Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα αγόρι μου μετά τις 11:00 δεν δουλεύω οι ώρες που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου... 12 πρωί.. εως 22:00Καλησπέρα Μαρία. Υπάρχει δυνατότητα για βραδινό ραντεβού μετά τις 11:00 κατόπιν συνεννόησης?
Εννοείται δεν θα αφήσω έτσι... είναι ανώμαλος και δημόσιος κίνδυνος για τον κόσμο όχι μόνο για μένα...Κοπελάρα μου να τον ταράξεις στη νομιμότητα τον καραγκιόζαρο. Εννοείται ότι το μαλάκας είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός. Γνώμη μου μην περιμένεις και κάνε του την μήνυση ΧΘΕΣ να ησυχάσεις από δαύτον άπαξ δια παντός!!!
Μη μασάς είσαι μαχίμι... Ξέσκισέ τον!Εννοείται δεν θα αφήσω έτσι... είναι ανώμαλος και δημόσιος κίνδυνος για τον κόσμο όχι μόνο για μένα...
Θα σας αναβάσω ένα μικρό ακόμα...
Μήν κάθεσαι και σκας κούκλα με με τον κάθε καραγκιόζη, κυνήγησε τον νομικά να του πάρεις και τα σοβρακαΚαι αυτό το κυρίου θα το πετάξω 10 άδεια στη μούρη του... για να δει ποιος δουλεύει παράνομα τιμία έχω μία παλιά θα την ανεβάσω τώρα για να μη νομίζει ότι λέω ψέματα και έχω άλλες 9
Εντω μεταξύ είναι ενημερωμένη δικηγόροι μου... περίμενα την κατάλληλη στιγμή...Μήν κάθεσαι και σκας κούκλα με με τον κάθε καραγκιόζη, κυνήγησε τον νομικά να του πάρεις και τα σοβρακα
Μωρό μου σε αυτό το μήνυμα τώρα θα απαντήσω λίγο χιουμοριστικά.. στη λέξη η "σοβρακα" χωρίς παρεξήγηση λίγο να αλλάξουμε το θέμα και διάθεση...Μήν κάθεσαι και σκας κούκλα με με τον κάθε καραγκιόζη, κυνήγησε τον νομικά να του πάρεις και τα σοβρακα
Στη μούνα σου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες. Όλοι πίσω απ΄το πληκτρολόγιο το παίζουν Ρόκι ή Ράμπο. Χέσ'τον το μαλάκα απο'κει
τους 2 τους εβγαλε οφ...και τις εφαγε ελαφρα απο τον τριτο??...χαχαχαχαχ...ρε Αννα Μαρια ποιος ειναι???ΧΑΧΑΧΑ....γραψε τον στην μουναρα σου.....
εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους κοριτσαρα!!!!!!!!Έτσι ακριβώς... Χαχα
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι παίζουν τους μάγκες... μπροστά χέσμενδεν... Χαχαα
Επειδή τον έχω γραμμένο για αυτό λυσάει από δεκέμβριο μέχρι σήμερα χαχαχα
Είδες μωρό μου για την πάρτη μου βαράνε φλέβες... Χαχαα
Τον έχω γραμμένο εδώ και τρεις μήνες... αλλά δυστυχώς ό τιπας δεν ησυχάζει που ασχολιέται ασταμάτητα...
εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους κοριτσαρα!!!!!!!!
Κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα ασήκωτο στο ξύλο τον Τσακ Νόρις. Προχθές έστειλα στο νοσοκομείο τον Στίβεν ΣιγκάλΈτσι ακριβώς... Χαχα
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι παίζουν τους μάγκες... μπροστά χέσμενδεν... Χαχαα
Επειδή τον έχω γραμμένο για αυτό λυσάει από δεκέμβριο μέχρι σήμερα χαχαχα

Καλησπέρα κοριτσάραΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα και καλή εβδομάδα....
Αυτές μέρες είμαι κοντά σας δευτέρα τρίτη τετάρτη.... 12:00 έως 22:00...