DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.726
Καλημέρα σε όλους, διαθέσιμα ραντεβού από Τετάρτη μετά τις 21:30, Πέμπτη 20:00 και Παρασκευή 17:00.
Καλησπέρα![]()
Καλημέρα σε όλους, διαθέσιμα ραντεβού από Τετάρτη μετά τις 21:30, Πέμπτη 20:00 και Παρασκευή 17:00.![]()
Ωραία. Σου στέλνω για Παρασκευή.Καλημέρα σε όλους, διαθέσιμα ραντεβού από Τετάρτη μετά τις 21:30, Πέμπτη 20:00 και Παρασκευή 17:00.![]()
Η εκτόνωση από κοντά..δεν έβαλα κιλάκια, έχασα..Μετά την ανάσταση του Κυρίου,@DiorPoison λάβαμε μόνο μία φωτογραφία από σένα,χωρίς να μπορούμε να διακρίνουμε:
α)είσαι καλά;
Β)έβαλες κάνα κιλακι τις γιορτές;
κάτι να μπορέσουμε και μεις να "εκτονωθούμε"
Εάν μπορείς φρόντισε το λιγάκι αυτό σε παρακαλώ
Βάλε μας καμμιά φρέσκια φωτό σου ή και βίντεο!
Ήταν ένας τρόπος ώστε να ανεβάσεις καμμιά φωτοΗ εκτόνωση από κοντά..δεν έβαλα κιλάκια, έχασα..![]()
θεάΚαλημέρα σε όλους, διαθέσιμα ραντεβού από Τετάρτη μετά τις 21:30, Πέμπτη 20:00 και Παρασκευή 17:00.![]()
Μην ανησυχείς οι 48 ώρες πριν την συνάντηση θα περάσουν γρήγορα!Ήταν ένας τρόπος ώστε να ανεβάσεις καμμιά φωτο
Εννοείται από κοντά,πως περνάν 48 ώρες όμως μου λες;
Μην ανησυχείς οι 48 ώρες πριν την συνάντηση θα περάσουν γρήγορα!
Το μεγάλο πρόβλημα ειναι πως θα περάσουν οι επόμενες ώρες μέχρι να την ξανά συναντήσεις.
Just perfectΚαλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Πάρε το αεροπλάνο κατέβα να γαμηηηησεις ρε κακομοιρηηηηηηΚαλημέρα @DiorPoison .Υπάρχει περίπτωση να έρθεις από Θεσσαλονίκη;
Καλησπέρα,Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν κριτικές στο προφίλ μου..Γειά αλάνια...μια χαζή ερώτηση να κάνω... αυτή η μικρή.. είναι όντως τόσο κουκλάρα από κοντά..οι φωτογραφίες τέλειες... αλλά.. αλλά.....
Από κοντά είναι καλύτερη....Γειά αλάνια...μια χαζή ερώτηση να κάνω... αυτή η μικρή.. είναι όντως τόσο κουκλάρα από κοντά..οι φωτογραφίες τέλειες... αλλά.. αλλά.....
Το ξέρω μικρή.. απλά ήθελα να ασχοληθείς μαζί μου!!..θα τα πούμε από κοντά... ελπίζω σύντομα!!!Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν κριτικές στο προφίλ μου..![]()
Αχχχχχ πόσο τυχεροί είναι.....Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()
Αχ αυτά τα χείλη..........Καλημέρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα χθεσινά ραντεβού, όταν είστε κύριοι και καθαροί, ανταποδίδουμε στο μέγιστο..
![]()