Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στα δικά μου μάτια ίδιο μέγεθος τα βλέπω μεζούρα δεν παίρνω μαζί μου να μετρήσω τους πόντους... δεν μπορώ να ξεχωρίσω το μέγεθος το μεγάλο και το μικρό... ΧαχαααΔέχεσαι όλα τα μεγέθη;
Πόσο είναι το ιδανικό για σένα;;Στα δικά μου μάτια ίδιο μέγεθος τα βλέπω μεζούρα δεν παίρνω μαζί μου να μετρήσω τους πόντους... δεν μπορώ να ξεχωρίσω το μέγεθος το μεγάλο και το μικρό... Χαχααα
Εγώ είμαι και στα δύο μελαχρινούλα..Εσύ είσαι και στις 2 φωτό καυλα ;
ρωμαϊκά όργια. βγαίνανε ωραία γούστα.Έχει γράψει μεγάλη ιστορία και ειδικά για αρκετά χρόνια κρατήσαμε δόξα...!
Τα προσωπικά μου μυστικά δεν τα λέω κρατάω για τον εαυτό μου... ΦιλάκιαΠόσο είναι το ιδανικό για σένα;;
Τα λέμε σύντομα καυλα μουΜε τέτοια κωλαρα που έχω.. Πος να μην δίνω κρήμα δεν είναι για σας... να σας βασανίζω...![]()

Καλημέρα αγόρι μου τι έκπληξη ήταν αυτή εύχομαι και σε σένα καλή κυριακή...!!!Καλημέρα και καλή Κυριακή Μαράκι.
Καλημέρα καλή Κυριακή και σε εσένα κούκλαΚαλημέρα καλή κυριακή στην όμορφη παρέα πολύ πρωί είναι σήμερα...
Μέχρι 3 Ώρα θα είμαι κοντά σας απόψε
Και να σας ενημερώσω τριήμερο το πρόγραμμά μου...
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη 12:00 έως 22 :00...
Συνάντηση σε διάφορα ξενοδοχεία Αθήνα-Πειραιά Γλυφάδα...
Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 025 2744...
Καλή κυριακή και από μένα μωρό μου χαίρομαι που σε βλέπω πάντα εδώ και για το στήριγμα σου...!!!Καλημέρα καλή Κυριακή και σε εσένα κούκλα
Καλημέρα και από μένα αγόρι μου...!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Χάρη σε σάς παραμένω μουναρα.. ΧαχαΜΟΥΝΑΡΑ !!!![]()