Roditis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 821
- Πόντοι
- 361
Πρωτη σελιδα απο το 2016? Υπεθεσα οτι δεν υπηρχε καν περιπτωση να ισχυει το νουμεροΠρώτη σελίδα ρε φίλε. Δεν είναι και δύσκολο
Πρωτη σελιδα απο το 2016? Υπεθεσα οτι δεν υπηρχε καν περιπτωση να ισχυει το νουμεροΠρώτη σελίδα ρε φίλε. Δεν είναι και δύσκολο
Ναι ισχυει .Πρωτη σελιδα απο το 2016? Υπεθεσα οτι δεν υπηρχε καν περιπτωση να ισχυει το νουμερο
Το αστείο ποιο είναι ρε φίλε μου?Καλησπερα το Μαράκι κάνει Ραντεβού με ξέρεις κάποιος να βοηθήσει και αν ναι πότε?
Το αστείο ποιο είναι ρε φίλε μου?
Να το προσέξεις αυτόἌσε... Κάτι δικά μου...
Να το προσέξεις αυτό
Τα 80€ είναι πολύ καιρό αυτή η τιμή.Παιδιά καλησπέρα ανέβασε η Μαρία την τιμή της στα 100 την ώρα?εγώ θυμάμαι απο παλιά που την είχα πάρει και τώρα που είδα σε κριτικες 80 ανεφεραν οι συγγραφείς κριτικών..
Τί 80 τί 100 την ίδια κασέτα θά πάρει.Τα 80€ είναι πολύ καιρό αυτή η τιμή.
Παλιότερα ήταν και στα 50€.
Για τώρα δεν ξέρω.
κοιτα στα 50€ που την ειχα παρει πριν χρονια δεν τα εκλαψα,αλλα δεν θα εδινα και περισσοτερα για αυτο που εισεπραξα τοτε.Τί 80 τί 100 την ίδια κασέτα θά πάρει.
Φέτος την έχω δει δύο φορές και ήταν μια χαρά πσντως.παιδια στην αρχη ηταν τοπ , πλεον για μενα εχει γινει αγγαρια η δουλεια της
Η Μαρία ήταν από τις βόμβες του χώρου... Πέρασε από γραφεία και έγραψε πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ της.... Είχε δυνατό άναλ και από τα πιο ιδιαίτερα τσιμπούκια.... Έχει πολλά χρόνια ανεξάρτητη σε μια τιμή η οποία την καθιστούσε (80Eur) πολύ τίμια επιλογή... Δεν ξέρω αν το πήγε τώρα 100... Έχει φάει όμως όλα αυτά τα χρόνια τόση πολύ πούτσα, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να το κάνει τελείως διεκπαιρεωτικά πλέον....παιδια στην αρχη ηταν τοπ , πλεον για μενα εχει γινει αγγαρια η δουλεια της