DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.726
Δεν βλέπω την ώρα να ξέρεις!Το username ήταν αναπόφευκτο ,από τα πολύ νεανικά μου χρόνια,λόγω ονόματος , μουσικών προτιμήσεων και επαγγέλματος.Σε περιμένω λοιπόν..
Τεράστιο like για το username..![]()
@Sofia_Magic διαβαζεις το kama sutra εδω?? χαχα
Σε περιμένω λοιπόν..
Τεράστιο like για το username..![]()
Συνταγή για μπιφτέκια διαίτης...@Sofia_Magic διαβαζεις το kama sutra εδω?? χαχα
και μαγειρισα !!!! ενταξει σε παντρευομαι!!!Συνταγή για μπιφτέκια διαίτης...
και μαγειρισα !!!! ενταξει σε παντρευομαι!!!
Και όμως ....αυτό το πλάσμα είμαι αληθινό!!! Καλό μήνα όμορφη!!!![]()
Για καληνύχτα..![]()
Καλημέρα σε ασπρόμαυρο..
Κενό μόνο για αργά βράδυ Παρασκευής+Σάββατο.
![]()
Θεά Αφροδίτη! Καλό Μήνα!![]()
Για καληνύχτα..![]()
Доброе утро солнышконовым месяцем, моя яркая звезда @DiorPoison
Ακριβώς, αγαπητή Μαλβίνα.Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά για την Εργατική Πρωτομαγιά, ορόσημο/σύμβολο των αγώνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια στην εργασία.
Από τους εργάτες του Σικάγο το 1886 και τη σφαγή στο Χέιμαρκετ, μέχρι τους καπνεργάτες της Καβάλας, τη ματωμένη Πρωτομαγιά του 44 στην Καισαριανή όπως και τα λιγνιτωρυχεία της Μεγαλόπολης, η ιστορία δεν ξεχνά.
Εμπνέει το σήμερα και διδάσκει πόσο επίκαιρο είναι το θέμα αυτό..δεν είναι όλα σεξ αγαπητοί μου.![]()
Ονειρο είσαι!Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά για την Εργατική Πρωτομαγιά, ορόσημο/σύμβολο των αγώνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια στην εργασία.
Από τους εργάτες του Σικάγο το 1886 και τη σφαγή στο Χέιμαρκετ, μέχρι τους καπνεργάτες της Καβάλας, τη ματωμένη Πρωτομαγιά του 44 στην Καισαριανή όπως και τα λιγνιτωρυχεία της Μεγαλόπολης, η ιστορία δεν ξεχνά.
Εμπνέει το σήμερα και διδάσκει πόσο επίκαιρο είναι το θέμα αυτό..δεν είναι όλα σεξ αγαπητοί μου.![]()
Until next time!Ονειρο είσαι!
Να σ ακούει και να σε διαβάζει κανείς! (Εκτός απ το να σε βλέπει)
Εξαιρετική η τοποθετηση σου γλυκα!Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά για την Εργατική Πρωτομαγιά, ορόσημο/σύμβολο των αγώνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια στην εργασία.