Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προσπαθώ πάνω από ένα μήνα να το συναντήσω το Μαράκι και πάντα μου τυχαίνουν και μου συμβαίνουν κάτι απίθανα πράματα και το αναβάλλω. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να της μιλήσω στο τηλέφωνο και να διαπιστώσω ότι πρόκειται για ένα γλυκύτατο πλάσμα. Την θετική της αύρα την αντιλαμβάνεσαι και απ’ το τηλέφωνο...Κάτσε μωράκι μου να σε ισιωσω λίγο..να μπορούν όλοι να σε θαυμάσουνόπως σου αξίζει..
Φιλαράκι, αυτό για το ανάλ δεν θα έπρεπε να το αναφέρεις ακόμη και αν αληθεύει. Η κοπέλα το έχει αποκλείσει και θα της δημιουργήσεις πρόβλημα.Συμφωνώ και επαυξάνω μετά από δύο συναντήσεις μαζί της (παλαιότερα). Μέχρι και δώρο anal μου είχε κάνει!!
Φιλαράκι, αυτό για το ανάλ δεν θα έπρεπε να το αναφέρεις ακόμη και αν αληθεύει. Η κοπέλα το έχει αποκλείσει και θα της δημιουργήσεις πρόβλημα.
Παίδες καλησπέρα. Με το Μαράκι μόνο σε ξενοδοχείο γίνεται ραντεβού ή είναι θέμα συνεννόησης ?

Αν διαβάσεις την αγγελία θα δεις ότι λέει μόνο σε ξενοδοχείο![]()
Maria 6931844449 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
![]()
Τυπε για πόσο παλαιότερα λες;Συμφωνώ και επαυξάνω μετά από δύο συναντήσεις μαζί της (παλαιότερα). Μέχρι και δώρο anal μου είχε κάνει!!
Τυπε για πόσο παλαιότερα λες;
Εποχές γραφείου ή πεντικιούρ;
Αυτό δεν το είδαμε;Δεν έχεις άδικο, οπότε επαναδιατυπώνω: Ήταν χρόνια πριν που δούλευε μέσω πρακτορείου.... ;-)
Τυπε εσύ είσαι πολύ παλιός, μιλάς για εποχές πριν ακράτεια μερεντας..Δεν έχεις άδικο, οπότε επαναδιατυπώνω: Ήταν χρόνια πριν που δούλευε μέσω πρακτορείου.... ;-)
Συνέχισε να γελοιοποιείσαι λέγοντας ψεύδη και ανακρίβειες. Κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά...Τυπε εσύ είσαι πολύ παλιός, μιλάς για εποχές πριν ακράτεια μερεντας..
μην το λες αυτο ;) ειναι ψευταράκοςΣυνέχισε να γελοιοποιείσαι λέγοντας ψεύδη και ανακρίβειες. Κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά...

Τυπε εσύ που γνωρίζεις την Μαρία από παλιά, ξέρεις να μας πεις γιατί σταμάτησε το αναλ;Δεν έχεις άδικο, οπότε επαναδιατυπώνω: Ήταν χρόνια πριν που δούλευε μέσω πρακτορείου.... ;-)
έβγαζε καλής ποιότητάς μερέντα...?Τυπε εσύ είσαι πολύ παλιός, μιλάς για εποχές πριν ακράτεια μερεντας..
Από πίτα που δεν πρόκειται να φας, τι σε νοιάζει κι αν καεί;Τυπε εσύ που γνωρίζεις την Μαρία από παλιά, ξέρεις να μας πεις γιατί σταμάτησε το αναλ;
Συνέχισε να κάνεις παραθέσεις τον άνθρωπο νομίζοντας ότι κάτι λες. Πιο χαμηλά δεν έχει...Τυπε εσύ που γνωρίζεις την Μαρία από παλιά, ξέρεις να μας πεις γιατί σταμάτησε το αναλ;
Περιμένεις να σου απαντήσει; Να πει τι;έβγαζε καλής ποιότητάς μερέντα...?![]()
![]()
![]()

τι να κανει ρε εμπειρικά ρωτάει το παλικάρι ;) δεν εχει δουλεια για αυτοΑπό πίτα που δεν πρόκειται να φας, τι σε νοιάζει κι αν καεί;