Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 719
- Πόντοι
- 361
Βαμμενη,εμπαινα,αβαφη,ετρεχα!!!!

Μηπως ειναι δυο τα σκυλια στη φωτο;Τα βελάκια, τι φάση;![]()
Τιμια η εξηγηση σου τυπε!!!Ειμαι μιλφολατρης,αλλα πραγματικα την συγκεκριμενη την θεωρω απ τις πλεον υπερεκτιμημενες και θεωρω υπερβολικο τον ντορο γυρω απ το ονομα της.Απορω ρε παιδια πως σας καβλωνει αυτο το αρχιμπαζο που και βαμμενη και με σοβα παραμενει κακασχημη και τρομακτικη,ποσο μαλλον αβαφη.Και μη μου πειτε το κλασικο για τα μεγαλα (πλαστικα) βυζια της,αυτο και μονο δεν αρκει για να την κανει καβλα,γιατι ολο το υπολοιπο συνολο ειναι πολυ κατω του μετριου.Προσωπικη αποψη εκφραζω φυσικα,περι ορεξεως...
τώρα πια είναι για πολύ μερακλήδες![]()
Εγω παντως της τον εχωνα ανετα !!!!!Ειμαι μιλφολατρης,αλλα πραγματικα την συγκεκριμενη την θεωρω απ τις πλεον υπερεκτιμημενες και θεωρω υπερβολικο τον ντορο γυρω απ το ονομα της.Απορω ρε παιδια πως σας καβλωνει αυτο το αρχιμπαζο που και βαμμενη και με σοβα παραμενει κακασχημη και τρομακτικη,ποσο μαλλον αβαφη.Και μη μου πειτε το κλασικο για τα μεγαλα (πλαστικα) βυζια της,αυτο και μονο δεν αρκει για να την κανει καβλα,γιατι ολο το υπολοιπο συνολο ειναι πολυ κατω του μετριου.Προσωπικη αποψη εκφραζω φυσικα,περι ορεξεως...
Εισαι τρελος τυπε,χρονια πολλα!!Ο Φώτης τι να κάνει άραγε?????????
Ο Φώτης τι να κάνει άραγε?????????