Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε από αιμορροΐδες είναι..χωρίς να φαίνεται κωλοτρυπίδα εσυ είδες οτι είναι δουλεμένη, οκ!!!
Καλησπέρα μάγκες! Η κοπέλα έχει δηλώσει ότι δεν κάνει πρωκτικό
αλλά το κωλοτρυπίδι της φαίνεται πολύ δουλεμένο αν δείτε αυτή τη φωτό.
Μηπως το δινει απλά επιλεκτικά?
Αν δεις το δερμα διπλα απο το τρυπιδι της φαινεται σαν ''συγκαμμενο'',
λογικα απο κωλογαμησι. Και οπως απαντηθηκε καποτε το εδινε επισημα!
Η δεξια το κανει. Η αριστερη οχι
Η δεξια το κανει. Η αριστερη οχι
φτου σου ρε γμτ.
μπερδευτηκα τοτε και πηρα την αριστερη
ρε εσεις ποτε δεν θα μαθεις αν το δινει και που το δινει ....και δεν μας νοιαζει κιολας
Οπως και να εχει ειναι εξαιρετικη επιλογη στα 80/ωρα
Που να δεις και οταν ηταν με 50 την ωρα!!ρε εσεις ποτε δεν θα μαθεις αν το δινει και που το δινει ....και δεν μας νοιαζει κιολας
ε τι να κανουμε εγω δεν την ειχα προλαβει αυτη την τιμη....αλλα αμα δεις τις αυξησεις που κανουν οι αλλες σε στελνουν γραγειο με τη μια.. και αμα της πεις και τιποτα αντε ρε τσιγκουνη σου λεει χαχαχαΠου να δεις και οταν ηταν με 50 την ωρα!!ρε εσεις ποτε δεν θα μαθεις αν το δινει και που το δινει ....και δεν μας νοιαζει κιολας
ε τι να κανουμε εγω δεν την ειχα προλαβει αυτη την τιμη....αλλα αμα δεις τις αυξησεις που κανουν οι αλλες σε στελνουν γραγειο με τη μια.. και αμα της πεις και τιποτα αντε ρε τσιγκουνη σου λεει χαχαχα
δεν ισχυει αυτο που λες...χωρίς να φαίνεται κωλοτρυπίδα εσυ είδες οτι είναι δουλεμένη, οκ!!!
Καλησπέρα μάγκες! Η κοπέλα έχει δηλώσει ότι δεν κάνει πρωκτικό
αλλά το κωλοτρυπίδι της φαίνεται πολύ δουλεμένο αν δείτε αυτή τη φωτό.
Μηπως το δινει απλά επιλεκτικά?
Αν δεις το δερμα διπλα απο το τρυπιδι της φαινεται σαν ''συγκαμμενο'',
λογικα απο κωλογαμησι. Και οπως απαντηθηκε καποτε το εδινε επισημα!
ε τι να κανουμε εγω δεν την ειχα προλαβει αυτη την τιμη....αλλα αμα δεις τις αυξησεις που κανουν οι αλλες σε στελνουν γραγειο με τη μια.. και αμα της πεις και τιποτα αντε ρε τσιγκουνη σου λεει χαχαχα
Στα 80 μια χαρά είναι το κορίτσι. Για ανεξάρτητες είναι ιδανική τιμή...