Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.475
- Πόντοι
- 736
Αντε τωρα ....αντεεεεεεΔιαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()
Αντε τωρα ....αντεεεεεεΔιαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()
ωραίο θηλυκό κορμί με στητόΔιαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()
υπέροχη !!!!Διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()
источник вдохновения и красотыΔιαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()
Εγώ πάλι με αυτό...αν φορούσε κάποιο άρωμα σε αυτή την εικόνα θα μπορούσα να το φανταστώ με βάση το τριαντάφυλλο, το γιασεμί και την ίριδα![]()
Θα σε σιαξω εγώ τωρα.Εγώ πάλι με αυτό...
![]()
βαρύ...Dior Hypnotic Poison λέω εγώ . Ή Bronze Goddess.
Ανάλογα το σωμα τις γυναίκας, σε άλλες χαρίζει αρώματα και σε άλλες όχι... Μόνο η ίδια μπορεί να απαντήσει σαυτο. Επειδή ξερω το άρωμα που έγραψε ο zebu , θα συμφωνήσω μαζί του.βαρύ...
Ήδη η παρουσία της ζαλίζει, μην το κάνεις λύσσα και με το άρωμα...
Ε, η θα σε ξεράνει μια και καλή ή άστο να πάει στο καλό.βαρύ...
Ήδη η παρουσία της ζαλίζει, μην το κάνεις λύσσα και με το άρωμα...
Το έκανα δώρο σε μια συνάδελφο της. Τυχαίας δεν ήξερα ότι έχει τρελα με το Poison hypnotic. Πέταγε από την χαρά της, μόλις μου τελείωσε μου λέει και ήθελα να πάρω καινούριο.Ανάλογα το σωμα τις γυναίκας, σε άλλες χαρίζει αρώματα και σε άλλες όχι... Μόνο η ίδια μπορεί να απαντήσει σαυτο. Επειδή ξερω το άρωμα που έγραψε ο zebu , θα συμφωνήσω μαζί του.
Το εχω παρει και εγω για δώρο σε κοριτσι με νεανικό δέρμα οπως η Dior, το πιο καλύτερο άρωμα επανω σε γυναικείο σώμα... που το υποστηρίζει βέβαια. Η φιλη τις ζήλεψε και πήρε το ιδιο , δεν ειχε το ιδιο αποτέλεσμα. Είχε πιο βαρύ άρωμα στο δέρμα τις. Πήγαμε σε γνωστό μαγαζί τις πόλης και έβαλε το MISS DIOR ESSENCE DE PARFUM και μυριζε υπέροχα πανο τις.Το έκανα δώρο σε μια συνάδελφο της. Τυχαίας δεν ήξερα ότι έχει τρελα με το Poison hypnotic. Πέταγε από την χαρά της, μόλις μου τελείωσε μου λέει και ήθελα να πάρω καινούριο.
Το άρωμα βγαζει συνδυασμό γιασεμί και πορτοκάλι, δεν ειμαι τόσο βέβαιος οτι θα τις εδινε την νότα που πρέπει... Ισως.....Lancome La Vie Est Belle αυτό είναι για τό κορίτσι κύριοι.
Δεν είναι βαρύ άρωμα, κατάλληλο για όλες τίς ώρες και όλες τίς εποχές, κατάλληλο για την σύγχρονη γυναίκα πού νιώθει επιθυμητή ποθητή με αυτοπεποίθηση. Βασικό νά ταιριάζει με τό δέρμα τό εκάστοτε άρωμα. Τό κορίτσι ξέρει καλύτερα.Το άρωμα βγαζει συνδυασμό γιασεμί και πορτοκάλι, δεν ειμαι τόσο βέβαιος οτι θα τις εδινε την νότα που πρέπει... Ισως.....
Θα έρθω Αθήνα μόνο για πάρτυ σου!Διαθέσιμη ξανά από Δευτέρα,
την καλησπέρα μου
![]()
Συμφωνώ πλήρως περί δέρματος, καλημέρα σας @professor xΔεν είναι βαρύ άρωμα, κατάλληλο για όλες τίς ώρες και όλες τίς εποχές, κατάλληλο για την σύγχρονη γυναίκα πού νιώθει επιθυμητή ποθητή με αυτοπεποίθηση. Βασικό νά ταιριάζει με τό δέρμα τό εκάστοτε άρωμα. Τό κορίτσι ξέρει καλύτερα.
Από όποια γειτονιά περνάςΣυμφωνώ πλήρως περί δέρματος, καλημέρα σας @professor x
Θα έλεγα ότι προτιμώ αρώματα ελαφρώς πιο βαριά στη μύτη, θερμά πικάντικα είτε ξυλώδη.
Versace Crystal Noir αγαπημένο
Montale Intense Café
Maison Francis Baccarat Rouge 540
Tom Ford Cherry Smoke
Για πιο φλοράλ Guerlain Mon Guerlain & Mademoiselle Coco Chanel.![]()
Εκδόσεις ?Από όποια γειτονιά περνάς
αρσενικά ζαλίζεις
με το άρωμά σου όταν φοράς
και όμορφα που μυρίζεις.
Όλοι μαζί θαυμάζουνε
ρωτάνε το όνομά σου
γιατί τους εντυπωσίασε κι αυτή
η τέλεια ομορφιά σου.
Zebu ©Εκδόσεις ?