πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.534
- Πόντοι
- 16.131
Στα ελληνικά είναι Μαρίκα μαν ?![]()
Στα ελληνικά είναι Μαρίκα μαν ?![]()
Ανοιξε ισπανικό λεξικό ρε βλήμαΟκ γιατρε. Με ξεφτυλισες με γκουγκλ σερτς
Τυπε κοψε οτι πρεπει να κοψεις, γινε λιγο πιο κοινωνικος με τον εξω κοσμο, μαθε να γραφεις κ μετα συνεχιζουμε. Βαριεμαι να γραφω κ να εξηγω σε τυπους που εχουν ως βαση για τις γνωσεις τους το wikipedia. Δεν κανουμε κουβεντα. Μπηκες τσοντα με παραθεση σε σχολιο μου εγραψες τι εγραψες κ συνεχιζεις. Σε γραφω στα παπαρια μου κ εσενα κ τη θεωρια σου κ το γουικιπεντια.Ανοιξε ισπανικό λεξικό ρε βλήμα
Άκου αμπορίτζενη.
Ξέρεις τι σημαίνει αμπορίτζενος καταρχήν;
Ο ντόπιος.
Και ποιοί ήταν οι ντόπιοι στην Αμερική;
Οι ινδιάνοι.
Ξέραν από Μαρία και Ιησού Χριστό μήπως οι Ινδιάνοι ρε τύπε;
Απατσι ειναι τελικα?Ανοιξε ισπανικό λεξικό ρε βλήμα
Άκου αμπορίτζενη.
Ξέρεις τι σημαίνει αμπορίτζενος καταρχήν;
Ο ντόπιος.
Και ποιοί ήταν οι ντόπιοι στην Αμερική;
Οι ινδιάνοι.
Ξέραν από Μαρία και Ιησού Χριστό μήπως οι Ινδιάνοι ρε τύπε;
Απατσι ειναι τελικα?
μουλτικαλτσουραλ ρε γαμημενοι βοσκοιΚαθαρόαιμο Απάτσι σαν το άλλο το Μεξικάνικο από το Φιέρι![]()
Απο Μεξικάνους που το λέγαν στην Αμερική το ξέρω κύριε κοινωνική πεταλούδα.Τυπε κοψε οτι πρεπει να κοψεις, γινε λιγο πιο κοινωνικος με τον εξω κοσμο, μαθε να γραφεις κ μετα συνεχιζουμε. Βαριεμαι να γραφω κ να εξηγω σε τυπους που εχουν ως βαση για τις γνωσεις τους το wikipedia. Δεν κανουμε κουβεντα. Μπηκες τσοντα με παραθεση σε σχολιο μου εγραψες τι εγραψες κ συνεχιζεις. Σε γραφω στα παπαρια μου κ εσενα κ τη θεωρια σου κ το γουικιπεντια.
Γειααααααα
Τι ειναι το lunona;
μουλτικαλτσουραλ ρε γαμημενοι βοσκοι
Να ξεκαθαριστει αμεσα απο που ειναι.Ασταδιάλα με τα μούλτι-κούλτι ... τέτοια αρρώστια έπαθε και το Βούλτεψη και έχει κάνει ντελούλου μια χώρα με αυτά που ξεστομίζει.
Όχι ήρθε η Μαρικοκόνα τώρα με το μαλλί της Μάτζικα Ντε Σπελ/ Πλεϊμομπίλ για να χωνέψουμε τα μούλτι-κούλτι.
Σε ποιους ? Σε μας τα μέλη που έχουμε πάρει όλες τις φυλές του Σιλωάμ και τους μιλάγαμε στη γλώσσα τους πριν μας πουν τιμούλα![]()
Να ξεκαθαριστει αμεσα απο που ειναι.
Τα μελη του σαη τον παιζουν με καποια αγνωστου προελευσης!!!
κελ ντεκαντανς!!!!Τύπε μέχρι να ξεκαθαρίσει από που είναι θα την παίζω με κερκίδα Ατρόμητου με δευτεροτριτοτελευταίες Περιστεριώτισες![]()
κελ ντεκαντανς!!!!
μον ντιε!!!!Που να σου πω ότι ντύνομαι και σαν το γκόμενο της Μαρικοκόνας![]()
Dr.Αλμπαν 90s;;;;;Το οτι ειναι Αλμπαν το ξεπερασες τελικα?
Mεσα στην πχιοτητα το σο'ι'...αυτός ο Ρακ Dr.Αλμπαν και αυτός;Login • Instagram δυνατό μουνετο και η αδερφή της, την γαμαει ο Ρακ
Οχι ελλην είναιMεσα στην πχιοτητα το σο'ι'...αυτός ο Ρακ Dr.Αλμπαν και αυτός;
του μακ κισικ η γκόμενα δεν έχει ούτε ένα κύτταρο πάνω της που να μην είναι προιον από πλαστικό χειρουργό.ΠΟΝΑΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
Πώς κι έτσι...Οχι ελλην είναι