Αντε και στα δικα μας!Και αυτή τη μαγαρισες..![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αντε και στα δικα μας!Και αυτή τη μαγαρισες..![]()
![]()
εισαι παππους κι εσυ δηλαδη ε?Ε ναι γιατί εγώ δεν τη είχα κάνει νιάου.αυτός την ανακάλυψε

Μεσήλικας..εισαι παππους κι εσυ δηλαδη ε?![]()
![]()
ΜΟΥΝΑΡΑ μεγαλη ΚΑΥΛΑ
Το Bill και ο ΠΡΙΑΜΟΣ ειναι κεντρο και οχι νοτια οπως νοτια λεμε θαλασσα μερια .Έχω κάνει μαζί της ραντεβού και Bill και Πρίαμο Ηλιούπολη ήρθε χωρίς να μου πει είναι μακριά η δεν έρχομαι Νοτια
Κοιτά αν φτάσει Σάλεμ , ένα τσιγάρο δρόμο και είσαι νότια καραμπινάτα.Το Bill και ο ΠΡΙΑΜΟΣ ειναι κεντρο και οχι νοτια οπως νοτια λεμε θαλασσα μερια .
Priamos Παγκράτι Ναι.Το Bill και ο ΠΡΙΑΜΟΣ ειναι κεντρο και οχι νοτια οπως νοτια λεμε θαλασσα μερια .
Τωρα ομως εχει παει ( σαν στεκι ) αρκετα νοτια και εκτος Αττικης ,αλλα θα γυρισει σχετικα !!! συντομα .Priamos Παγκράτι Ναι.
Priamos Ηλιούπολη είναι πιο μακριά
Στο priamos cinema hotel κάνει ραντεβού
Το Μαράκι κάνει τα ραντεβού της στο Priamos Μεταμόρφωση
Καθε κοπελα επιλεγει ποια ξενοδοχεια τη βολευουν και τα προτιμα. Αυτο δεν σημαινει οτι αποκλειει τα αλλα. Αρκει να τη βολεψει το προγραμμα της μερας.εγω πριν μια εβδομαδα που τις εστειλα μου ειπε μονο πριαμο μεταμορφωση!!!
Ποιο ξενοδοχείο είναι εδώ?
Ποσό δίκαιο είναι αυτό που λες ;!!!να κατέβαινε και νότια προάστια !!!!!!!!!!!!!!