Μετά από πολλούς μήνες επικοινωνίας μαζί της,ήρθε η ώρα να γράψω και γω δυο αράδες για την εμπειρία μου με την Μαλβίνα.
Αφ ότου άρχισε να γράφει εδώ,δύο χρόνια πριν,είχα πάθει εγκεφαλικό κοκομπλοκο,λόγω όμως καλοκαιριού δεν μπορούσα να κάνω και πολλά.
Πέρυσι,κάπου Σεπτέμβρη ή λίγο μετά,άρχισα να το βλέπω πιθανό και της στέλνω μνμ.Παντα μου απανταγε και πάντα με ευγένεια.
Δεν προέκυπταν ποτέ τα ωράρια μας,ώσπου λίγο καιρό πριν "τα δωσα" όλα,διότι αν μπαίναμε στο καλοκαίρι,θα χε τελειώσει ξανά το όνειρο.
Τελικώς κανονίστηκε ένα δίωρο,στο κέντρο.
Πήγα πρώτος καμμία ώρα πριν,στέλνω αριθμό δωματίου και στο ξενοδοχείο γινόταν "πόλεμος".Φουλ κατειλημμένα όλα τα δωμάτια και οι κοπέλες να "σφαδάζουν" όλες στα δωμάτια,με αποτέλεσμα το Μαλβινακι να χτυπάει την πόρτα απ έξω,να μ στέλνει μνμ και να μην ακούω.
Θα ήταν κανα δυο λεπτά απ έξω και κάνω κίνηση τυχαία ν ανοίξω και την βλέπω μπροστά μου.
Η είσοδος της,μέσα απ αυτό το στενό διαδρομακι ήταν θριαμβευτική,περπάτημα στακάτο και ντύσιμο "ντίβας"!
Της ζητάω συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά οι δίπλα δεν μ επέτρεψαν να ακούσω απ την πρώτη φορά...αγκαλιά γνωριμίας και πεταχτό φιλί στο στόμα που δεν με ικανοποίησε και άρχισα με γλωσσοφιλο...μέχρι να αφήσει το παλτό της,να κάτσει να πάρει μια ανάσα,είχα βρεθεί από πάνω της στο κρεβάτι να θέλω να την ρουφήξω τις χειλαρες.
Εχω φύγει για φρεσκάρισμα μ λέει, δεν κρατιέσαι εσύ με τίποτα...δεν αρκούσαν τόσοι μήνες,απάντησα...!Κ άλλη αναμονή.
Αραζω στο κρεβάτι,βγαίνει με τα αγαπημένα της εσώρουχα,κάγκελο εγώ!
Κορμί,αυτοπεποίθηση,τατου,μαλι,όλα ήταν στην "τρίχα",ανεβαίνει στο κρεββάτι,με ξεντύνει,με πετάει χάμω και αρχίζει να δίνει ρεσιτάλ γλυψίματος,να με γλύφει από πάνω ως κάτω ...δεν ξαναέλαβα τέτοιας περιποίησης!Πιπαρα απ τις λίγες όπου την κοτσίδα της την έβαλε ανάμεσα στ αρχιδια να τα χαϊδεύει.
Περί σεξ,δεν έχω να γράψω πολλά,διότι ούτε δάφνες επιβήτορα διεκδικώ ούτε καν δεινού εραστή,νομίζω εξ άλλου με το κορίτσι αφήνεσαι στις "παροχές" της και με ότι έχει να σου προσφέρει.
Παρα πολλές πρωτοβουλίες από μόνη της και πολύ καλό "διάβασμα" των διαθέσεων σου...δεν χρειάζεται να λες πολλά,καθώς σε "διαβάζει" και πάει με τους ρυθμούς σου.
Ήσυχη στο κρεββάτι, δεν βγάζει ψεύτικες κραυγες να σε ξενερώνουν.
Τρεις γύροι παίχτηκαν,με την Μαλβίνα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της από γύρο σε γύρο!
Πανέμορφη,θα έλεγα αψεγάδιαστη,που όποιος την παρακολουθεί εδώ στο νήμα της,όλη αυτή την ευφράδεια,την ευγένεια και την ευγλωττία που την διακρίνει,τα βγάζει στο ραντεβού της,πράγμα που με τρελαίνει περισσότερο να την συναντήσω.
Ανάμεσα στα διαλείμματα,αρχικώς ήταν πιο επαγγελματίας,άκουγε τον συνομιλητή,δεν διέκοπτε,όμως κάπου προς το τέλος του ραντεβού,συζητώντας για κάποια κοινά ενδιαφέροντα,η στάση που είχε πάρει επάνω μου και ο τρόπος που μιλούσε και εκφραζόταν,εκεί καταλάβαινες πως είναι πιπινάκι,που το πήρες απ το δίπλα Yacht,να παίξεις στην τσόντα της ζωής σου!
Για τέτοια πλάσματα,μόνο τα καλύτερα μπορείς να εύχεσαι γιατί σίγουρα στο ανταποδίδουν όταν έρχεται η ευκαιρεία τους!