υπαρχουν τετοια μελη συναδελφεκαλα και υπαρχουν αξιοπιστα μέλη που με της κριτικές τους λαμβάνουμε σωστη άποψη ;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
υπαρχουν τετοια μελη συναδελφεκαλα και υπαρχουν αξιοπιστα μέλη που με της κριτικές τους λαμβάνουμε σωστη άποψη ;)
Για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό κλίμα
και για να ανέβει η διάθεση και όχι μόνο
![]()
![]()
![]()

Ορίστε φίλε:Στοιχεια επικοινωνιας με την κοπελα ?
Όταν μία κοπέλα είναι σε ραντεβού δεν μπορεί να απαντάει σε τηλέφωνα φίλε. Ξαναδοκίμασε, στείλε sms ή άσε μήνυμα στο viber ;)δεν απανταει παντως![]()
Τύπε σε εμένα απάντησε, στο μήνυμα μου με μήνυμα. Μπορεί όχι αμέσως αλλά τι κάνουμε? Μπορεί να είχε δουλειά η κοπέλα.δεν απανταει παντως![]()
Για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε εορταστικό κλίμα
και για να ανέβει η διάθεση και όχι μόνο
Μονο στο κλιμα να μπαινουμε? Με αυτα που μας κανεις θα φτιαξω καμιναδα στο ξενοδοχειο να ερχεσε συνεχεια <3
![]()
![]()
![]()
Για πες πως ηταν το μαρακι μας? Κολαση??Περιμενοντας το Μαρακι στο Πριαμο![]()
Ορίστε φίλε:![]()
Maria 6931844449 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Αφιερωμένο στο Μαράκι![]()
Τυπε μόνο τις ίδιες φωτό βαρεθηκες;ρε σεις δε βαρεθηκατε ακομα να κανετε παραθεση σε ποστ με φωτο πριν 15-20 μερες? δεν ειναι αλλες. οι ιδιες ειναι.
ωραιο το μαρακι,το ειπαμε,το ξερουμε,εχει τιμηθει,αλλα εχει καταντησει κουραστικο. τουλαχιστον σβηστε τις φωτο απο την παραθεση.
Τυπε μόνο τις ίδιες φωτό βαρεθηκες;
Οι περισσότερες κριτικές της είναι από φρέσκους ή ξεχασμένους κλώνους με 0-5 μηνυματα..
Εγώ πάλι βαρέθηκα τα δικά σου αρνητικά σχόλια τύπε. Η Μαρία είναι από τις λίγες εδώ μέσα που αλλάζει συχνά φωτογραφίες. Κάτι άλλες εδώ μέσα βάζουν τις ίδιες και βομβαρδίζουν με φωτογραφίες επί ώρες αλλά εκεί δεν μιλάτε. Γιατί άραγε;Τυπε μόνο τις ίδιες φωτό βαρεθηκες;
Οι περισσότερες κριτικές της είναι από φρέσκους ή ξεχασμένους κλώνους με 0-5 μηνυματα..
Φίλε μου θα βάλω σύντομα νέες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις παραθέσεις. Έχεις όμως ένα δίκιο. Παρακαλώ να γίνεται παράθεση στις χριστουγεννιάτικες μέχρι να βγουν καινούργιεςαυτο για τις κριτικες ειναι αλλουνου αρμοδιοτητα. εγω δε μπορω να κανω κατι.
ουτε θα μου προσθεσει κατι καινουργιο μια κριτικη της. την Μαρια την ξερω,την εχω τιμησει δυο φορες οταν ηταν στα 50€,καλο σερβις εχει αλλα οκ αυτες οι παραθεσεις συνεχως στις ιδιες φωτο παραγινε.
να ηταν διαφορετικες οκ αλλα αυτο πια...

Βάλε λοιπόν τις χριστουγεννιάτικες να μη φωνάζει κανείς και να είμαστε όλοι οκ ;)Οτι και να πεις λιγα ειναι για το Μαρακι.Εγώ γουστάρω να βλέπω αυτές φωτογραφίες φιλε σκέτη καυλα το μωρο ιδικά με χριστουγεννιάτικο
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου θα βάλω σύντομα νέες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις παραθέσεις. Έχεις όμως ένα δίκιο. Παρακαλώ να γίνεται παράθεση στις χριστουγεννιάτικες μέχρι να βγουν καινούργιες![]()
![]()
![]()