Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε εννοείς την υπάλληλο η’ τα αλλαντικά;Καλησπερα Μαρια,μηπως δουλευες καποια εποχη στα τυρια και αλλαντικα του Σκλαβενιτη στο Περιστερι?
Μου θυμιζεις εντονα καποια![]()

Υπα΄΄λληλο οφ κορςτυπε εννοείς την υπάλληλο η’ τα αλλαντικά;![]()

Μην περιμένετε απάντηση, κύριε!Καλησπερα Μαρια,μηπως δουλευες καποια εποχη στα τυρια και αλλαντικα του Σκλαβενιτη στο Περιστερι?
Μου θυμιζεις εντονα καποια![]()
ελα ρε θειε παμε σπιτι...Μην περιμένετε απάντηση, κύριε!
Εγώ της παρέθεσα όλο το βιογραφικό μου στις πρώτες σελίδες αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβα απάντηση...
Που δηλαδή;;ελα ρε θειε παμε σπιτι...
Ε1 και Ε9 επισυναψες στο βιογραφικο τυπε?Μην περιμένετε απάντηση, κύριε!
Εγώ της παρέθεσα όλο το βιογραφικό μου στις πρώτες σελίδες αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβα απάντηση...
Όχι αλλά είναι μηδενικά και τα δύο...Ε1 και Ε9 επισυναψες στο βιογραφικο τυπε?
Love is for suckers λενε οι Twisted SistersΌχι αλλά είναι μηδενικά και τα δύο...
Της έγραψα όμως τόσα άλλα καλά πράγματα...
Money can't buy me Love... Οι Beatles το είπαν...

Συμφωνώ απόλυτα!Love is for suckers λενε οι Twisted Sisters![]()
Mποτοξ και νηματαΣυμφωνώ απόλυτα!
Αλλά όταν την έχεις δαγκώσει, τι γίνεται;;;
Καταλήγεις σε κρέμες σύσφιξης;;;
υπεροχο μουνακι να γλειψιμο και σκισιμο...
Χαίρομαι,που σου αρέσει,αγάπη.υπεροχο μουνακι να γλειψιμο και σκισιμο...
Σε όλους μας αρέσει το《λουλουδάκι σου》αρκεί να το διακορευσουμε!!!Χαίρομαι,που σου αρέσει,αγάπη.
Σε ευχαριστώ πολυ. Άσχετα ότι δεν είμαι 53 αλλά 49 .Επίσης αν και δεν περιμένω να αρέσω στον Αργυρό ,που δεν μου αρέσει κιόλας.Καλησπέρα Μαρία... φαίνεσαι πολύ όμορφη γυναίκα
γεια..Οι ωραίοι κατά πρόσωπο και με φυσιολογικά προσόντα,όχι να χρειαστεί και κυάλι.
Καλά, άμα έρθει να στον 《περάσει》μην του κάτσεις!!!Σε ευχαριστώ πολυ. Άσχετα ότι δεν είμαι 53 αλλά 49 .Επίσης αν και δεν περιμένω να αρέσω στον Αργυρό ,που δεν μου αρέσει κιόλας.
Και να μην έρθει,δεν θα κάτσω να σκάσω.Δοξα το Θεό,χορτασμένη είμαι .Καλώς η κακώς οι γυναίκες πάντα επιλέγουν που θα ανοίξουν τα πόδια τους.Με το ζόρι δεν γίνεται κάτι.Ευχαριστω πάντως για την συμβουλή σου θα την κρατήσω σαν Άγιο φυλακτό.Φιλια.Καλά, άμα έρθει να στον 《περάσει》μην του κάτσεις!!!