοτε δηλαδη που ειχε πρωτογραψει ο νιτρο με την συναντηση που ειχε μαζι της στο κρεολι στην γλυφαδα...μπορω να πω οτι η κοπελα ειναι κοντα στα 40 λεπτο σωματακι λαμπαδα σιλικονη στηθος αλλα καλη δουλεια και της αρεσει το δυνατο σεξ και εχει βιτσιο να κοιταει στον καθρεπτη του δωματιου οταν την γαμας...μετρ της πιπας και χωρις σταγονα να παει χαμενη..δεν τα καταπινει τα φτυνει...απλα μετα την επανεμφανιση της εγω το ανακαλυψα τον δεκεμβριο που μας περασε.......παρατηρησα οτι αρχισε τα χειμερινα σπορ ...δεν ξερω αν το εκανε και πιο πριν διοτι δεν το εδειχνε τοσο πολυ στην συμπεριφορα της οσο τωρα ...και αν γνωριζεις επι του θεματος το καταλαβαινεις αμεσως............
βεβαια για να πω την αληθεια δεν με ενοχλει εμενα ισα ισα που αυτο την κανει και εχει μεγαλυτερη ενεργεια την" ωρα του πολεμου"
οσοι καταλαβαν καταλαβαν............
τι εννοείτε χειμερινά sport??
Καλο ειναι να μην βγαινουν συμπερασματα και ταμπελες απο μια υπονοια...
Καλο ειναι να μην βγαινουν συμπερασματα και ταμπελες απο μια υπονοια...