Νέα

Μαριγκόνα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.468
Πόντοι
201
πρεπει να ξερουν οτι εχεις χρημα... το να εχεις σκετο δε μετραει. οι γκομενες δε "μυριζουν" ουτε "αισθανονται"
μονο βλεπουν οτι γυαλιζει και ας ειναι και εφε
Οι γυναίκες μια χαρά μυρίζονται το χρήμα, όπως ο καρχαρίας το αίμα...

patriarcha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
2.028
Πόντοι
206

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.870
Πόντοι
4.546
Οι γυναίκες μια χαρά μυρίζονται το χρήμα, όπως ο καρχαρίας το αίμα...
αγγουρια τυπε...
δεν εχω δει καμια να την πεφτει σε κατι φραγκατους που γυρνανε ρακενδυτοι!!!

καμια δεν εχει βρει undercover πλουσιο ποτε της.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.937
Πόντοι
48.067

αναμενουμε την αγγελια γραφειου συνοδων με προγραμμα-τιμες, ελπιζω να εχει και golden shower, θελω να με κατουρησει μεσα στην καταπιονα η κοσοβαρα

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536
αναμενουμε την αγγελια γραφειου συνοδων με προγραμμα-τιμες, ελπιζω να εχει και golden shower, θελω να με κατουρησει μεσα στην καταπιονα η κοσοβαρα
Σταμάτα, θα ξεράσουμε :confused:

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.995
Πόντοι
216
η Μαριγκόνα φαινεται κοπελα που ψαχνει απλά εναν καλό ανθρωπάκο να την αγαπαει αληθινα.Μην παραξενευτειτε αν την δειτε ζευγαρι μαζι μου.
Μαριγκονα αν βλεπεις το νήμα να ξερεις οτι ειμαι αφραγκος,δεν εχω ουτε το ρευμα να πληρωσω αυτο τον μήνα αλλα εχω μια καρδια που θα σε πλημμυρισει αγάπη.Ξερω οτι εισαι καλό κοριτσι και ψαχνεις εναν αγαπησιαρη τύπο σαν εμενα να κανεις μια ομορφη οικογενεια.
Ε ναι λοιπον βρηκες τον καταλληλο,περιμενω απλα μηνυμα σου

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.078
Πόντοι
16.411
f4a4dec1ef99.gif

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.517
Πόντοι
3.506
αγγουρια τυπε...
δεν εχω δει καμια να την πεφτει σε κατι φραγκατους που γυρνανε ρακενδυτοι!!!

καμια δεν εχει βρει undercover πλουσιο ποτε της.
Σωστός. Παίζουν και βιντεακια που την πέφτει τυπος σε μουνι ενω ειναι ρακενδυτος περιπου και τον φτυνει, οπου διπλα ειχε μια Φεράρι και φεύγοντας ο τυπος την ανοίγει με το κλειδι και τξν βαζει μπρος να φύγει . Και η γκόμενά μετα τρέχει ξωπισω να του μιλήσει.

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
8
Like
2.449
Πόντοι
481
Εντάξει, θέμα χρόνου ήταν για να πάει για το level up, όλοι το ξέραμε από όταν ξεκίνησε αυτός ο ντόρος μαζί της.
Νταξει και ο γαυράκος καλά είναι, μην τον λυπάστε. Φράγκα έχει, θα βρει την άκρη του.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.420
Πόντοι
6.236
η Μαριγκόνα φαινεται κοπελα που ψαχνει απλά εναν καλό ανθρωπάκο να την αγαπαει αληθινα.Μην παραξενευτειτε αν την δειτε ζευγαρι μαζι μου.
Μαριγκονα αν βλεπεις το νήμα να ξερεις οτι ειμαι αφραγκος,δεν εχω ουτε το ρευμα να πληρωσω αυτο τον μήνα αλλα εχω μια καρδια που θα σε πλημμυρισει αγάπη.Ξερω οτι εισαι καλό κοριτσι και ψαχνεις εναν αγαπησιαρη τύπο σαν εμενα να κανεις μια ομορφη οικογενεια.
Να δει αυτή την ανάρτηση η πραγματική μέλλουσα γυναίκα σου, να συνεχίσει να πηγαίνει με τον πρώην της και μετά τον γάμο σας...

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
931
Πόντοι
81
Διάβασε το μήνυμα σου τύπε και συγκινήθηκε,δεν την νοιάζει κι ας μην έχεις ούτε βρακί να φορέσεις,θέλει να σε γνωρίσει.......
Δεν μπορώ να πω άλλα

Gheorghe Hagi

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
4.722
Πόντοι
8.595
Εντάξει καλά τα φράγκα αλλα η τύπισσα πλέον φραγκάτο γκόμενο βρίσκει για πλάκα. Απλά τώρα ο φραγκάτος μπορει να ειναι και διάσημος και σωματαράς (κανα μπασκεμπολίστας ή ποδοσφαιριστής πχ)

Από τα 17 της με τον ίδιο ειναι δλδ μην τρελαθούμε κιολας δεν θα τον παντρευόταν κιόλας ανεξάρτητα από την διασημότητα.

Η τεράστια μαλακία για τον τύπο θα ειναι οτι θα μπαίνει να βλεπει αθλητικα για την ομάδα του πλέον και θα βλεπει την πρωην του με ποιον γαμιέται αυτην την περίοδο κτλπ. και ποσο πιο ωραιος και πετυχημενος απο αυτον ειναι ο νέος καβαλάρης.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.517
Πόντοι
8.296
Εντάξει καλά τα φράγκα αλλα η τύπισσα πλέον φραγκάτο γκόμενο βρίσκει για πλάκα. Απλά τώρα ο φραγκάτος μπορει να ειναι και διάσημος και σωματαράς (κανα μπασκεμπολίστας ή ποδοσφαιριστής πχ)

Από τα 17 της με τον ίδιο ειναι δλδ μην τρελαθούμε κιολας δεν θα τον παντρευόταν κιόλας ανεξάρτητα από την διασημότητα.

Η τεράστια μαλακία για τον τύπο θα ειναι οτι θα μπαίνει να βλεπει αθλητικα για την ομάδα του πλέον και θα βλεπει την πρωην του με ποιον γαμιέται αυτην την περίοδο κτλπ. και ποσο πιο ωραιος και πετυχημενος απο αυτον ειναι ο νέος καβαλάρης

ένας Tyrique Jones της χρειάζεται να στρώσει!

Gheorghe Hagi

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
4.722
Πόντοι
8.595
ένας Tyrique Jones της χρειάζεται να στρώσει!

Φίλε αν πάει από το μικροψώλη μπούλη που τα ειχε 8 χρονια στον Tyrique που θα την πηγαίνει κομπρεσέρ με κανα 25αρι εργαλείο βλέπω σύντομα να ακούμε για εισαγωγή της σε επείγοντα εφημερεύον νοσοκομείου.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.870
Πόντοι
4.546
Σωστός. Παίζουν και βιντεακια που την πέφτει τυπος σε μουνι ενω ειναι ρακενδυτος περιπου και τον φτυνει, οπου διπλα ειχε μια Φεράρι και φεύγοντας ο τυπος την ανοίγει με το κλειδι και τξν βαζει μπρος να φύγει . Και η γκόμενά μετα τρέχει ξωπισω να του μιλήσει.
ε οκ εγιναν 2-3 τετοια στην αρχη αλλα τωρα τα εχουν καραστησει πια οπως και τους χωρισμους-καυγαδες-ριβεντζ πορν απλα γιατι για 5 κλικ και λαηκ πουλανε και τη μανα τους...

εβλεπα πχ τωρα την σιντερελα με την αλεξανδρακη. τι δουλεια εχει η μια με την αλλη δε ξερω. πλην οτι ανηκουν στον ιδιο βοθρο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom