Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μερικές πληροφορίες,κατόπιν συνάντησης,για τη Μαρίνα.
Η Μαρίνα είναι ξένη με αρκετα χρόνια στην Ελλάδα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης.Είναι γύρω στα 35,μέτριο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα.Πολύ ψηλή χωρίς ίχνος χαλάρωσης η κυτταρίτιδας,λεπτή με ωραίες καμπύλες εκεί που πρέπει.Το σώμα της θα το ζήλευαν κοπέλες με τα μισά χρόνια και γυμνασμένες.
Κάνει ότι κάνει οποιαδήποτε κοπέλα ασχολείται με αυτό το σπόρ και το κάνει πολύ καλά με κέφι και συμετοχή,τουλάχιστον αυτό βγάζει αβίαστα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει ότι πληρώσεις παίρνεις,παίρνεις πολύ παραπάνω απο ότι δίνεις.
Με 60Ε την ώρα δεν υπάρχει θέμα αν αξίζει η όχι.Αυτά για ενημέρωση.
Θα παρακαλούσα να μην ζητηθεί τηλέφωνο για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει δημοσιοποιημένο στοιχείο απο την ίδια,τηλέφωνο,αγγελία,link.
Mερικές σελίδες πίσω υπάρχει εμπειρότατος και πολυγραφότατος συναγωνιστής που ήταν διατεθειμένος να δώσει τέτοια πληροφορία τουλάχιστον αρχικά.
αν είναι να γράφουμε για κοπέλες που δε δίνουν τηλ τους ποιος ο λόγος να γράφουμε;
Τετοια να λετε και μετα οταν το κανει 100 θα παραπονιεστε οτι καβαλησε το καλαμιΜερικές πληροφορίες,κατόπιν συνάντησης,για τη Μαρίνα.
Η Μαρίνα είναι ξένη με αρκετα χρόνια στην Ελλάδα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης.Είναι γύρω στα 35,μέτριο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα.Πολύ ψηλή χωρίς ίχνος χαλάρωσης η κυτταρίτιδας,λεπτή με ωραίες καμπύλες εκεί που πρέπει.Το σώμα της θα το ζήλευαν κοπέλες με τα μισά χρόνια και γυμνασμένες.
Κάνει ότι κάνει οποιαδήποτε κοπέλα ασχολείται με αυτό το σπόρ και το κάνει πολύ καλά με κέφι και συμετοχή,τουλάχιστον αυτό βγάζει αβίαστα.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει ότι πληρώσεις παίρνεις,παίρνεις πολύ παραπάνω απο ότι δίνεις.
Με 60Ε την ώρα δεν υπάρχει θέμα αν αξίζει η όχι.Αυτά για ενημέρωση.
Θα παρακαλούσα να μην ζητηθεί τηλέφωνο για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει δημοσιοποιημένο στοιχείο απο την ίδια,τηλέφωνο,αγγελία,link.
Mερικές σελίδες πίσω υπάρχει εμπειρότατος και πολυγραφότατος συναγωνιστής που ήταν διατεθειμένος να δώσει τέτοια πληροφορία τουλάχιστον αρχικά.
Στα 60 παιρνεις αυτο που πρεπει.Η κοπελα ειναι Vfm αλλα με περισσοτερα θα ειχε τους μισους πελατες.Τετοια να λετε και μετα οταν το κανει 100 θα παραπονιεστε οτι καβαλησε το καλαμιΣτα 60 παιρνεις αυτο που πρεπει.Η κοπελα ειναι Vfm αλλα με περισσοτερα θα ειχε τους μισους πελατες.
Δηλαδή η τιμή εξαρτάται από το τι θα πω εγώ η κάποιοι άλλοι;Αν πουμε οτι δεν αξίζει θα ρίξει τις τιμές,αν πούμε οτι αξίζει θα τις ανεβάσει,η αν πούμε οτι καλά είναι θα παραμείνουν ίδιες;
Για να μην λέγονται περίεργα, η τιμή ενός προιόντος εξαρτάται από την ενεργό ζήτηση.Δηλαδή πόσο ζητείται το προιόν αυτό στην πράξηκαι όχι στην θεωρία η στο μιλητό.Αν έχει πολύ κόσμο μπορεί να τις αυξήσει αν οχι θα τις μειώσει η θα μείνουν ίδιες οτι και να πουμε εμείς η εγώ.Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάρω η να μην πάρω.
Οσον αφορά εμένα δηλώνω λίγος για να ανοίξω τα μάτια κάποιας που κάνει αυτή τη δουλειά, καθότι έχει τσαλακώσει πολλά σεντόνια και τα μάτια της έχουν δεί περισσότερα από τα δικά μου.
Αν εξαρτιοταν απο την ζητηση τωρα θα επαιζε σε κατηγορια citytour.Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.Κλασικο παραδειγμα amateur ειναι η Τζενη η Αλβανη.Ξεκινησε 100 με anal και την μια ωρα δωρο και οταν την βαλανε εδω μεσα και καταλαβε τι παιζει το εκανε 100 την ωρα και το αναλ extra...Δηλαδή η τιμή εξαρτάται από το τι θα πω εγώ η κάποιοι άλλοι;Αν πουμε οτι δεν αξίζει θα ρίξει τις τιμές,αν πούμε οτι αξίζει θα τις ανεβάσει,η αν πούμε οτι καλά είναι θα παραμείνουν ίδιες;
Για να μην λέγονται περίεργα, η τιμή ενός προιόντος εξαρτάται από την ενεργό ζήτηση.Δηλαδή πόσο ζητείται το προιόν αυτό στην πράξηκαι όχι στην θεωρία η στο μιλητό.Αν έχει πολύ κόσμο μπορεί να τις αυξήσει αν οχι θα τις μειώσει η θα μείνουν ίδιες οτι και να πουμε εμείς η εγώ.Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάρω η να μην πάρω.
Οσον αφορά εμένα δηλώνω λίγος για να ανοίξω τα μάτια κάποιας που κάνει αυτή τη δουλειά, καθότι έχει τσαλακώσει πολλά σεντόνια και τα μάτια της έχουν δεί περισσότερα από τα δικά μου.
φιλε η κοπελα(μαρινα) σωματικα μοιαζει με τη κοπελα της φωτο?![]()
Δηλαδή η τιμή εξαρτάται από το τι θα πω εγώ η κάποιοι άλλοι;Αν πουμε οτι δεν αξίζει θα ρίξει τις τιμές,αν πούμε οτι αξίζει θα τις ανεβάσει,η αν πούμε οτι καλά είναι θα παραμείνουν ίδιες;
Στα 80 euros εχει να προτεινει κανεις καποια ανεξαρτητη? Ειναι αναγκη..![]()
Μαρίνα (Ουκρανή) στα 60, Έλλη (Βουλγάρα) στα 80.
Καμία δεν έχω πάρει, αλλά έχουν καλές κριτικές.