MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Καλό σας βρίσκω και πάλι...!!!Καλησπέρα καυλα
Καλό σας βρίσκω και πάλι...!!!Καλησπέρα καυλα
Αγόρι μου κρητικές θέλει μεγάλο ψάξιμο γιατί είναι σκορπισμένα όπου διαβάσεις άννα μαρία σε στούντιο που δούλευα είμαι αυτή.... σαν ανεξάρτητη δεν υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα... το μόνο στο form που υπάρχει μερικά σχόλια από τους πελάτες... είναι αναζητήσεις στο google με το όνομά μου κριτικές άννα μαρία θα σου βγει...Υπάρχουν κάπου κριτικες για την κοπέλα ;
Καλησπέρα μωρόΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα...!!!!
Εδώ είναι το banner για νέους που ενδιαφέρονται να μάθουν τις πληροφορίες...
https://www.etaires.gr/sunodoi/athi...otaseis-synantishi-mono-xenodocheioy-id-mxtsh
Καλησπέρα κ από μένα μωρό μου!!!!Καλησπέρα μωρό
παρόνΕίναι κανείς εδώ ωωωω...
Με την κόλλα βροχή δεν μπορούμε να γυρνάμε και είπα να καυλαντήσω μετά τις 12 δεν είμαι ευγενική χαχααα
Ωωωω καλός ήρθες... είπα και εγώ... ότι πήγατε όλοι για νάνι..
Μόνο για καυλαντα είσαι ;;;Είναι κανείς εδώ ωωωω...
Με την κόλλα βροχή δεν μπορούμε να γυρνάμε και είπα να καυλαντήσω μετά τις 12 δεν είμαι ευγενική χαχααα
σε θυμάμαι από την Κασσάνδρας. ωραία εμπειρία. είδα το θρεντ κ μου ξύπνησαν καυλομνημες...Ωωωω καλός ήρθες... είπα και εγώ... ότι πήγατε όλοι για νάνι..
Για αυτή την ώρα ναι...Μόνο για καυλαντα είσαι ;;;
Πώς πήγες σήμερα ;;Για αυτή την ώρα ναι...
Να μην κάνουμε λίγο χαβάη και παιχνίδι μας φάγαν τα γ******.....
Ωραίες εποχές τώρα μου θύμισες και μένα πολλές στιγμές.... εκεί γινότανε κόλαση και παράδεισο...σε θυμάμαι από την Κασσάνδρας. ωραία εμπειρία. είδα το θρεντ κ μου ξύπνησαν καυλομνημες...
η Κασσάνδρας στις δόξες της. πρέπει να θυμηθούμε τα παλιά. τι λες;Ωραίες εποχές τώρα μου θύμισες και μένα πολλές στιγμές.... εκεί γινότανε κόλαση και παράδεισο...
Τι δεν κάναμε εκεί μέσα κορίτσια bachelor party σπάγαμε ρημάζαμε...![]()
Μόνο σήμερα κάθε μέρα πάει σφαίρα όρεξη και διάθεση να έχεις...Πώς πήγες σήμερα ;;
Όρεξη έχεις ;Μόνο σήμερα κάθε μέρα πάει σφαίρα όρεξη και διάθεση να έχεις...
Πρωκτικό κάνεις ;Μόνο σήμερα κάθε μέρα πάει σφαίρα όρεξη και διάθεση να έχεις...
Με τέτοια κωλαρα που έχω.. Πος να μην δίνω κρήμα δεν είναι για σας... να σας βασανίζω...Όρεξη έχεις ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρωκτικό κάνεις ;
Δέχεσαι όλα τα μεγέθη;Με τέτοια κωλαρα που έχω.. Πος να μην δίνω κρήμα δεν είναι για σας... να σας βασανίζω...![]()
Έχει γράψει μεγάλη ιστορία και ειδικά για αρκετά χρόνια κρατήσαμε δόξα...!η Κασσάνδρας στις δόξες της. πρέπει να θυμηθούμε τα παλιά. τι λες;