κανει και με μεγαλη ευχαριστησηΤο Μαράκι ξέρουμε αν κάνει cim;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κανει και με μεγαλη ευχαριστησηΤο Μαράκι ξέρουμε αν κάνει cim;;
προσωπικα δεν εχω δοκιμασει.Το μαρακι αφηνει γουστα με πατουσες η δεν γουσταρει τετοια ?
Γινεται αλλα πρεπει να συνεννοηθεις απο την προηγουμενη. Στειλε τη φωτογραφια που σε ενδιαφερειΚαλημέρα
Εάν της ζητήσεις να φορέσει κάποια από τα σύνολα στις φωτό , έρχεται έτσι ντυμένη σε ραντεβού ?
Γιατί βγάζει τρέλα γούστα !!
της εχω χυσει πατουσακια πολλαπλωςΤο μαρακι αφηνει γουστα με πατουσες η δεν γουσταρει τετοια ?
Την ΚΩΛΑΡΑ την εγλυψες???Καλημέρα στο team ανέβασα και κριτική από μεριά μου. Να πω ότι έκανα ραντεβού χθες με το Μαράκι πολύ δυνατό , αυτά που λένε πραγματικά ισχύουν. Ανέβασα το πως πέρασα για να βοηθήσω και άλλους που δεν έχουν πάει. Καθόλου διεκπεραιωτική προσπαθεί να σε ικανοποιήσει στο μέγιστο φάνηκε και καλό κορίτσι. Πραγματικά το σώμα κ η κωλαρά είναι όπως οι φωτό και το ραντεβού κλείστηκε άμεσα με 3-4 μηνύματα. Αυτά εν ολίγοις τα υπόλοιπα τα αναφέρω στην κριτική μου που περιμένει έγκριση για να μην μακρολογώ.
Εννοείταιιι γίνεται διαφορετικά;;Την ΚΩΛΑΡΑ την εγλυψες???
Πλησιάζει πολύ το 9 ,9.5 με άριστα 10Καλησπέρα σας.
Από πρόσωπο είναι καλή;
Αν και είναι λίγο υποκειμενικό αυτό, απλά γνώμες ζητάω.
Ευχαριστώ.
Ενθάρρυνση να δεις όταν σε βάλει κάτω χαχαΕυχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση![]()
Παχυνε!!!!