MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.900
Όλες οι κριτικές για την Άννα Μαρία - Λ. Βουλιαγμένης 68
Όλες οι κριτικές για την Άννα Μαρία - Λ. Βουλιαγμένης 68
Πόσα χρόνια και ζαμάνια τελικά είμαι αξέχαστο κορίτσι... η αλήθεια είναι αυτή μία φορά άμα θα με γνωρίσουνε από τα λεγόμενά σας πάντα μου λέτε ότι είμαι αξέχαστη... οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται με τα χρόνια..!!!χτες σκεφτομουν τι κανεςι κ αν εισαι ακομα στο χωρο. κ τσουπ βλεπω το νημα σου..σε θυμαμαι απο την αθανασιας... τα ειχαμε πει κ 1 φορα φραντζη κ κων/πολες αλλα πανε πολλα χρονια.
παιδακι σε γνωρισα...οποτε επιβαλλεται ενα re unionΠόσα χρόνια και ζαμάνια τελικά είμαι αξέχαστο κορίτσι... η αλήθεια είναι αυτή μία φορά άμα θα με γνωρίσουνε από τα λεγόμενά σας πάντα μου λέτε ότι είμαι αξέχαστη... οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται με τα χρόνια..!!!
Αυτό που λένε... μου φαγες τα νιάτα μου.. Χαχααα τρελό...παιδακι σε γνωρισα...οποτε επιβαλλεται ενα re union![]()
Καλησπέρα σου όμορφηΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη παρέα..
Δεν το βλέπω να είσαι κοντά μας γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενάΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα.... ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους...!!!!
Αυτή η εβδομάδα θα είμαι κοντά σας παλη....
Ερατω θες να γυρίσουμε το νέο ψίθυροι καρδιάς;Καλήμερα!!!!! Είμαι αυτί που φαντάζεστε..... πλέων βγαίνω με το όνομα "Ερατώ"....στης καρδες σας παραμένω όπως με γνωρίσατε..... ;) ;) ;) ;)
Εύχομαι καλή Κυριακή ....![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα αγόρι μου όντως είσαι άτυχος τις μέρες που με έψαχνες δεν με έβρισκες....Δεν το βλέπω να είσαι κοντά μας γιατί δεν σε βρίσκουμε πουθενά![]()
!
Καλησπέρα αγόρι μου όντως είσαι άτυχος τις μέρες που με έψαχνες δεν με έβρισκες....
Αυριο θα είμαι κοντά σας..
Κυριακή 11:00 έως 16:00
Δευτέρα εκτός...
Τρητι κ Τετάρτη.... 11:00 έως 22:00...