Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από εμένα είναι "Daaaaaa"...!Τι φόρεσε η μιλφάρα ρε? Έβγαλε τα τουμπανόβυζα στη φόρα για να δει αν μετράει ακόμα...![]()

Φοβερές βυζάρεςΤι και εάν είναι 55 παραμένει καυλα
![]()
Η ελπίδα σου , και ολων μας φυσικά , θα επαληθευτεί . Η τσόντα δεν είναι σαν το άλλο το χάπατο που πήγε ακλαφτη. Εδώ μιλάμε για ροντβαιλερ , οχι απλό σκυλί ….. Να μου το θυμηθείτε , δε θα μείνει σπερμα για σπερμα τα πρωινά ..![]()
'Κλείδωσε' η Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ - Έτσι διαμορφώνεται η νεά πρωινή ζώνη!
Ποιοι παρουσιαστές θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ;www.yupiii.gr
Ελπιζω να πετάει εξω τα βυζομπαλα η τσοντογρια αλλιως θα πάει άκλαυτη σαν την Μαλεσκου.
εχει γεραση, δεν ειναι οπως παλια μιλφαραΗ ελπίδα σου , και ολων μας φυσικά , θα επαληθευτεί . Η τσόντα δεν είναι σαν το άλλο το χάπατο που πήγε ακλαφτη. Εδώ μιλάμε για ροντβαιλερ , οχι απλό σκυλί ….. Να μου το θυμηθείτε , δε θα μείνει σπερμα για σπερμα τα πρωινά ..
Αδερφε γούστα είναι αυτά . Ότι καυλα βγάζει στον καθέναεχει γεραση, δεν ειναι οπως παλια μιλφαρα
λιγη ντροπη μεσιε. Σαν το παλιο κρασι ειναι το μαρακι, ωριμαζει.εχει γεραση, δεν ειναι οπως παλια μιλφαρα
Τα βυζια βυζια όμωςεχει γεραση, δεν ειναι οπως παλια μιλφαρα

εχει μεγαλωσει γενιες και γενιεςΤι και εάν είναι 55 παραμένει καυλα
![]()
Έχει πολλά χρόνια ακόμα να μας ανεβάζειΤι και εάν είναι 55 παραμένει καυλα
![]()

Έχει κανένας κάτι σε διαστημόπλοιο η τζάμπα περιμένω;Για το βιντεο της παρτουζας στο κοτερο ισχυει? το εχει καποιος φιλος?