You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 496K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kreator_84
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Μαρία. Υπάρχει δυνατότητα για βραδινό ραντεβού μετά τις 11:00 κατόπιν συνεννόησης?
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Καλησπέρα αγόρι μου μετά τις 11:00 δεν δουλεύω οι ώρες που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου... 12 πρωί.. εως 22:00Καλησπέρα Μαρία. Υπάρχει δυνατότητα για βραδινό ραντεβού μετά τις 11:00 κατόπιν συνεννόησης?
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Κάθαρμα της κοινωνίας τόσο καιρό εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου γιατί δεν αξίζεις σαν άνθρωπος είσαι ψεύτης πολύ π****** που δεν έχω βρίσει ποτέ στη ζωή μου αυτή τη φορά βρίζω διότι το παρεέχεσες ενοχλώντας καινούς γνωστούς μου το οποίο δεν τους ενδιαφέρει καν ότι είμαι γερόδουλη και δεν είναι ούτε τα αφεντικά μου και δεν ξέρεις με τι τρόπο θες να μου κάνεις κακό και δεν σου βγαίνει εγώ τώρα θα κοινωπήσω τη φωτογραφίες σου ότι απειλείται η ζωή μου χάρη σε σένα θα σε καταγγείλω τμήμα εκβιαστών μεταμηνύματα σου και με τις φωτογραφίες σου και με μάρτυρες κάνεις κακό στον εαυτό σου παίζει στον αστυνομικό κρυφό κελές ότι βρώμα υπάρχει προς σε μένα ότι σε έχω απειλήσει με μπλεγμένη με ναρκωτικά και γερόδουλη είσαι ξεφτιλισμένος άνθρωπος σε αυτή την κοινωνία κάθαρμα ς πολύ κακό αυτή τη στιγμή εδώ και 3 μήνες που με απειλείς και δεν ξέρεις με τι τρόπο και παρενοχλεί στις εταιρείες και ανθρώπους που δεν γνωρίζεις νομίζουν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι δουλειά κάνω 20 χρόνια ξέρουν ότι είμαι γερό δουλειά θαρμα της κοινωνίας δεν περιμέναν από σένα να μάθουν που παίζει και τον ψεύτικο τον αστυνομικό και το κρυφό ντροπή σου είσαι για δαφνί είσαι ψυχάκιας τώρα θα ανεβάσω τις φωτογραφίες σου για να δουν ποιος είσαι πραγματικότητα μέχρι και τους δικό σου έχω μάθει τι διεύθυνση σου και η καταγγελία εκκρεμή εκβάρος σου και αν πάθω κάτι θα είσαι υπεύθυνος για τη ζωή μου και αυτό γράφω εδώ δημόσια για να ακούσει όλος ο κόσμος και θα έχεις να κάνεις το κράτος που απειλείς μία νόμιμη γερόδουλη που αυτό είναι πίνει φυλάκιση κάθαρμα της κοινωνίας είσαι και για τι εγώ τόσο καιρό ούτε σε έβριζα ούτε ενοχλούσα έλεγα θα σταματήσεις αλλά το παράκανες και συνεχίζεις να το κάνεις επειδή δεν σου κατσακά φάρμα γιατί κατάλαβα ότι είσαι επικίνδυνος στην κοινωνία και δεν ρίσκαρα τη ζωή μου ξέρω πολύ καλά που παρακολουθείς τον τοίχο μου αλλά είσαι επικίνδυνος αυτή την κοινωνία που είσαι έξω εσένα πρέπει να σε κλείσουνε στη φυλακή ή δαφνί ες και κάνεις κακό στον εαυτό σου με τα μηνύματα που στέλνεις παίζοντας τον αστυνομικό φύλων προσφύλλων ντροπή αλλά είσαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνεις
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Εννοείται δεν θα αφήσω έτσι... είναι ανώμαλος και δημόσιος κίνδυνος για τον κόσμο όχι μόνο για μένα...Κοπελάρα μου να τον ταράξεις στη νομιμότητα τον καραγκιόζαρο. Εννοείται ότι το μαλάκας είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός. Γνώμη μου μην περιμένεις και κάνε του την μήνυση ΧΘΕΣ να ησυχάσεις από δαύτον άπαξ δια παντός!!!
Θα σας αναβάσω ένα μικρό ακόμα...
Συνημμένα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.702
- Πόντοι
- 3.446
Μη μασάς είσαι μαχίμι... Ξέσκισέ τον!Εννοείται δεν θα αφήσω έτσι... είναι ανώμαλος και δημόσιος κίνδυνος για τον κόσμο όχι μόνο για μένα...
Θα σας αναβάσω ένα μικρό ακόμα...
Jonny 81
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.418
- Πόντοι
- 2.256
Μήν κάθεσαι και σκας κούκλα με με τον κάθε καραγκιόζη, κυνήγησε τον νομικά να του πάρεις και τα σοβρακαΚαι αυτό το κυρίου θα το πετάξω 10 άδεια στη μούρη του... για να δει ποιος δουλεύει παράνομα τιμία έχω μία παλιά θα την ανεβάσω τώρα για να μη νομίζει ότι λέω ψέματα και έχω άλλες 9
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Εντω μεταξύ είναι ενημερωμένη δικηγόροι μου... περίμενα την κατάλληλη στιγμή...Μήν κάθεσαι και σκας κούκλα με με τον κάθε καραγκιόζη, κυνήγησε τον νομικά να του πάρεις και τα σοβρακα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Μωρό μου σε αυτό το μήνυμα τώρα θα απαντήσω λίγο χιουμοριστικά.. στη λέξη η "σοβρακα" χωρίς παρεξήγηση λίγο να αλλάξουμε το θέμα και διάθεση...Μήν κάθεσαι και σκας κούκλα με με τον κάθε καραγκιόζη, κυνήγησε τον νομικά να του πάρεις και τα σοβρακα
Δεν θέλω να το πάρω τα ισόβρακάτω διότι θα είναι πολύ βρώμικα και θα έχει πολύ μπόχα..
αρκετά έχω τα δικά μου τα στριγκάκια που μοσχοβολάνε με αρώματα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
Στη μούνα σου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες. Όλοι πίσω απ΄το πληκτρολόγιο το παίζουν Ρόκι ή Ράμπο. Χέσ'τον το μαλάκα απο'κει
Έτσι ακριβώς... Χαχα
Πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι παίζουν τους μάγκες... μπροστά χέσμενδεν... Χαχαα
Επειδή τον έχω γραμμένο για αυτό λυσάει από δεκέμβριο μέχρι σήμερα χαχαχα
τους 2 τους εβγαλε οφ...και τις εφαγε ελαφρα απο τον τριτο??...χαχαχαχαχ...ρε Αννα Μαρια ποιος ειναι???ΧΑΧΑΧΑ....γραψε τον στην μουναρα σου.....
Είδες μωρό μου για την πάρτη μου βαράνε φλέβες... Χαχαα
Τον έχω γραμμένο εδώ και τρεις μήνες... αλλά δυστυχώς ό τιπας δεν ησυχάζει που ασχολιέται ασταμάτητα...
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.092
- Πόντοι
- 5.946
εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους κοριτσαρα!!!!!!!!Έτσι ακριβώς... Χαχα
Είδες μωρό μου για την πάρτη μου βαράνε φλέβες... Χαχαα
Τον έχω γραμμένο εδώ και τρεις μήνες... αλλά δυστυχώς ό τιπας δεν ησυχάζει που ασχολιέται ασταμάτητα...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.912
εχει γεμισει ο κοσμος απο δαυτους κοριτσαρα!!!!!!!!
Πάντα υπήρχε τέτοιου είδους κόσμο απλά εδώ και χρόνια από τότε που εμφανίστηκαν διαδίκτυο όλοι πίσω από το πληκτρολόγιο βγάζουν τις μάσκες...
Και το λέω εγώ γιατί παλιά δεν υπήρχαν διαδίκτυα και εμείς ανεχόμασταν τι πραγματικότητα και η κοπέλες παλιές σε οικονοχής κάθε τρέλα από κοντά το οποίο παλιά ήτανε ντροπή προς τα έξω στην κοινωνία... και εμείς οι κοπέλες τους λυπόμασταν για τέτοιου είδους ανθρώπους... αν δεν υπήρχα με εμείς θα υπήρχε μεγάλη εγκληματικότητα στην κοινωνία τώρα που υπάρχουμε... εγκληματικότητα έχει ανέβει στα βαθιά....
Κάθε μέρα ακούμε τις καλύτερες ειδήσεις.... σημερινή εποχή ο άνθρωπος έχει χάσει την αξία του... και σημερινή εποχή λίγοι άνθρωποι ζούμε που σεβόμαστε ο ένας τον άλλον είναι μετρημένα στα δάχτυλα τέλος πάντων σας εύχομαι καλό απόγευμα και καλή συνέχεια φιλιά πολλά στην ομορφη μου παρέα..!!!
123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.702
- Πόντοι
- 3.446
Κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα ασήκωτο στο ξύλο τον Τσακ Νόρις. Προχθές έστειλα στο νοσοκομείο τον Στίβεν ΣιγκάλΈτσι ακριβώς... Χαχα

Σειρά έχει ο Βαν Νταμ. Άστα δεν προλαβαίνω να ρίχνω μπερντάκια
Jonny 81
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.418
- Πόντοι
- 2.256
Καλησπέρα κοριτσάραΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα και καλή εβδομάδα....
Αυτές μέρες είμαι κοντά σας δευτέρα τρίτη τετάρτη.... 12:00 έως 22:00...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 3K