Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ό, τι δίνει νότες χαράς στην καθημερινότητά του, ποια είμαι εγώ για να κρίνω..MHN τσαντίζεσαι γλυκούλα μου!!
Δύσκολο να βγάλεις άκρη…![]()
Καλό μνπνο είσαι κ του λόγου σου!!μηπως να ξαναδεις εκεινο το θεμα με τη φωτο??? χαχαχαχα
Όχι.μηπως να ξαναδεις εκεινο το θεμα με τη φωτο??? χαχαχαχα
καλα γεια χαχαχαχαααχχχαα
Hang it in the Louvre
Suspicious...James ομόρφυνες τελευταία...
![]()
θα σε βγαλω για ποτο

Αν και δεν ξέρω που κολλάει αυτό που είπες… χαχα!James ομόρφυνες τελευταία...
![]()

Εμένα ή το κορίτσι;θα σε βγαλω για ποτο![]()
Καλημέρα![]()
Θάλασσα της Θαλάσσης.....
οχι ρε ειμαι καλος!!! χαχααχΚαλό μνπνο είσαι κ του λόγου σου!!![]()
Μερικες φορες ξεχνιεται, εσκεμμενα ή μη, οτι το φορουμ απευθυνεται κατα πλειοψηφια σε σεξουαλικα ενεργα ζωα αρσενικου γενους, και οτι ειναι πρακτικα αδυνατο να αποφευχθουν οι κοκορομαχιες μεταξυ τους, οταν απο την φυση τους προσπαθουν να επιβληθουν των υπολοιπων με το ενστικτο της διεκδικησης και τον ανταγωνισμο να ειναι βαθια ριζωμενος μεσα στο dna τουςΜερικές φορές ξεχνιέται, εσκεμμένα ή μη, ότι τα νήματα για τα μέλη μπορεί να είναι χαβαλές ή/και καυλάντα, για τα κορίτσια όμως είναι η δουλειά τους.
Κάπου λοιπόν πρέπει να προσέχουμε τις ισορροπίες.
Τόσο απλά...

Όλα είναι στο παιχνίδι, απλά κάπου να υπάρχει μέτρο.Μερικες φορες ξεχνιεται, εσκεμμενα ή μη, οτι το φορουμ απευθυνεται κατα πλειοψηφια σε σεξουαλικα ενεργα ζωα αρσενικου γενους, και οτι ειναι πρακτικα αδυνατο να αποφευχθουν οι κοκορομαχιες μεταξυ τους, οταν απο την φυση τους προσπαθουν να επιβληθουν των υπολοιπων με το ενστικτο της διεκδικησης και τον ανταγωνισμο να ειναι βαθια ριζωμενος μεσα στο dna τους![]()
Αυτό ακριβώς

Όλα είναι στο παιχνίδι, απλά κάπου να υπάρχει μέτρο.
Γι αυτό μίλησα για ισορροπίες.
Τεςπα