Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.703
- Πόντοι
- 5.956
Να φοράς σφηνα με ουρα και να εισαι εντελώς γυμνη με μονο μάσκα στα μάτια και εισαι στα 4ρα

Να φοράς σφηνα με ουρα και να εισαι εντελώς γυμνη με μονο μάσκα στα μάτια και εισαι στα 4ρα
Περασμένα ξεχασμένα του 2023..Πάντως, ΑΝ δεν κάνω λάθος...έχω δει σφήνα, σε φωτό που έχεις ποστάρει...θα ήταν το μόνο που θα κράταγα από την παραπάνω πρόταση...από εκεί και πέρα...εσύ, ο καθρέφτης...κι η σφήνα, να βρίσκεται κάπου εκεί...όπως τα δέντρα ή τα σύννεφα στους πίνακες από τις εκπομπές του Bob Ross...την καλησπέρα μου απ τα ξένα!![]()
![]()
![]()
περασμένα ναι....ξεχασμένα όχι...Περασμένα ξεχασμένα του 2023..
Εμπρός πίσω λοιπόν που έλεγε και ο ΠωποταςΠερασμένα ξεχασμένα του 2023..
Καλο φιλε spiro, Κάντε ομως εικόνα πρωτα και μετα θα δεις πως μόνο κάποια γυναικια σώματα μπορούν να το στηρίξουν καλλιτεχνικά αυτό. Υγ @DiorPoison εισαι πολυ σεξυ και γραφεις υπέροχα στον φακό καθώς και γραπτά.
και κάπου εδω ας αποφασίσουμε πως ζει μια σφήνα...Πάντως, ΑΝ δεν κάνω λάθος...έχω δει σφήνα, σε φωτό που έχεις ποστάρει...θα ήταν το μόνο που θα κράταγα από την παραπάνω πρόταση...από εκεί και πέρα...εσύ, ο καθρέφτης...κι η σφήνα, να βρίσκεται κάπου εκεί...όπως τα δέντρα ή τα σύννεφα στους πίνακες από τις εκπομπές του Bob Ross...την καλησπέρα μου απ τα ξένα!![]()
![]()
![]()
ειναι γνωστο οτι εχω εικαστικες ανησυχιεςΚαλο φιλε spiro, Κάντε ομως εικόνα πρωτα και μετα θα δεις πως μόνο κάποια γυναικια σώματα μπορούν να το στηρίξουν καλλιτεχνικά αυτό. Υγ @DiorPoison εισαι πολυ σεξυ και γραφεις υπέροχα στον φακό καθώς και γραπτά.![]()
Προτάσεις ζήτησε η δεσποινίς, μια πρόταση έκαμα και γω...η απόφαση ΟΛΗ και ΜΟΝΟ δική της!και κάπου εδω ας αποφασίσουμε πως ζει μια σφήνα...
Εγω τωρα το γνωρίζω αυτο , δεν ειπα κατι για να μειώσω ουτε εσενα ουτε την @DiorPoison . Μαρεσει η φωτογραφία και η αναζήτηση ποζας ειναι πρόκληση.ειναι γνωστο οτι εχω εικαστικες ανησυχιες![]()
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!! χαχχαΠερασμένα ξεχασμένα του 2023..
Συγγνώμη εάν θα ακουστώ υπερβολική αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μη γελοιοποιούμε φράσεις σαν αυτή με πρόσχημα κάτι εντελώς χαζό για ευνόητους λόγους.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!! χαχχα
πωωωωωωω !!!!!!Καληνύχτα
![]()
Εγώ, και συγγνώμη κιόλας που πετάγομαι, δεν καταλαβαίνω γιατί τους ρωτάς αφού το έχεις να μας στείλεις αδιάβαστους; Ανέβασε κάτι σαν αυτό στην φωτό ή το βίντεο. Το έχεις, γιατί ρωτάς; Αφού μαλακίες θα ακούσεις.Συγγνώμη εάν θα ακουστώ υπερβολική αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μη γελοιοποιούμε φράσεις σαν αυτή με πρόσχημα κάτι εντελώς χαζό για ευνόητους λόγους.
14/8/1974.
Καλημέρα, κενά από Τετάρτη.
Εύχομαι καλή Κυριακή.
Καλημέρα σε όλους! Μαζί ξανά από Δευτέρα.
![]()
Για εσένα θα έχω special υλικό..Εγώ, και συγγνώμη κιόλας που πετάγομαι, δεν καταλαβαίνω γιατί τους ρωτάς αφού το έχεις να μας στείλεις αδιάβαστους; Ανέβασε κάτι σαν αυτό στην φωτό ή το βίντεο. Το έχεις, γιατί ρωτάς; Αφού μαλακίες θα ακούσεις.
Ναι εισαι υπερβολικηΣυγγνώμη εάν θα ακουστώ υπερβολική αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μη γελοιοποιούμε φράσεις σαν αυτή με πρόσχημα κάτι εντελώς χαζό για ευνόητους λόγους.
14/8/1974.
ΟΚ. Πάω στο... φαρμακείο να προμηθευτώ υπογλωσσια και χάπι για την πίεση, να είμαι προετοιμασμένος.Για εσένα θα έχω special υλικό..
Έκαστος στην άποψή του.Ναι εισαι υπερβολικη
sorry !!