Είσαι ωραίος και μετράς .Ευχαριστώ πολύ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσαι ωραίος και μετράς .Ευχαριστώ πολύ
Απαντάει μόνο σε γραπτά μηνύματα ή θέλει και τηλέφωνο;Στείλτε μήνυμα , καί αν θέλει να δουλέψει θα σας κάνει Αναπάντητη ο Επιμενων Νικά. !!!
Σε γραπτά μηνύματα απαντά μόνο σε πολύ γνωστούς πελάτες και αυτά με αναπάντητη κλήση για να την καλέσει άμεσα .Απαντάει μόνο σε γραπτά μηνύματα ή θέλει και τηλέφωνο;
Ρωτάω στην περίπτωση που ο άλλος έχει πρόβλημα ακοής, πως να την πάρει τηλέφωνο;
βάλε κάποιον φίλο σου να μιλήσει μαζί της για να κανονίσει ραντεβού. όταν πάρεις δωμάτιο στο ξενοδοχείο, τότε θα πρέπει να της στείλεις sms με τον αριθμό του δωματίου και θα έρθειΑπαντάει μόνο σε γραπτά μηνύματα ή θέλει και τηλέφωνο;
Ρωτάω στην περίπτωση που ο άλλος έχει πρόβλημα ακοής, πως να την πάρει τηλέφωνο;
Απαντάει μόνο σε γραπτά μηνύματα ή θέλει και τηλέφωνο;
Δύσκολο έργο ,
τείνει να εξελιχθεί σε Αστικό μύθο …η επτασφράγιστο μυστικό..με Στάνταρντ πελατεία
και βασικά μετά από τόσα χρόνια
πως διατηρείται στο ίδιο επίπεδο από πλευράς τιμής και υπηρεσιών …
Ναι δεν διαφωνώ απλά , ( και μπράβο της) είναι εξαίρεση ανάμεσα σε όλα αυτά που βλέπουμε και κυκλοφορούν ανάμεσα μαςΑν συνεχίζει σταθερά σημαίνει ότι είναι είναι ικανή να το κάνει
κανουν ακομα ντουετο με αντιγονη ξερει κανεις ?Τον Αύγουστο θα είναι Αθηνα???? Ξέρει κανείς???
Εγώ ξέρω ότι κάνουνκανουν ακομα ντουετο με αντιγονη ξερει κανεις ?
θα παρω τωρα τηλ για να δουμεΕγώ ξέρω ότι κάνουν
θα παρω τωρα τηλ για να δουμε
οχι αλλα η προσπαθια μετραειΠιστεύεις ότι θα την βρεις εύκολα;
Άφαντη, ε;οχι αλλα η προσπαθια μετραει