patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.406
- Πόντοι
- 446
Οντως Καυλα το Μαράκι..μας καυλωσες Μαρια!
σιγα το βινετο, 3 λεπτα περιπου και για να το στειλει πρεπει να τον ζαλισεις στα πμO eraser έχει το video![]()
![]()
:S :S :S3 κουτες μασκες και 5 λιτρα αντισηπτικο σου στειλα για εκεινο με τη Φαιη,ακομα να το στειλειςεμενα μου εστειλε
:S :S :Sτυπε δεν φταιω...αυξηθηκε στην παραγωγη το κοστος3 κουτες μασκες και 5 λιτρα αντισηπτικο σου στειλα για εκεινο με τη Φαιη,ακομα να το στειλεις:S :S :S
θα γυρισει ο τροχος θα δουμε το βιντεο ευτυχωςτυπε δεν φταιω...αυξηθηκε στην παραγωγη το κοστος
η εκδικηση των φτωχων χωρων λεγετε
:S :S :Sεμενα μου αρεσει και ποσο εχουν τουμπαρει τα πραγματα....χασαμε τον κωλο μαςθα γυρισει ο τροχος θα δουμε το βιντεο ευτυχως:S :S :S
τωρα το δα,παλι καλα που θα πλουτισουν οι φτωχοι των τριτων χωρων:S :S :S
ολοι μαζι ενωμενοι και αγαπημενοι θα στηρίξουμε ο ενας τον αλλονεμενα μου αρεσει και ποσο εχουν τουμπαρει τα πραγματα....χασαμε τον κωλο μας
ποιος υποστηριζει ποιον
ειμαστε ολοι ισοι τυπε απλα καποιοι είναι πιο ισοι :S :S :Sθα γυρισει ο τροχος θα δουμε το βιντεο ευτυχως:S :S :S
τωρα το δα,παλι καλα που θα πλουτισουν οι φτωχοι των τριτων χωρων:S :S :S
για να γελας παει να πει δεν σκασανε πολλα πμ :-( κατι καναμε λαθος,δεν θα επαναληφθειαμ δε...![]()
Θεός μας έφτιαξες την νύχτα. Πραγματικά γυναικάρα!!!!Μερικές απόψεις
Εγώ;τυπε απαξιωσες για παντα την βανδη :S :S :S :S
Πάντως σήμερα η Βανδή μου άρεσε για πρώτη φορά μετά από πολυυυυυυυύ καιρό.τυπε απαξιωσες για παντα την βανδη :S :S :S :S