Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπορεί να έβλεπαν και ναΔέκα η ώρα ήμουνα δωμάτιο 17 χάλια στο πρώτο όροφο τα δωμάτια. Καλά ολυμπιακό κανένας δε βλεπει![]()
ταυτόχροναΔέκα η ώρα ήμουνα δωμάτιο 17 χάλια στο πρώτο όροφο τα δωμάτια. Καλά ολυμπιακό κανένας δε βλεπει![]()
αν τους ελεγες ποιος εισαι ;)Δέκα η ώρα ήμουνα δωμάτιο 17 χάλια στο πρώτο όροφο τα δωμάτια. Καλά ολυμπιακό κανένας δε βλεπει![]()
σιγουρα θα σε περναγαν μετα απο τον παγκο

ολοι εβλεπαν ζωντανα το δωματιο 17Μπορεί να έβλεπαν και ναταυτόχρονα

οι κάμερες λειπαν να κάνουμε καστιγκ και εκεί φέρε κάνα συνεργείο καμία μέρα να κάνουμε παρτουζα ερασιτεχνικό να βγάλουμε κάνα φράγκο πουλώντας το ρεολοι εβλεπαν ζωντανα το δωματιο 17![]()
![]()
Σκ σας έχω μια έκπληξη μεσημεράκι θα σκάσει μείνετε συντονισμενοι!!!

priamos ποντάρωΕμένα θα μου πει κάποιος ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό και ποιο δωμάτιο; Το γούσταρα έτσι όπως το είδα με τα χρώματα και τις μπάλες του...
Τα ξόδεψες όλα; Δεν πειράζει, θα μαζέψεις πάλι κι από τα δύοΠόσο θέλω να γλειφω Μαρία αλλά στεγνωσα και από σπερμα και από λεφτα![]()
![]()

priamos ποντάρω
με εφορίες ενφια λάστιχα αμάξι κτλ λογικό όπως λιγο πολλυ όλοι μαςΤα ξόδεψες όλα; Δεν πειράζει, θα μαζέψεις πάλι κι από τα δύο![]()
Παγκράτι δε νομίζω ούτε βουλιαγμένης. Ίσως Μοσχάτο η μεταμόρφωσηΠριαμος αλλα ποιο απ ολα???
λαστιχα τι να τα κανειςμε εφορίες ενφια λάστιχα αμάξι κτλ λογικό όπως λιγο πολλυ όλοι μας

να κανεις μετάγγιση ρεΠόσο θέλω να γλειφω Μαρία αλλά στεγνωσα και από σπερμα και από λεφτα![]()
![]()