Kaulas123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 312
- Πόντοι
- 20
Ti kwlara exei h poutanaaaa
Ti kwlara exei h poutanaaaa
Ποια φίλε είναι η γραμματέας .... ; Μπορείς να στείλεις σε πμ το όνομαΠου το περίεργο ρε συνάδελφε; Ο συγκεκριμένος λίγουρας και μινάρας έχει κάνει βίζιτα γραμματέα στο ευρωκοινοβούλιο και πληρώνεται από όλους εμάς για να παρέχει τις υπηρεσίες της. Μη ρωτήσεις ποια, την ξέρουν και οι πέτρες. Αν δεν κάνω και λάθος παλιότερα είχε και νήμα εδώ μέσα.
Το γλυκούλι μου
καλα εκανετο θεμα ειναι λακαμαδες οτι απο μια ωραια γκομενα της κερκιδας το κοριτσι εγινε first row seat με τις παλλακιδες των παιχτων.
Ηταν που ηταν δυσκολη η πιστα ,τωρα εγινε ονειρο θερινης νυκτος
Αυτή είναι όντως?
Υπαρχει και βιντεο στις τουαλετεςΠοια φίλε είναι η γραμματέας .... ; Μπορείς να στείλεις σε πμ το όνομα
κατι λιγα δευτερολεπτα βεβαια... 
Ναι, εχει κι αλλες εξω στα χιονια.Αυτή είναι όντως?
Εντάξει παιδιά όλη δική σας. Αποσύρω το ενδιαφέρονΝαι, εχει κι αλλες εξω στα χιονια.
Απο twitter Χ της![]()
Αυτή είναι όντως?
Ενταξει εσυ θα χασεις.Εντάξει παιδιά όλη δική σας. Αποσύρω το ενδιαφέρον
Τι σημασία έχει τύπε?Αυτή είναι όντως?
Δε μου αρέσουν τέτοιοι κώλοι, τι να κάνωΕνταξει εσυ θα χασεις.

Αυτη στη χώρα της ειναι μια απλή καθαρίστρια αλλα στη χώρα των πιρφόρων της ελλάδας ειναι θεά.
Οχι δεν κανουν τιποτα γιατι θελουν να ειναι σιγουροι αν ο κωλος ειναι αλβανικος.Τι σημασία έχει τύπε?
Με τέτοιο κώλο τα μέλη του μπου τον παίζουν ακόμα κι αν λέγεται βαγγέλας![]()
Τύπε αν βγει τελικά αλβανίδα μπορούν πάντα να πάνε για εξομολόγηση.Οχι δεν κανουν τιποτα γιατι θελουν να ειναι σιγουροι αν ο κωλος ειναι αλβανικος.
Πρεπει καποια στιγμη να διευθετηθει το θεμα..εχουν μεινει ολοι με την ψωλη στο χερι και περιμενουν.Τύπε αν βγει τελικά αλβανίδα μπορούν πάντα να πάνε για εξομολόγηση.
Κι όλα καλά![]()
Δια να επαναφέρω εις την τάξιν τους Μάρτυρας του Αυναν...Σιγά την γκόμενα
Σιγά την γκόμενα
Αλλά όλο εδώ στο νήμα της βοσκάς κύριε αργυρότετοιε μου![]()
Μην το λες...Που έχεις δει καθαριστριες σαν αυτήν;
Σιγα την γκόμενα ρε σεις...μετά από λίγες μέρες πάλι με τις διαχρονικές αξίες θα τον παίζουν όλοι.