The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.834
- Πόντοι
- 33.405
«Το κριάρι αρνί δεν γίνεται» λένε στο χωριό μου.
Ζυγούρι γίνεται, όχι πρόβατο..Αυτά μέχρι να βρεί κάποια προβατίνα που θα το ευνουχίσει. Μετά, όχι αρνί, εντελώς πρόβατο γίνεται.![]()
Άλλοι τον τρώνε και ζορίζονται και άλλοι τον τρώνε και δροσίζονται.
Εσύ τα κάνεις και τα δύο, και ζορίζεσαι και δροσίζεσαι!!!
Ζυγούρι γίνεται, όχι πρόβατο..
Άλλοι τον τρώνε και ζορίζονται και άλλοι τον τρώνε και δροσίζονται.
Εσύ τα κάνεις και τα δύο, και ζορίζεσαι και δροσίζεσαι!!!
Έλα σκουπίδι , αρκετά χάλασες το νήμα της κοπέλας
ΟΥΣΤ
Είμαι λιγάκι ντεφορμέ, αλλά θα ανέβω!!!Τρε ντεζαβού. Από εσάς περίμενα κάτι πιο ευρηματικό.![]()
Το νήμα το χάλασες εσύ αρχιδοσκουπηδο με το σχόλιο που έκανες. Εγώ απλώς έπεσα στο επίπεδο σου και σου απάντησα κατάλληλος και επειδή σου έγραψα την αλήθεια, που πάντα η αλήθεια πονάει και τώρα πονάς πολύ, δεν μπορείς πουθενά να κάτσεις, γιατί ο κωλος σου έχει γίνει σουρωτήρι.Έλα σκουπίδι , αρκετά χάλασες το νήμα της κοπέλας
ΟΥΣΤ
Γίνεται όλη αυτή η αντιαισθητική ανούσια συζήτηση να μεταφερθεί αλλού? Ευχαριστώ.Το νήμα το χάλασες εσύ αρχιδοσκουπηδο με το σχόλιο που έκανες. Εγώ απλώς έπεσα στο επίπεδο σου και σου απάντησα κατάλληλος και επειδή σου έγραψα την αλήθεια, που πάντα η αλήθεια πονάει και τώρα πονάς πολύ, δεν μπορείς πουθενά να κάτσεις πουθενά, γιατί ο κωλος σου έχει γίνει σουρωτήρι.
Και άμα το συνεχίσεις, από σουρωτήρι θα γίνει βαρέλι!!!
Εγώ δεν κρύφτηκε πότε πίσω από το πληκτρολόγιο με απλά λόγια. Του το είπα εξαρχής ότι τον παίρνει και ότι είναι αδέρφαρα και πολλά άλλα!!!Αξιότιμοι κύριοι τύποι,
Έτσι όπως το πάτε έχει δίκιο η δεσποινίς Dior Poison να διαμαρτύρεται.
Αυτό το λάου-λάου μαδοπούτσι, του τύπου κρύβομαι και περιμένω να ξελογκάρει ο άλλος για να του την ανάψω, είναι κουραστικό, όπως άλλωστε όλα τα μεσοβέζικα. Ή πλακωθείτε σωστά με τις δέοντα μπινελίκια, ή αφήστε το για κάποια άλλη φορά που θα είστε πιο αποφασισμένοι.![]()
Συγνώμη έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν το ξεκίνησα εγώ. Ο εταίρος 《κύριος》με πρόσβαλε σε ένα σχόλιο μου και από τότε ξεκίνησε όλη η διαμάχη!!!Γίνετε όλη αυτή η αντιαισθητική ανούσια συζήτηση να μεταφερθεί αλλού? Ευχαριστώ.
Με όλο το σεβασμό και την ευγένεια,Συγνώμη έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν το ξεκίνησα εγώ. Ο εταίρος 《κύριος》με πρόσβαλε σε ένα σχόλιο μου και από τότε ξεκίνησε όλη η διαμάχη!!!
Όχι.καμια φωτο θα παιξει?? χαχα
καλα γεια!!! χεχε
Στο είπα και πριν ότι έχεις δίκιο και κακώς γράφονται όλα αυτά στο νήμα σου και πραγματικά θέλω να σταματήσει όλο αυτό, αρκεί να σταματήσει αυτός που το ξεκίνησε.Με όλο το σεβασμό και την ευγένεια,
το ποιός άρχισε τη συζήτηση, ποιός την τελείωσε, ποιός την έχει μεγαλύτερη, είτε ανατομικά είτε νοητικά και ποιανού η πίσω κίνηση έχει γίνει σουρωτήρι τρίτης κατηγορίας, δεν εμπίπτει ούτε στα ενδιαφέροντα της δουλειάς μου εδώ, ούτε στις αρμοδιότητές μου, εν ολίγοις δεν με απασχολεί.
Το τόνισα μια, το υπενθύμισα δύο, ανέβηκε ξανά η φωτό ακόμα και από άλλο άτομο, ξανά και ξανά και επιμένετε να κάνετε άσκοπες συζητήσεις με αποτέλεσμα η φωτογραφία να πηγαίνει πίσω και όσοι ΟΝΤΩΣ ενδιαφέρονται, να αναγκάζονται να διαβάζουν για σουρωτήρια και βαρέλια λες και βρίσκονται σε καφενείο σε λιμάνι.
Κατανοώ ότι έχουμε άπειρο κόσμο με έντονη ανάγκη "ψυχαγώγησης" και εκτόνωσης εδώ μέσα για ποικίλους λόγους αλλά κάπου υπάρχει ένα όριο.
Υπάρχουν και τα pm.
Δεν βαρεθήκατε? Ειλικρινά.Όσες επιθυμούν τόσο πολύ να ενημερώνονται άμεσα και εύκολα όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, μπορούν να άρουν τη μη συγκατάθεση τους για άνοιγμα καρτέλας με κριτικές.![]()