DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.710
Εννοείται..Εχω την αδεια σας για να το κανω πορτραιτο στο σπιτι μου;

Εννοείται..Εχω την αδεια σας για να το κανω πορτραιτο στο σπιτι μου;
Εχω την αδεια σας για να το κανω πορτραιτο στο σπιτι μου;
Όχι, γιατί μετά αντί για Σαγήνη του Αλλόκοτου θα έχουμε τη Σαγήνη της Μαλβίνας και δεν καίγομαι και πολύ να με βανδαλίσουν..Να τη βάλουμε τότε στην εθνική πινακοθήκη , εκεί που έκανε ντου ο γιατρός κ τα έσπασε για να ξηλώσει μια ζωγραφιά ενους σατανιστη καλλιτέχνη , με τη Παναγία
Κούκλα , και νομίζω οτι όλο και γίνονται περισσότερες οι ζωγραφιές στο υπέροχο κορμάκι!!!!!Καλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()
Έχω να κάνω καιρό καινούριο..Κούκλα , και νομίζω οτι όλο και γίνονται περισσότερες οι ζωγραφιές στο υπέροχο κορμάκι!!!!!
Όχι, γιατί μετά αντί για Σαγήνη του Αλλόκοτου θα έχουμε τη Σαγήνη της Μαλβίνας και δεν καίγομαι και πολύ να με βανδαλίσουν..![]()
Άγιε μου ευτυχώς που ο Μιχαήλ Άγγελος «λέρωσε» την Καπέλα Σιξτίνα η οποία αν ήταν γυμνή, δεν θα κοιτούσε κανένας το ταβάνι..Αυτό το κάνετε μάλλον από μόνη σας, στιγματίζοντας με μελάνι αυτό το αριστούργημα που σας χάρισε η φύση.![]()
Προτίμησε όμως να αφήσει το άγαλμα του Δαυίδ, χωρίς στίγματα. Όπως επίσης χωρίς στίγματα άφησε και ο Μποτιτσέλι την Αφροδίτη.Άγιε μου ευτυχώς που ο Μιχαήλ Άγγελος «λέρωσε» την Καπέλα Σιξτίνα η οποία αν ήταν γυμνή, δεν θα κοιτούσε κανένας το ταβάνι..![]()
Φοβερό κορμί..Κορμάρα
Χμ,, λάθος εντύπωση σχημάτισα.Έχω να κάνω καιρό καινούριο..![]()
Αφού έχω και την άδεια της Μαλβινας,το πορτραίτο της θα κοστίσει το living room μου.Και ποιον χώρο θα κοσμήσετε με αυτό το αριστούργημα, αν επιτρέπεται να ρωτήσω;![]()
Αφού έχω και την άδεια της Μαλβινας,το πορτραίτο της θα κοστίσει το living room μου.
Όχι, γιατί μετά αντί για Σαγήνη του Αλλόκοτου θα έχουμε τη Σαγήνη της Μαλβίνας και δεν καίγομαι και πολύ να με βανδαλίσουν..![]()
Οκ, υποθέτω είναι κι αυτό μια οπτική..Μαλβίνα ο γιατρός μπορεί να είναι κ πελάτης σου
Αποκλείεται πάντως να σε βανδαλίζε ο ίδιος.
Το πιο πιθανόν είναι να σε βσνδαλιζε η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ
Δεν ειμαι τοσο επιφανειακος,εγω ειμαι σιγουρος πως στη Κεμαλα στην Ινδια θα προσκυναγαν 10.000 πιστοι οκλαδον με αυτη τη φωτο της Μαλβινας.Προσωπικά όταν μου σηκωνόταν (πάνε χρόνια τώρα), τον έπαιζα στο λουτρό. Περί ορέξεως όμως...![]()
ΕπιτέλουςΚαλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()
Ηρεμα παππουλη,την ευχη σας.Προσωπικά όταν μου σηκωνόταν (πάνε χρόνια τώρα), τον έπαιζα στο λουτρό. Περί ορέξεως όμως...![]()
Δεν ειμαι τοσο επιφανειακος,εγω ειμαι σιγουρος πως στη Κεμαλα στην Ινδια θα προσκυναγαν 10.000 πιστοι οκλαδον με αυτη τη φωτο της Μαλβινας.
Του Κυρίου, τέκνον μου.Ηρεμα παππουλη,την ευχη σας.
Καλημέρα και καλή επιστροφή από τις διακοπές σας.
Μαζί από Δευτέρα
![]()