Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεια σου Μαρακι, θελεις να μου στειλεις το τηλεφωνο σου να βρεθουμε?
Τύπε από ότι ξέρω δάχτυλα δεν δέχεται αλλά φιλιά δίνει.Το κορίτσι δέχεται δάχτυλα; φιλάει με γλώσσα;
Συνάντηση με την κοπέλα σήμερα το πρωί στο γνωστό ξενοδοχείο Priamos cinema.
Το δωράκι της ήταν 80 ευρώ για μία ώρα με δύο εκτονωσεις και ελευτερο στοματικό χωρίς έξτρα χρέωση πού αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ. (βέβαια περίμενα κάποια έξτρα να πω την αλήθεια)
Η Μαρία είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Ψηλή 1.70 με πολύ γυμνασμένο σώμα. Βυζι μεγάλο 3αρι με μεγάλη ρόγα. Το γατάκι τής ήτανε φρεσκοξηρισμενο ότι πρέπει για γλύψιμο. Πίπα καλη. Στο κρεβάτι απόλαυση (φορούσε κόκκινες ζαρτιερες)με τελείωσε και τις δύο φορές εύκολα.
Ευχάριστη και χαμογελαστή κοπέλα.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν δίνει πίσω πόρτα.
Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου γράφοντας εάν θέλεις μια κριτική για το Μαράκι!Συνάντηση με την κοπέλα σήμερα το πρωί στο γνωστό ξενοδοχείο Priamos cinema.
Το δωράκι της ήταν 80 ευρώ για μία ώρα με δύο εκτονωσεις και ελευτερο στοματικό χωρίς έξτρα χρέωση πού αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ. (βέβαια περίμενα κάποια έξτρα να πω την αλήθεια)
Η Μαρία είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Ψηλή 1.70 με πολύ γυμνασμένο σώμα. Βυζι μεγάλο 3αρι με μεγάλη ρόγα. Το γατάκι τής ήτανε φρεσκοξηρισμενο ότι πρέπει για γλύψιμο. Πίπα καλη. Στο κρεβάτι απόλαυση (φορούσε κόκκινες ζαρτιερες)με τελείωσε και τις δύο φορές εύκολα.
Ευχάριστη και χαμογελαστή κοπέλα.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν δίνει πίσω πόρτα.
Μόλις αλλάξει ο χρόνος φίλε κάτι θα γίνει, να είμαστε καλά![]()
Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία σου γράφοντας εάν θέλεις μια κριτική για το Μαράκι!
Καλομελέτα κι έρχεται. Το καλό πράγμα αργεί. Χαχαχα. Σύντομα έρχονται νέες φωτογραφίες να ζεσταθούμε και λίγο ;)
Καλομελέτα κι έρχεται. Το καλό πράγμα αργεί. Χαχαχα. Σύντομα έρχονται νέες φωτογραφίες να ζεσταθούμε και λίγο ;)
Οκ κύριε iuakoya όσο είμεθα νέοι όμως.... λέμε τώρα!Καλομελέτα κι έρχεται. Το καλό πράγμα αργεί. Χαχαχα. Σύντομα έρχονται νέες φωτογραφίες να ζεσταθούμε και λίγο ;)
Μπορεί να είμαστε παππούληδες αγαπητέ αλλά νιώθουμε νέοι και με τις κατάλληλες φωτό θα ξυπνήσει μέσα μας το κτήνος, λέμε τώρα!Οκ κύριε iuakoya όσο είμεθα νέοι όμως.... λέμε τώρα!
Απορώ, τι εννοείτε όταν λέτε παππούληδες;Μπορεί να είμαστε παππούληδες αγαπητέ αλλά νιώθουμε νέοι και με τις κατάλληλες φωτό θα ξυπνήσει μέσα μας το κτήνος, λέμε τώρα!
Μια επίσκεψη στη σχετική σελίδα θα σας διαφωτίσει ή μάλλον θα σας μπερδέψει ακόμη περισσότερο...Απορώ, τι εννοείτε όταν λέτε παππούληδες;