bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 8.388
- Πόντοι
- 6.797
Α ναι, για το διπλο τσιμπουκι στους αστροναυτες πρεπει να λεςΈχει κανένας κάτι σε διαστημόπλοιο η τζάμπα περιμένω;
Α ναι, για το διπλο τσιμπουκι στους αστροναυτες πρεπει να λεςΈχει κανένας κάτι σε διαστημόπλοιο η τζάμπα περιμένω;
Από το να ασχολούμαστε με το κάθε τίποτα της διπλανής πόρτας ας ασχολούμαστε με κάποια που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει....Eλα μωρε που ασχολείστε με την Μπακοδήμου! Ελεος πια με την κολογρια. ΝΤαξ τοσα χρόνια την βαρεθήκαμε και αυτή και το συνάφι της.
Κι εγώ μια τέτοια πληροφόρηση έχω...υπάρχει η μόνο φήμες διακινούνται;Α ναι, για το διπλο τσιμπουκι στους αστροναυτες πρεπει να λες
Και η Μπακοδήμου φτιάχνεται ξέροντας ότι έχει θαυμαστές παντού και εμεις φτιαχνομαστε με κάτι ώριμο και ποιοτικό μακρυά από ξινές και άγουρες....όλοι χαρούμενοι!Ευτυχώς που υπάρχει διαφοροποίηση των γουστων των μελών του site. Φαντάζεσαι φίλε argyrotoxos να ήθελαν όλοι την Μπακοδήμου ; Δεν θα προλαβαίναμε εμείς να πάρουμε σειρά
Ενω τώρα ένας εσυ κι ένας εγώ , βάζουμε μια σειρά στο καυλαντισμα, ήρεμα και πολιτισμένα , με προγραμμα και τάξη
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Θα βγει και πετρέλαιο με την λήψη με γυαλιά λίγο πιο κάτω....Πέτρα για πάρτι της
Και με ζακέτα να κυκλοφορεί το ευμεγέθες μπαλκόνι θα είναι πάντα εκεί...
Δεν μπορω να πω τιποτα με σιγουρια. Υπαρχουν καποιοι εμπειροι μυστες του site που τα νεα μελη με το γνωστο "θελω κι εγω το βιντεο" να στελνουν pm για να ζητανε πληροφορηση. Οποιος ξερει ας πει.Κι εγώ μια τέτοια πληροφόρηση έχω...υπάρχει η μόνο φήμες διακινούνται;
Σαν το "δώσε και εμένα μπάρμπα"....σε νέα φρεσκαρισμενη εκδοχή!Δεν μπορω να πω τιποτα με σιγουρια. Υπαρχουν καποιοι εμπειροι μυστες του site που τα νεα μελη με το γνωστο "θελω κι εγω το βιντεο" να στελνουν pm για να ζητανε πληροφορηση. Οποιος ξερει ας πει.
Λες φίλε για αυτό με τους φίλους των γιων της??Για το βιντεο της παρτουζας στο κοτερο ισχυει? το εχει καποιος φιλος?
μην τους χαλας το ονειροΔεν υπάρχει βίντεο ρε ΑΜ

Είσαι λαρτζ ρε...ωραίος!5/10 γιατι την αγαπαει το σαη
Τα ξεφούσκωσε;