Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πολύ παλιά η φωτο , δεν είναι έτσι η Μάριναρα πλέον αλλά παραμένει πολύ καυλιαρα η τυπισα , την είδα πριν κάνα 3μηνο και ήταν σούπερ στο ραντεβού , ειδικά η πίπα της με μπόλικα σαλια είναι ότι πιο κορυφαίο , Μαρίνα είναι μια κατηγορία μόνη τηςΜία φώτο, χίλιες σκέψεις
@_TELIS_ επειδη ειπες παρε τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου, εγω που θελω να το κανω μπορω να βρω καπως το τηλεφωνο της?
Δεν ξέρω εάν είναι η Μαρίνα ...αλλά το κορμί της έτσι είναιΜία φώτο, χίλιες σκέψεις
Έχει φοβερά πόδια ....αλλά που να ξέρουμε νούμερο δηλαδή ποια η διαφορά εάν είναι 37. Η 38. Πάντως ψηλοτάκουνα φορά συνεχώςΚαλησπέρα, μπορεί κάποιος ποδολαγνος συναγωνιστής να να πει σχετικά για τα πόδια - πατούσες της Μαρίνας? Είναι καλλίγραμμα, size πατούσας?
Τυπε νομίζω ο μύστης μόνο και μόνο με την περιγραφή σου τον παίζει!!!Έχει φοβερά πόδια ....αλλά που να ξέρουμε νούμερο δηλαδή ποια η διαφορά εάν είναι 37. Η 38. Πάντως ψηλοτάκουνα φορά συνεχώς
Έχει μακριά νύχια σαν γερακίνας κ σκασμενες φτέρνες..Καλησπέρα, μπορεί κάποιος ποδολαγνος συναγωνιστής να να πει σχετικά για τα πόδια - πατούσες της Μαρίνας? Είναι καλλίγραμμα, size πατούσας?
για τους ποδολαγνους λάτρεις large size feet έχει διαφορά το 37,38 με το 40,41Έχει φοβερά πόδια ....αλλά που να ξέρουμε νούμερο δηλαδή ποια η διαφορά εάν είναι 37. Η 38. Πάντως ψηλοτάκουνα φορά συνεχώς
Μα το ,40.41 πόδι γυναίκας είναι χάλια ...τι παπούτσια κομψά ελεγκαν να βάλει...σαν βάρκα θα είναι χαχαχαγια τους ποδολαγνους λάτρεις large size feet έχει διαφορά το 37,38 με το 40,41
η κοιλια της εχει ζαρες γι αυτο κι εχει τατου εναν κουλουριασμενο πιθωνα..Σοβαρά τώρα παίζει αυτο το κορμι????Την κοιλιά εχει η ρουφιανα
γνώμη σουΜα το ,40.41 πόδι γυναίκας είναι χάλια ...τι παπούτσια κομψά ελεγκαν να βάλει...σαν βάρκα θα είναι χαχαχα
Τι Ζαρες ρε αδερφε εγω την βλεπω τελειως πλσκα στην φωτο..η κοιλια της εχει ζαρες γι αυτο κι εχει τατου εναν κουλουριασμενο πιθωνα..
Τι Ζαρες ρε αδερφε εγω την βλεπω τελειως πλσκα στην φωτο..