pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.959
- Πόντοι
- 5.946
ακριβώς έτσι Αννα Μαρία μου!!Καλό μήνα και από μένα μωρό μου και πάνω από όλα υγεία όπως το είπες χωρίς υγεία δεν υπάρχει ζωή..!!!
ακριβώς έτσι Αννα Μαρία μου!!Καλό μήνα και από μένα μωρό μου και πάνω από όλα υγεία όπως το είπες χωρίς υγεία δεν υπάρχει ζωή..!!!
Καλώς σας βρίσκω!!!Καλησπέρα και καλή επιστροφή!
Πεμπτη - Κυριακη Ρεπο δλδ................Καλησπέρα στην υπέροχη παρέα σας εύχομαι καλή κυριακή και καλό φθινόπωρο!
Ανακοινώνω το πρόγραμμά μου για αυτή την εβδομάδα επιστρέφω κανονικά σας γράφω το πρόγραμμα μου για αυτές τις μέρες που θα είναι δίπλα σας...
Δευτέρα.. Τρίτη.. Τετάρτη...Παρασκευή.. Σάββατο 12:00 έως 22:00..
Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 025 2744...
Βασηκα ναι αλλά μπορώ Πέμπτη. Από 12 πρωί έως 16:00... αυτή την κυριακή εκτός...Πεμπτη - Κυριακη Ρεπο δλδ................
Αφρος Εισαι !!!! ΚΑΙ Ωραιο Μαυρισμα βλεπω !! Ολοκληρωτικο !... Γυμνισμο εκανες !???? . Διακοπαρες Full !! xaxaxa !!!!!!Καλησπέρα σε όλους... Καλό μήνα....
Εδώ είναι το μπανερ όσοι που δεν γνωρίζετε τις σελίδα....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα ΕΤΣΙ ! ΝΑ τα λες αυτα ! Μη μας κρυβεις την Αληθεια !! ( Το Βασικα με (ι) παει ) Θα σου κλεισω 2ωρο ! = 1 ωρα Σεξ 1 ωρα ορθογραφια !!! χαχαχαχα !!Βασηκα ναι αλλά μπορώ Πέμπτη. Από 12 πρωί έως 16:00... αυτή την κυριακή εκτός...
Καλησπέρα αγόρι μου ευχαριστώ για τη διόρθωση αλλά δυστυχώς.. το κατεβατό που γράφεις το σχολεία δεν το γράφω εγώ....Μπηκα στο Link που ανευασες στο 'etaires' Στις Τιμες γραφεις " Εξτρα Alan ' Xaxaxaxa !! - ANAL ειναι !!!! " Εκτος Αν ερθει κα'νας Κυριος Αλαν και σε παρουμε ΜΑΖΙ Χαχαχαχα !!!!" ,
Καλο θα ειναι να το φτιαξεις αυτο !!!....
Θες και Μαθηματα Αγγλικων δλδ !!!...........
Που'σε Ε Μη Τσαντιζεσε !!! Αφενος καλο ειναι να τα γραφουμε σωστα ! Αφετερου Ολα καλα !! Humor κανω !!!!!!
Μαλιστα !!. Παντως ! καλο θα ειναι να το Διορθωσεις !Καλησπέρα αγόρι μου ευχαριστώ για τη διόρθωση αλλά δυστυχώς.. το κατεβατό που γράφεις το σχολεία δεν το γράφω εγώ....
Εγώ συνήθως γράφω εδώ στο φόρο...
Και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα...
Ευχαριστώ για την παρατήρηση το λάθος διορθώθηκε...!!!Μαλιστα !!. Παντως ! καλο θα ειναι να το Διορθωσεις !
Δυνατο Κολαζ !!!! Κατατοπιστικοτατη !!!! Ζουμερη κι Αφρατη ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ανέβασα μερικές φωτογραφίες για να μην ψάχνετε σελίδα σελίδα μου ζητάτε extra φωτογραφίες...
Πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα...
7/10 έως 12/10
Τρίτη.. Τετάρτη...Παρασκευή.. Σάββατο 12:00 έως 22:00..
Πέμπτη.. Κυριακή 11:00 έως 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας 698 025 2744...
Αυτός ο κ**** έχει ταράξει όλο το σύμπαν. ΧαχαααΔυνατο Κολαζ !!!! Κατατοπιστικοτατη !!!! Ζουμερη κι Αφρατη ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!