Eminem 82
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2025
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Το ξέρω μικρή.. απλά ήθελα να ασχοληθείς μαζί μου!!..θα τα πούμε από κοντά... ελπίζω σύντομα!!!Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν κριτικές στο προφίλ μου..![]()
Το ξέρω μικρή.. απλά ήθελα να ασχοληθείς μαζί μου!!..θα τα πούμε από κοντά... ελπίζω σύντομα!!!Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν κριτικές στο προφίλ μου..![]()
Αχχχχχ πόσο τυχεροί είναι.....Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Αχ αυτά τα χείλη..........Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Simple perfect..Αχ αυτά τα χείλη.........., πότε θα έρθει αυτή η μέρα..........
Την καλησπέρα μου στο κορίτσι , πάντα τέτοια ραντεβού εύχομαι![]()
εξαιρετικη !!!Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Φίλε μου το λες και μόνος σου.... Όντως χαζή ερώτηση.Γειά αλάνια...μια χαζή ερώτηση να κάνω... αυτή η μικρή.. είναι όντως τόσο κουκλάρα από κοντά..οι φωτογραφίες τέλειες... αλλά.. αλλά.....
Το κύριο ζήτημα με την Μαλβίνα στο νήμα της δεν είναι τόσο οι φωτογραφίες της,που είναι όντως πολλές,δεν είναι τα βίντεο που ανάρτησε,που είναι επίσης πολλά,δεν είναι ούτε οι κριτικές,που τις έχει όλες (άντε καποιεσ) μαζεμένες στο προφίλ της αλλά είναι ο τρόπος που απαντά σε συμφορουμιτες και γενικά ο τρόπος που εκφράζεται...αυτό ίσως χρειάζονται δύο τρεις σελίδες να διαβαστούν και το καταλαβαίνεις.Φίλε μου το λες και μόνος σου.... Όντως χαζή ερώτηση.
Με τόσες φώτο που έχει ανεβάσει, με τόσες κριτικές έχεις ακόμα ενδοιασμούς πάνω σε αυτό το θέμα?
Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά όλους για τα ευγενικά λόγια και τα κομπλιμέντα.Το κύριο ζήτημα με την Μαλβίνα στο νήμα της δεν είναι τόσο οι φωτογραφίες της,που είναι όντως πολλές,δεν είναι τα βίντεο που ανάρτησε,που είναι επίσης πολλά,δεν είναι ούτε οι κριτικές,που τις έχει όλες (άντε καποιεσ) μαζεμένες στο προφίλ της αλλά είναι ο τρόπος που απαντά σε συμφορουμιτες και γενικά ο τρόπος που εκφράζεται...αυτό ίσως χρειάζονται δύο τρεις σελίδες να διαβαστούν και το καταλαβαίνεις.
Μετά απ όλα αυτά,μένει μόνο η "τσέπη" του καθενός και τιποτ άλλο!
Σαφώς,όμως η ευγένεια, το ύφος των γραπτών όπου δεν περιέχουν προσβολή ακόμα και σε χαζομάρες,άρα σε διακατέχει κάποιο επίπεδο σεβασμού προς τον όποιο συνομιλητή (όπου εμείς οι άνδρες θα τον βρίζαμε) αυτά είναι αντικειμενικά.Ευχαριστώ θερμά και ειλικρινά όλους για τα ευγενικά λόγια και τα κομπλιμέντα.
Επιτρέψτε μου να επισημάνω, ωστόσο, ότι το στοιχείο της υποκειμενικότητας είναι πολύ σημαντικό.
Για κάποιους ανθρώπους μπορεί να είσαι 10/10, ενώ για άλλους μετά βίας 5.
Όλοι ξέρετε ότι είναι πολυπαραγοντικό το έργο και δεν θα ταιριάξουν όλοι με όλους κι ας είναι όλα by the book..
Τώρα αν σου πω, πως οι φωτό ίσως και να την αδικούν, μπορεί να με πεις υπερβολικό, αλλά το θέμα δεν είναι η εμφάνιση μόνο .. όπως είχα πει και πριν μερικές εβδομάδες, αιθέρια ύπαρξη.. από κάθε άποψη.. έρωτας @DiorPoisonΓειά αλάνια...μια χαζή ερώτηση να κάνω... αυτή η μικρή.. είναι όντως τόσο κουκλάρα από κοντά..οι φωτογραφίες τέλειες... αλλά.. αλλά.....
Εις το επανιδείν άγγελε <3Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Θεέ μου Μεγαλοδύναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Εφτασε η μεγάλη μέρα (για μένα)
Λες και θα πάω (με πάει βασικά) πενταήμερη![]()
μουναρα αλλα.....νωρις ραντεβου ποτέΚαλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Καλημέρα σε ασπρόμαυρο..
Κενό μόνο για αργά βράδυ Παρασκευής+Σάββατο.
![]()
Ασπρόμαυρο ή χρωματιστό πάλι αστεράκια βλέπουν τα μάτια μας.Καλημέρα σε ασπρόμαυρο..
Κενό μόνο για αργά βράδυ Παρασκευής+Σάββατο.
![]()